Header Ads

CM Punk nagy bejelntése! Vajon mi lesz vele a jövőben?


Amikor CM Punk az MMA Hour vendége volt, többek között beszélt a Mick Gall elleni mérkőzéséről is, amit a UFC 203-on láthattunk, illetve beszélt arról, hogy nemrégiben összeült Dana White-tal megvitatni a jövőjét.

Mint ismeretes, a UFC elnöke kijelentette, miszerint Punk következő küzdelme már nem a UFC-ben lesz, ám Punk elmondása szerint ez a dolog azóta már változott.

"Visszatértünk rá" - jelentette ki Punk "Már csak rajta múlik a dolog. Feldobott egy ötletet, és most ezen rágódunk. Jelenleg már egészen odáig jutottunk, hogy szeretném írásosan is megkapni, és nagy eséllyel a következő hetekben megszületik a bejelentés, de egyelőre még nincs hivatalos időpont."

Ti szeretnétek CM Punk-ot újra a UFC-ben látni?

3 megjegyzés:

  1. Ezt inkább úgy kellene kérdezni hogy szeretnénk e veszíteni látni punkot? XD

    VálaszTörlés
  2. Az a gond hogy nem volt lehetőségünk látni mit is tud valójában Punk.Egy olyan ellenféllel kéne összehozni akinek nem szokása levinni másokat a földre.Vagy már eleve nem egyből az UFC-ben kellett volna kezdenie...De a lényeg az hogy én még adnék neki egy esélyt.Biztosan tanult ebből a hibából és legközelebb már jobban teljesítene.Csak hozzá illő ellenfelet kéne választani.Lesnar se nyerte meg az első küzdelmét az UFC-ben,egy esély mindenkinek jár

    VálaszTörlés
  3. Én szeretném még látni küzdeni a UFC ben mert képeslenne rá összeszedni magát egy gyengébb kaliberű ellenféllel!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.