Header Ads

Aki/ami a Survivor Seriesen debütál legendává válik?


A cím erős túlzás, hiszen a 80-as és a 90-es években is rengetegen debütáltak ezen eseményen, akik jó részére már nem is emlékszünk. Azonban van jó pár név, akik beírták magukat a wrestling történelmébe. A listát a WWE készítette egy YouTube videó formájában.

10. Gobbledy Gooker
Az 1990-es Survivor Seriesen kelt ki a tojásból, és azóta örök mém maradt. Az első komolyabb megmozdulása az volt, amikor Gene Okerlunddal táncolt, emellett néha előkerült egy-egy Battle Royal-on valamint egy-egy Hálaadásra eső heti adáson. A pulyka szerepét a legenda szerint Mark Calawaynek (The Undertaker) szánták, de végül Héctor Guerrero  játszotta el.

9. Furnas és Lafon
1996-ban debütáltak. A csapat sosem ért el igazán kimagasló sikereket egyik szervezetben sem, de ECW legendáknak mondhatják magukat, ahol egyszer begyűjthették a Tag Team Bajnoki Címet. 

8. Jazz
2001-ben érkezett a WWE-be mint az ECW egyik legnagyobb női legendája. Később kétszer megnyerte a WWE Női Bajnoki Címét.

7. Flash Funk vagy 2 Cold Scorpio
1996-ban debütált. Karrierje során négyszer megnyerte az ECW Televíziós Bajnoki Címét, valamint egy alkalommal az ECW és a WCW Tag Team öveit is. 2014-ben beválasztották a Hardcore Hall of Fam-be.

6. Elimination Chamber
A legendás kalitka 2002-ben debütált. A meccstípust Triple H találta ki, majd Eric Bischoff, a Raw akkori irányítója (GM) mutatta be, mint a vörösök egyik exkluzív tartalmát. Az első Chamber-t Shawn Michaels nyerte, aki ezzel Nehézsúlyú Világbajnok lett.

5. Kurt Angle
1996 olimpiai bajnoka 1999-ben debütált. Azóta hatalmas legendává vált, akit rengetegen kedvelnek stílusa miatt. Karrierje során többek közt négyszer megnyerte a WWE Bajnoki Címet és hatszor a TNA Nehézsúlyú Világbajnoki Címet.

4. Sting
Ő kilóg a listáról, hiszen már eleve legendaként debütált a WWE-ben, 2014-ben. A WCW és a TNA legendája 55 éves korára érkezett meg a WWE-be, ahol eddig a négyből két emlékezetes mérkőzést vívott. Pályafutása során hatszor nyert WCW Bajnoki címet, négyszer TNA Nehézsúlyú Világbajnoki Címet és kétszer NWA Bajnoki Címet. Ő az egyetlen aki a WWE és a TNA Hall of Fame-ében is szerepel.

3. The Rock
1996-ban debütált. Az Attitude Érában ő volt az egyik legnagyobb sztár, és számos bajnoki aranyat szerzett, nyolcszor nyert WWE Bajnoki Címet, kétszer Nehézsúlyú Világbajnoki Címet és 2000-ben a Royal Rumble-t. Több zseniális promó szöveget talált ki eddig, jelenleg ő a világ egyik legkeresettebb filmsztárja.

2. The Shield
A Shield 2012-ben debütált és két évig dominálta a WWE-t. Kétségtelen mindhárom egykori tagja legendává fog válni. Roman Reigns, Seth Rollins és Dean Ambrose is jelenleg a szervezet húzóemberei.

1. The Undertaker
1990-ben debütált, eredetileg Kane - The Undertaker lett volna a neve, de Ted DiBiase lehagyta a Kane-t. A legenda szerint Mark Calaway lett volna Gobbledy Gooker, ám szerencsére ez nem így történt. A Halottember hatalmas legenda, aki 23 évig legyőzhetetlen volt a WrestleMania-n; a legendás Streak 21 mérkőzést foglal magába. Négyszer nyert WWE Bajnoki Címet és háromszor Nehézsúlyú Világbajnoki Címet, valamint ő nyerte a 2007-es Royal Rumble-t és persze több legendás mérkőzést is megvívott.


4 megjegyzés:

 1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

  VálaszTörlés
 2. Tegnapi cikk alá kommentáltam helyesírással kapcsolatban, de akkor itt válaszolnám meg.

  Csak az első bekezdésben hiányzik 2 vessző például, ami ordít magáért, elég felolvasni hangosan azt a 2 mondatot, érzékelni lehet, hova kellene.
  Pedig ezektől az apróságoktól eltekintve színvonalas írások vannak itt...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm az észrevételt, sajnos nem a legjobb a helyesírásom, de igyekszem fejlődni, természetesen utánajárok és javítom a cikket.

   Törlés
 3. De most komolyan,mindenkinek ez a legnagyobb baja a helyesírás?
  Nevetségesek az emberek komolyan!!

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.