Header Ads

Új szerkesztők az oldalon!

A Ringside: WWE Pankráció Hírek két új szerkesztővel is gazdagodott a mai nap folyamán. Hadd mutatkozzam be. Én Hidvégi Dávid vagyok a Pro Wrestling Hírek főszerkesztője és megalkotója így bizonyára egy részetek ismer már. De hogyan is kerültem ide? Tegnap egyik szerkesztő társunk kilépett az oldalunkról így ketten maradtunk, azonban főként csak nekem van időm cikketek írni. Ezt meg tudva a Ringside egyik főszerkesztője Bártfai "Bártfi" Krisztián megkeresett azon okból, hogy én és Krisztián kollégám is legyünk a Ringside szerkesztői. Végül úgy döntöttünk, hogy elvállaljuk ezt a megtisztelő feladatot és segítjük ennek az oldalnak és magának a magyar pankrációs közösségnek a felemelkedését. Ez nem jelenti a PW Hírek megszűnését csupán azt, hogy ezentúl párhuzamoson két oldalon fogunk dolgozni, de elsősorban ide írom majd először a cikkeimet hiszen még is csak több olvasó van itt mint ott. Egyébként korábban már volt róla szó, hogy legyek itt szerkesztő, de akkor épp arculatot váltottunk és meg is voltunk szerkesztőileg így elutasítottam Szonda István ajánlatát.

Magamról is egy párszót. Nagyjából 6 éve nézek pankrációt tehát én a PG érában kedveltem ezt meg, de ehhez az is kellett, hogy egészen kis koromban meg ismerjem Hulk Hogan-t és a WCW Thunder nevű PlayStation 1 játékot. Angolul adásokat két éve nézek előtte kizárólag magyarul követtem a heti adásokat és Pay-Per-Viewkat, de ezen az oldalon már régebb óta olvasok híreket. 2014 körül kezdtem el az angol oldalak híreit is olvasgatni, de komolyabban a következő évben mereültem bele és nyár végén erősen gondolkoztam azon, hogy valahol szerkesztő legyek. Akkoriban nem igazán voltak minőségi hírek így tavaly októberben úgy döntöttem, hogy csinálok egy új oldalt, és a többi ezt követő dolog már történelem. Ez az egész munka és az angol nyelven való adások nézése nagyban hozzájárult idén a nyelvvizsgám megszerzéséhez. Hamarosan Nagy Krisztián kollégám is bemutatkozik majd nektek. Róla annyit kell tudni egyébként, hogy a munka miatt csak keveset tud írni, de amikor ír akkor az minőségi.

Reméljük hozzá tudunk járulni az oldal és a magyar pankrációs közösség felemelkedéséhez. Hamarosan jönnek a cikkek is addig is további szép napot!

Üdvözlettel: Hidvégi Dávid

3 megjegyzés:

  1. Sos sikert nektek, nekünk meg sok tartalmat :))) Üdv nektek!!!

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.