Header Ads

5 érdekes statisztika az idei Survivor Series-ről!

Egy hét telt el a nagy esemény óta, itt az ideje írni a statisztikákról is. Az idei Survivor Seriesen több rekord is született, lássuk melyek ezek.

1. Goldberg továbbra sem vesztett tisztán senki ellen.
Goldberg természetesen vesztett már mérkőzést korábban a karrierje során, de egyet sem tisztán. Eredetileg tisztán vesztett volna, de aztán a tervek megváltoztak és még is legyőzte Brock Lesnart.

2. Kane-nek volt a legtöbb mérkőzése a Survivor Series-en.
A korábbi WWE Bajnok a Survivor Series Kick-Off Showjában legyőzte Luke Harpert. Kane ezzel a a meccsel beérte a kayfabe testvérét The Undertakert, így most már ketten osztozkodnak ezen a rekordon. Pirossal az aktívak vannak jelölve.
– The Undertaker (18)
– Kane (18)
– Shawn Michaels (17)
– Big Show (15)
– Randy Orton (13)
– Triple H (12)
– Bret Hart (11)
– The Rock (10)
– Chris Jericho (10)
– John Cena (10)

3. Goldberg az egyetlen, aki kétszer is tisztán tudta legyőzni Brock Lesnart.
Goldberg eddig kétszer tisztán legyőzte Brock Lesnart, egyszer 2004-ben a WrestleMania XX-on, idén pedig a Survivor Seriesen. Azt hozzá kell tennünk, hogy John Cena eddig kétszer legyőzte Brock Lesnart, a 2012-es Extreme Ruleson, illetve a 2014-es Night of Championsön. Azonban Cena győzelme a Night of Championsön diszkvalifikációval született így nem volt tiszta. Ez azt jelenti, hogy Bill Goldberg az egyetlen aki a történelem során kétszer is legyőzte a "Megtestesült Fenevadat", a "Hódítót" Brock Lesnart,

4. A 30. Survivor Series PPV
Az idei Survivor Series volt a 30. a sorban, ezen kívül egyetlen PPV lépte át a harmincas álom határt, ez pedig nem más mint a WrestleMania. A Royal Rumble és SummerSlam is jövőre rendezi meg a 30. eseményét. A Survivor Series most már 30 éves és a legutóbbi main eventet azaz a Lesnar vs. Goldberget nyugodtan hívhatjuk a legnagyobb egy az egy elleni mérkőzésnek amelyet ezen a gálán rendeztek. A Survivor Series az a hely ahol debütált a WWE-ben sorrendben The Undertaker, The Rock, Kurt Angle, és Sting, évszám szerint 1990-ben, 1996-ban, 1999-ben, és 2014-ben.

5. A legrövidebb nem-rögtönzött PPV Main Event meccs.
A gála főmérkőzésén Bill Goldberg mindössze 1 perc 26 másodperc alatt legyőzte Brock Lesnart. Ez eddig a legrövidebb nem-rögtönzött (Non-Impromptu) PPV Main Event meccs. Money in the Bank táska beváltások és egyéb rögtönzött (impromptu) szituációk ebbe nincsenek belevéve. Goldbergnek két Spear és egy Jackhammer kellett ahhoz, hogy rekord idő alatt legyőzze Brock Lesnart. Korábban senki sem győzte még le Brockot ilyen hamar.

1 megjegyzés:

  1. várj jól értem hogy goldberg eredetileg veszített volna?
    ez nagyon sántít
    ha brockot akarták győztesnek, akkor ő is nyerhetett volna egy hasonló villámmeccsen
    mittudom én 3 suplex, 2 f5 és csókolom

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.