Header Ads

Hírcsokor! - 2016. november 24.

Az utóbbi napokban számos egy-két soros hír és pletyka jelent meg és nem láttam értelmüket külön-külön leírni őket.
A PW Insiders információ szerint az egész WWE öltöző le volt sokkolva Goldberg gyors győzelme láttán. Jelentések szerint csak egyetlen egy WWE személyzeti tag tudta, hogy Brock Lesnar veszíteni fog.

A Wrestling Observer információ szerint Tye Dillinger lesz a következő NXT-ből felhívott tehetség méghozzá a WrestleMania előtt.

Jamie Noble visszatért dolgozni a Survivor Seriesen, miután szeptemberben megkéselték és két hónap pihenőre kényszerült.

A The MMA Hour szerint CM Punk jövő év januárjára vagy februárjára keres ellenfelet magának a UFC-ben.

Alicia Fox és Cedric Alexander jelenleg egy párt alkotnak.

Hivatalos! A jövőheti RAW-n a Club kihívja a New Day-t a WWE Csapatbajnoki Címért.

Hivatalos! Jövőhéten egy újabb Charlotte Flair vs. Sasha Banks mérkőzés következik a Női Bajnoki Címért a Raw-n.

A Wrestling Observer információ szerint a WWE megcsinálja a harmadik mérkőzést is Brock Lesnar és Bill Goldberg között, méghozzá a WrestleMania 33-on.

Shelton Benjamin twitterén bejelentette, hogy 4-6 hónapon belül visszatérhet.

A Pro Wrestling Sheet úgy tudja Brock Lesnar is benne lesz a 2017-es Royal Rumble mérkőzésben.

A Cageside Seats jelentése szerint, ha sikerül a WWE-nek Ronda Rosey-t leigazolnia a WrestleMania 33-ra, akkor Charlottal fog egy promóban szerepelni vagy épp meccselni.

Bray Wyatt és Randy Orton a jövőhéti SmackDownon megküzd majd az American Alphaval. A mérkőzés győztese lesz majd az ellenfele a Tag Team Bajnok Heath Slaternek és Rhynonak a TLC gálán.

Két mérkőzést is bejelentettek a TLC-re. Nikki Bella vs. Carmella diszkvalifikáció nélküli meccs és Kalisto vs. Baron Corbin Chair meccs.

A Ringside Access szerint az AJ Styles vs. The Undertaker WWE Bajnoki Cím meccset már majdnem nyélbe ütötték a 2017-es Royal Rumble-re.

A Cageside Seats szerint a WrestleMania 33-on láthatunk majd egy Országos Bajnoki Cím meccset Roman Reigns és Braun Strowman között.

Chris Jericho azt mondja azért viselt Sin Cara maszkot a Raw-n, hogy ezzel tiszteletét nyilvánítsa ki barátja Sin Cara felé.

További hírek hamarosan!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.