Header Ads

Hulk Hogan hamarosan visszatér?


A hét elején a Gawker Média és Hulk Hogan végleg megegyezett egymással így véget ért az évek óta tartó harc a két fél között. Ezzel megnyílt az út Hulk Hogan számára, hogy visszatérjen a WWE-be. Pletykák szerint erre a WrestleMania 33 előtt kerül sor mivel a szervezet is nyitott a legenda vissza hozatalára. A jövőévi Mániára a Florida állambeli Orlandoban lesz nem messze a Hulkster lakóhelyétől Tampatól, így elképzelhető, hogy lesz majd valamilyen szerepe az év legnagyobb eseményén. Triple H korábban azt nyilatkozta, hogy nyitottak a visszatérésre. A szervezet egy ideje már teszteli őt, hiszen több reklámban illetve műsoron is előkerült legfőbbként a WWE Networkön.

Örülnél ha a Hulkster visszatérne a WWE-be?

8 megjegyzés:

  1. Eddig a WWE le se szarta a rasszista megnyílvánulása miatt.De most hogy sok lóvét tud hozni a WWE-nek a Wrestlemania alkalmából így megint visszafogadják.Gyerekes és szánalmas az egész.Ezután a majom Vince megint bevágja a sértődöttséget és megint törli Hogant a WWE történelméből...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem azért akarják visszahozni hogy hozza a pénzt. Vince el sem akarta küldeni csak muszályból csinálta. Ő ürülne neki a legjobban ha visszatérne Hogan.

      Törlés
    2. Nem a pénz miatt?Hát persze igazad van! Vince McMahon véletlenül se pénzéhes ember!

      Törlés
    3. Akkor is visszahozná ha nem termelne semennyi pénzt Hogen...

      Törlés
  2. Akkor legyen egy Hogan vs. Undertaker a WM 33-on :))

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.