Header Ads

Ezen a napon a pankráció történelmében: The Rock első mérkőzése. (1996. november 17.)


Tegnap volt 20 éve, hogy Dwayne Johnson, azaz The Rock megvívta első mérkőzését a WWE-ben. Ekkor még Rocky Maivia néven lépett ringbe az 1996 évi Survivor Series-en. Az egy évvel később történő karakter és névváltás után The Rock beírta magát a történelemkönyvekbe. Eddig nyolc WWE Bajnoki Címet nyert és 2000-ben megnyerte a Royal Rumble-t. Az elmúlt egy évtizedben számos világhírű filmben szerepelt.

Az 1996-os Survivor Series eredményei:
Jesse James, Aldo Montoya, Bob Holly és Bart Gunn legyőzte The Sultan-t, Justin Bradshaw-t, Salvatore Sincere-t és Billy Gunn-t egy hagyományos Survivor Series csapatmeccsen.
Doug Furnas, Phil Lafon és The Godwinns legyőzte Owen Hart-ot, The British Bulldog-ot és The New Rockers-t egy hagyományos Survivor Series csapatmeccsen.
The Undertaker legyőzte Mankind-ot.
Marc Mero, Rocky Maivia, Jake Roberts és The Stalker legyőzte Crush-t, Jerry Lawler-t, Hunter Hearst Helmsley-t és Goldust-ot egy hagyományos Survivor Series csapatmeccsen.
Bret Hart legyőzte Stone Cold Steve Austin-t az első számú kihívói jogért a WWE Bajnoki Címre.
Faarooq, Vader, Razor Ramon és Diesel vs. Flash Funk, Jimmy Snuka, Savio Vega és Yokozuna, hagyományos Survivor Series csapatmeccs eredmény nélkül ért véget. 
Sycho Sid legyőzte Shawn Michaels-t, ezzel megnyerve a WWE Bajnoki Címet.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.