Header Ads

15 korábbi NFL focista aki később WWE sztárrá vált!

Rengeteg olyan amerikai focista van aki NFL-be kerülésekor vagy még előtt úgy döntött, hogy inkább pankrátornak áll vagy épp olimpiai birkózó lesz. A legtöbb "bukott" focista persze abba hagyja a sportolást és inkább tanul vagy dolgozik, de mindig van egy pár kivétel. Nyilván mindenkinek az az álma, hogy NFL játékos legyen, de nagyon nehéz bekerülni.

Goldberg
A korábbi Georgia Bulldog 1990-ben lett draftolva és az NFL valamint a CFL között ingázott egészen addig még be nem fejezte a pályafutását. 1997-ben debütált a WCW-ban.

Lawrence Taylor
Taylor sosem volt full-time pankrátor azonban így is részt vett WrestleMania VI főmérkőzésében ami azzal egyenlő mintha valaki Super Bowlt nyert volna. Bam Bam Bigelow-t győzte le számos NFL sztár segítségével.

Mojo Rawley
Rawley, polgári nevén Dean Muhtadi, a Packersben és Cardinalsban szerepelt és közeli barátja a Patriots sztárjának Rob Gronkowski-nek.

Hacksaw Jim Duggan
Duggan elit sportoló volt a főiskolán és futballozott az SMU-on. Leigazolta az Atlanta Falcons, de 
egy térd sérülések véget vetettek a futballista karrierjének.

Brian Pillman
 Pillman a Miami Egyetemen játszott és miután nem draftolták, a szülővárosa csapatában a Cincinnati Bengalsben játszott egy szezont. Egy rövid ideig volt a Buffalo Bills játékosa is, de elbocsájtása után a Hart családnál kezdett birkózni.

William ’The Refrigerator’ Perry
A Super Bowl győztes a WWE Hall of Fame-nek is tagja miután szerepelt a Battle Royalban a WrestleMania II-őn.

Ron Simmons
Tagja Florida Állami Egyetem Hall of Famejének. 1981-ben draftolták és a Cleveland Brownsban játszott.

Ernie Ladd
"A Nagy Macskát" 1961-ben draftolta egy NFL-ben és AFL-ben is szereplő csapat. AFL-t nyert a San Diego Chargers-el 1963-ban. Ladd az offszezonokban birkózott, és futball karrierje után lett full-time pankrátor. Még Vincent J. McMahon World Wide Wrestling Federationében kezdett. 1995-ben bekerült a WWE Hall of Famebe.

Baron Corbin
Corbin-t nem draftolták 2009-ben, egy kis ideig a Coltsban szerepelt majd a Cardinals gyakorló keretében landolt. Egy évvel elbocsájtása után 2011-ben, szerződtette az NXT.

Lex Luger

Főiskolán focizott a Pennsylvaniai Állami Egyetemen és Miamiban, mielőtt a Kanadai Futball Ligába került volna. Tagja volt a Green Bay Packersnek majd a USFL-be ment mielőtt bekerült volna a wrestling bizniszbe.

Monty ‘Marquis Cor Von’ Brown
4 évet húzott le az NFL-ben Buffalo Bills és New England Patriots színeiben és játszott a Super Bowl XXVIII-on. Az NFL elhagyása után, Marquis Cor Von néven került a WWE-be.

Tino Sabbatelli
2007-ben a második körben draftolták Oregon államból és négy évig játszott a Tampa Bay csapatában. 2009-ben játszott a Bucs mind a 16 meccsén. 2010 közepén bocsájtották el és szerződött le a Browns-al. Utolsó évében 2011-ben a Kansas City színeiben játszott. NXT-s kezdését megnézhetjük a “Breaking Ground” egyik epizódjában. Egy hónappal ezelőtt debütált Tino Sabbatelli néven.

Roman Reigns
A főiskolán játszott a Georgia Tech csapatában majd leszerződött Vikings-el. Egy hetet szerepelt a Jaguarsban a szezon elején majd inkább folytatta a családi hagyományokat és pankrátornak állt.

Vader
Leon White-ot a Los Angeles Rams draftolta az 1978-as draft harmadik fordulójában majd szerepelt a Super Bowl XIV-en.

Wahoo McDaniel
A WCW Hall of Famer és korábbi WWWF sztár 9 szezont játszott 1960 és 1968 között, a Oilers, a Broncos, a Jets és a Dolphins csapataiban.

7 megjegyzés:

 1. És Titus Oneil Miért nincs a listán? Én ugy tutdam őis focizott! De lehet nem jól tudom!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jól tudod ő is futballozott, mivel nem draftolták sosem került igazán az NFL közelébe, viszont az Arena Football Leagueben játszott. Mivel nem igazán számít a jövő egyik szupersztárjának a maga 39 évével és nem is legenda, így nem lett volna értelme ezen listára rakni főleg, hogy focista ként sem ért el sikereket.

   Törlés
  2. Ő egy sérülés miatt még a draftig sem jutott, egyébként védőjátékos lett volna.

   Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

   Törlés
 2. Emlékeim szerint Razor is NFL játékos volt talán a Bearsben.

  VálaszTörlés
 3. Ha Scott Hallra gondolsz, ő soha sem futballozott.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.