Header Ads

WWE: Paige illegális anyagot fogyasztott

Paige családja megszólalt a lány eltiltása ügyében, édesapja azt állította, az angol női pankrátor az receptre kapható fájdalomcsillapítókat szedett a nyaki sérülése miatt. Testvérei, Zac és Roy szintén véleményt nyilvánítottak közösségi oldalukon, ahol azt írták, Paige nem kapta meg azt a kezelést, amire szüksége lett volna, így saját maga úgy döntött, beveszi a tablettákat.

A WWE közleményt adott ki a New York Post-nak, reagálva a fenti állításokra:
Saraya-Jade Bevis [Paige] tesztje pozitív volt egy illegális anyagra, ami nem receptre kapható gyógyszer. Ezen kívül a WWE elsőosztályú egészségügyi ellátást biztosítunk neki ringben szerzett sérülése miatt.
Paige édesapja ezt írta Facebook oldalán:
Már megint itt tartunk, tudom, hogy eltiltották a lányomat, tették ezt annak ellenére, hogy nem bukott meg drogteszten. A lányomnak egy olyan nyaksérülése van, amiből hosszú idő felépülni és véleményem szerint ezt nem tudta elfogadni. Megkértem, jöjjön haza az Egyesült Királyságba, hogy segíthessünk rajta, mert szerintem az amerikai irány és az ottani segítség nem vitte előbbre. Fájdalmai voltak, de már jó ideje nem szerepelt ringben, fájdalomcsillapítót írtak fel neki, ami viszont ütközik a WWE egészségügyi programjával. Úgy érzem sokáig hagytuk a lányomat az Államokban, és most szüksége lenne a megfelelő ápolásra. [...]
Ezek pedig édesanyja szavai:
Olykor egy éles sikítás sem elég hangos, azzal pedig nem mész semmire, ha a fejedet vered falba, ha magadba fordulsz, akkor a démonjaidnak engeded, hogy felszínre törjenek, a segítséget kérsz, aztán elkezdenek pletykák keringeni, s úgy érzed az emberek között is magányos vagy, az élet néha tényleg sz*r.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.