Header Ads

A cirkálósúlyúak saját műsort kapnak

A WWE hivatalos oldalán jelentette be, hogy november 29-én startol 205 Live nevű műsoruk, ahol hétről hétre élőben követhetjük a cirkálósúlyúak történeteit a WWE Network-ön. A heti adásokat Corey Graves és a SmackDown Live hangja, Mauro Lanarro kommentálja majd.

A szervezet a Cruiserweight Classic sikerére hivatkozva ad a liláknak a RAW-tól független, önálló műsort. 205 fontos, azaz 93 kilós és az alatti szupersztárok lesznek a roster-ren, többek között Brian Kendrick, TJ Perkins, Rich Swann, Cedric Alexander, Lince Dorado és Gran Metalik.

Triple H szerint ez egy hatalmas előrelépés, ami a divízió nagyságát tükrözi. Úgy véli, a cirkálók legnagyobb karaktereinek köszönhetően a 205 Live kihagyhatatlan műsor lesz.

Michell Wilson (WWE Marketingért felelős alelnöke és a WWE network egyik megálmodója) is megosztotta gondolatait, az ő véleménye, hogy a több műsor, a sűrűbb sugározás növeli a WWE Network értékét a feliratkozók felé. Úgy fogalmazott, örömmel hallgatják meg a nézők véleményét és arra törekszenek, hogy minél több élő, prémium minőségű tartalmat szolgáltassanak nekik.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.