Header Ads

Hell in a Cell 2016 - Vélemény


Aki korábban követett engem a PW Híreken azt tudja, hogy szeretek vélemény írni a WWE nagyobb, fontosabb gáláiról. Úgy döntöttem ezt a szokásomat a Ringsideon is folytatom így most a Hell in Cellről fogom elmondani nektek a véleményemet. A szakértői elemzést meghallgathattátok a szerdai Szorító Podcastben. A helyszín Boston volt ahol általában nem a legerősebb rajongó tábor a kivéve a smark réteget, de most nem voltak szörnyűek. Sok értelmét én sem látom ezeknek a gimmick meccsekről elnevezett fizetős adásoknak, mert szerintem ezeket a mérkőzés típusokat csak akkor kellene elő venni, ha történet menete kívánja, de WWE nyilván tudja mit csinál.

Cedric Alexander, Lince Dorado & Sin Cara vs. Tony Nese, Drew Gulak & Ariya Daivari 

Ez a kick-off showban megrendezett mérkőzés hozta a számomra elvárt szintet, pörgős és élvezhető volt. Cedric Alexander érthetetlenül over volt a rajongóknál. Ha nézted a pre-showt akkor biztosan megjött a kedved a Hell in a Cellhez ezt látván.

Országos Bajnoki Cím Hell in a Cell mérkőzés: Roman Reigns vs. Rusev


Ez a mérkőzés már jóval lassabb volt, de hát mégis csak a cellában rendezték két powerhouse között. Rusev jelenleg nagyszerű heel amit át is adott nekünk. Reigns stílusához pont ezek a meccsek illenek így nem véletlenül élvezhető a srác ilyen körítésben. Talán amikor a bolgár a lépcső tetején fogta az Acoldadeben tapelhettett volna mert utána egy kicsit átment a sokak ál tall Szuper Cenanak nevezett effektusba minden. Egyébként felesleges lett volna Romantől elvenni az övet ilyen hamar, erre Rusevnek már nincs esélye hiszen vége a feudjuknak. Kövezzetek meg, de szerintem most Roman Reigns jó és élvezhető is egy bűne van, hogy nem indi stílusban birkózik és sokan ezért nem élvezitek a meccseit, mikrofonnal sem rossz ha hagyják neki, hogy a saját szövegét mondja.

Bayley vs. Dana Brooke

Nem vártam sokat ettől a "lehűtő" mérkőzéstől. Dana most nincs jó formában ellentétben Bayleyvel aki nagyon jól eladta azt, hogy a bal válla sérült és teljesen megérdemelten nyert.

Enzo Amore & Big Cass vs. Luke Gallows & Karl Anderson

A Club az csak van, de egyáltalán nem működik még akkor sem, ha most nyertek. A két kopasz srác vezető nélkül teljesen elvan veszve nem úgy mint Enzo és Cass. A két SAWFT-os teljesen over az összes rajongótáborral és ez a vereség sem tett be nekik. A Survivor Series után célba vehetik a Raw Tag Team öveit.

WWE Univerzális Bajnoki Cím Hell in a Cell mérkőzés: Kevin Owens vs. Seth Rollins

Nekem nagyon tetszett ez az összecsapás annak ellenére, hogy tele volt indis dologgal amit én nem szeretek, mert nem igazán csípem azt a stílust. A meccs Jericho érkezésig csak csordogált, de aztán minden felpörgött és előkerültek a játékszerek is. Talán egy Triple H közbe zavarás értelmesebb lett volna, mert Rollins úgy van feudba vele, hogy nem is találkoznak egymással. Owens megvédte az címet ahogy azt vártuk viszont nem tudom mi lesz Rollins szerepe a mániáig illetve Jericho meddig bírja Kevin mellett.

WWE Cirkálósúlyú Bajnoki Cím mérkőzés: TJ Perkins vs. Brian Kendrick

TJ eddig nem mutatott sokat így érthető a veresége. A két srác rendesen oda tette magát és egy kiváló meccset játszottak egymással. Kendrick karaktere eddig nagyszerű olyannyira, hogy egyenlőre nincs hiteles kihívója, a WWE-nek tehát ügyeskednie kell és cirkálókat kell igazolnia vagy jobbá tenni a jelenlegieket, mert ugye nem minden az in-ring.

Raw Csapatbajnoki Cím mérkőzés: The New Day vs. Cesaro & Sheamus

Én nekem nagyon bejön Cesaro és Sheamus párosa és remélem a WWE sokat kihoz majd ebből. A New Day az amerikaiknak még mindig nem unalmas igaz már nincs akkora gigapop. A meccs annyira nem volt jó és izgalmas mert már a Raw-n láthattuk és diszkvalifikációval ért véget. Egyértelműen látszik, hogy a WWE már csak az időt húzza a New Day-el, de kitudja meddig. Véleményem szerint s SmackDown tag team divíziója jelenleg sokkal jobb mint a vörösöké. 

Raw Női Bajnoki Cím Hell in a Cell mérkőzés: Sasha Banks vs. Charlotte Flair

A történelmi mérkőzés amelyre szavakat nem találok nekem annyira átjött az egész. Imádtam minden egyes pillanatát  hiszen sosem láttam ilyet korábban. Két lány a cellában akik mindent úgy csinálnak mint a fiúk és testüket feláldozzák azért, hogy az év egyik legjobb meccsét lehozzák. Sasha gyakorlatilag az elején olyan volt mint Mick Foley amitől mark outoltam még, ha túlzás is volt amit csinált a két csaj. A történet mesélés kiváló volt, de a végeredmény elsőre nem tetszett, elvégre is Sasha hazai pályán volt és alig egy hónapja volt a bajnok. Észre kell azonban venni, hogy Charlotte jelenleg a legjobb a női mezőnyben, nagyszerű promókat ad és az in-ringje sem rossz. A Boss is kiváló, de jelenleg pihenőre van szüksége annyira túlhasználta a testét az utóbbi hónapokban. Engem az sem érdekel hány hiba volt a meccsben mert arra úgysem fogunk emlékezni, mert itt más volt a lényeg. Az évégén tuti biztos, hogy év meccse jelölt lesz ez az összecsapás.

Amit lehetett kihoztak ebből a PPV-ből és nekem is tetszett az egész a lehetséges 5 pontból 4-et adok rá.

3:58-tól a PPV elemzése

Sok helyen láttam már a ti véleményeteket is, de biztos vagyok benne, hogy van olyan aki még nem írta le úgyhogy itt az ideje!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.