Header Ads

Chris Jericho beszélt a TNA-ről, a listáról, és Roman Reignsről!


A WWE sztárja Chris Jericho a The LAW vendége volt, íme néhány lényegesebb hozzászólása.

A TNA-ről:
“A legrosszabb dolog ami megtörténhet az, hogy a TNA megszűnik létezni. Gondolok a srácokra és az egész iparra ez nem lenne jó dolog én végig reménykedtem, hogy Billy Corgan átveszi az irányítást és új lökést ad a dolgoknak, más úton próbálja majd csinálni, mert szerintem ezt kéne tenniük. Csalódott voltam, ismerem Billy-t, ismerem Billy szenvedélyét, Billy az ellentétem. Ő az egyetlen másik srác akiről tudom, hogy jogosan érte azt el amit, szenvedélyének köszönhetően lett sikeres a zenében és a pankrációban. Látni akartam ahogy átveszi az irányítást. Néha meg kell kapnod mindent. Nézd meg mit csinált a UFC, a cég egy 4 milliárdos üzletté nőtte ki magát és mindenkitől megszabadult aki a rendszerben volt. Ez a biznisz így működik, szeretném látni ahogy minden letisztul és valami újba kezdenek a rosterrel. Ez nem fog egyenlőre megtörténni. Nem tudom, de ahogy mondtam a legrosszabb ami megtörténhet, hogy eltűnnek az üzletből amely mindenkinek rossz lenne.“

A Final Deletionről:
“Júliusban a szumó arénában voltunk egy WWE shown és volt Wi-Fim és mindannyian összegyűltünk a számítógépem köré és néztük a Final Deletiont. Az egész öltöző, John Cena, AJ Styles, mindannyian körém gyűltek, de egyikőjüknek sem engedtem, hogy nézze ha nem a kezdetektől követték mindez azelőtt, hogy a mi felléptünk volna Japánban. Mikor volt utoljára amikor a TNA-ről hallottunk? Remélem tudnak változtatni a dolgokon és csinálnak újra valami értékeset.”

A Listáról:
“Úgy gondolom amikor heel turnöltem elég régen, nem akarok hazudni nézd vissza mikor.  AJ Stylesnak beszéltem arról, hogy neki adom "Jericho Ajándékát, szívd be ember" ami nagy fújólást kapott. A sálat, a heel turn előtt kezdtem viselni az emberek utálták. "Miért viseled ezt? Nevetségesül néz ki." "A hülye idióta" nagy reakciót kapott mert olyan szórakoztató, ez megragadja ez embert. A Jericho Ajándéka, szintén nagy reakciókat vállt ki. A Jericho Ajándékával Jimmy Jacobshoz mentem aki a WWE egyik írója mire ő azt mondta van egy ötletem a Jericho Listája amire néhány embert kéne írnod. Ó igen ez nagyszerű ötlet és elkezdtem csinálni. Persze egyszer megcsináltam ami vicces volt annyira, hogy megcsináltam még egyszer. Az emberek elkezdtek éljenezni amikor azt mondtam valakinek, hogy te most felkerültél a listára. Beszéltem Vince-szel és azt mondtam neki, hogy a lista overebb mint a fél roster és erre ő, hogy igen, és remélte, hogy a lista működni fog. Ez az egész dolog nem is létezik még is karakter az adásokon. A legjobb gimmickünk ami rendszeresen működik. A Hartfordi Rawn azért nem tettem Romant és mást sem a listára mert így kaphattam heel reakciót.”

Roman Reignsről:
“Én Roman Reignsel vagyok. Hallgass meg, a srác egy bámulatos előadó, egy jó munkás. Szívesen dolgoznék vele minden este, ha tudnék. Az emberek még mindig fújolják őt, mert nagyon hasonlít minden ahoz amit John Cena tett. Szerintem, ha megkérdezném tőlük azt, hogy miért nem szeretik Reignst nem tudnának épp választ adni rá, csak szerintük olyan cool fújolni őt. Nem lenne nehéz éltetni őt. Sokszor elsőre kifütyülik, de a végén mindig megtapsolják.”

1 megjegyzés:

 1. ez a karakter hatalmas
  heel de mégis face reakciókat kap
  a gift of jericho, a list of jericho, a stupid idiot, a sál szórakoztató, de chris mégis hitelesen adja elő
  mondjuk a sállal nem értem mi baja van az embereknek, szerintem stílusos
  mondjuk nem nyáron 60 fokban

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.