Header Ads

Goldberg vs Lesnar - Az év meccse?


2004. március 14. - A nap, amikor Bill Goldberg utoljára ringbe lépett. A Wrestlemania XX-on került megrendezésre, a mérkőzés pedig a következő: Brock Lesnar vs Goldberg, a bíró pedig maga Stone Cold Steve Austin.
Mindenki tudta, hogy az év legnagyobb eseménye után mindkét fél távozik a szervezettől, de reménykedtek benne, hogy egy valóban a nevükhöz méltó mérkőzést dobnak össze. Nos, ez nem így történt. Finoman szólva is csalódást keltő volt az összecsapás. Kicsivel több, mint 13 perc alatt lezavarták a dolgukat, majd mentek ki merre lát.
2016. november 20. - A két fél újra összecsap. A Survivor Series előtt állunk, és már nem csupán két pankrátorról beszélünk. Két valóságos legenda ütközik meg egymással, és mivel tudhatjuk, hogy ők a való életben sem szívlelik egymást különösebben, így egy igazán parázs összecsapásra van kilátás. Goldbergben él a bizonyítási vágy, hisz először fog a családja előtt birkózni, Lesnar stílusát pedig már régóta ismerjük.
Nem valószínű, hogy az egykori WCW legenda jobbolni tért vissza 12 év után, de Lesnar meccsein mindig ő a favorit. Vajon Lesnar Goldberg veretlenségét is elveszi Undertaker streakje után, vagy a hatalmas visszatérő képes lesz két vállra fektetni a fenevadat?
Vasárnap minden kiderül!

2 megjegyzés:

  1. Remélem Goldberg ellátja Lesnar baját és behúzza a győzelmet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószinű hogy megveri lesnart! Énis Goldberg győzelemre számitok! Csunya lenne ha mégis vesztene igy 12 év után!

      Törlés

Üzemeltető: Blogger.