Header Ads

TNA update

A Wrestling Observer szerint az Aroluxe és Billy Corgan még mindig azon próbálkoznak, hogy megvásárolják a TNA-t, és ezen kívül a WWE állítólag elvesztette érdeklődését, már nem pályázik a cégért.

Továbbá a TNA múltheti felvételei lehettek az elsők, ahol már Corgan-é volt az utolsó szó a kreatív kérdésekben. Dixie Carter jelen volt a forgatás nagyrészén, azonban nem tartotta meg a fellépői értekezletet, sőt a felvételezés utolsó napjaiban a The Fight Networks-szel találkozott, akiknek köztudottan van részesedésük a TNA-ben.

A jelentés arról is szól, hogy elég feszült a helyzet Dixie és Billy között, elvileg a nő elég nagy bajt okozott, hatalmas összegű kölcsönt vett fel és a finanszírozásokat a részesedésekkel fedezte. Hatalmas backstage botrány uralkodik, Dixie sorra elbukó üzletei miatt.

Egyelőre nem tudni ki és miből fizette ki a Bound for Glory-t és az azt követő felvételeket, de nem a WWE. Könnyen lehet, hogy a három résztulajdonos – Corgan, Dixie és a The Fight Network, de semelyikük nem erősítette ezt meg.

Ami a TNA videókönyvtárát illeti, és hogy a WWE megvette volna, John Gaburick, a TNA ügyvezetője azzal az ötlettel fordult Kevin Dunn-hoz, a WWE munkatársához, hogy felajánlja segítségét a WWE-nek a TNA archívumának megszerzésében. Dunn ezután felkereste Mr McMahon-t, ám a végső döntésre még várni kell.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.