Header Ads

The Rock pankrációs vígjátékon dolgozik

A Variety jelentése szerint a Dwayne "The Rock" Johnson nevéhez köthető Seven Bucks Productions a Will Ferrell féle Gary Sanchez Productions közreműködésével egy pankrációs vígjátékot készít a FOX-nak. A sorozat alapja Rocky-nak és és a RAW korábbi írójának, Brian Gewirtz-nek a kapcsolata és tapasztalatuk ebben a bizniszben.

Gewirtz a RAW elhagyása után 2013-ban csatlakozott a Seven Bucks Productios-höz, mint kreatív tanácsadó. Később fejlesztési alelnök lett.

Idén novemberben lesz a huszadik évfordulója debütálásomnak a professzionális birkózásban. - nyilatkozta Dwayne a Variety-nek - 24 éves voltam, keményen hajtottam, meccsenként 24 dollárért. Ekkor még fogalmam sem volt, micsoda út áll előttem, olyan színes karakterekkel és backstage történetekkel, amiket valószínűleg el sem hinnétek. A tömegek előtti szórakoztatás eltörpül amellett, backstage őrületes műsorai mellett. Brian és jómagam már alig várjuk, hogy sztorizgathassunk nektek.

A Variety arról is beszámolt, a sorozat középpontjában egy karizmatikus fiatal pankrátor és egy kínos, a birkóban még új vígjátékíró áll majd. Emellett Rocky-t és Gerwirtz-et is vezető producerként hirdetik.

Hollywoodból egyenesen a pankrációba, egy őrületes színfalak mögötti légkörbe az életnél is nagyszerűbb karakterekkel, hatalmas kultúrsokk. - jegyezte meg Brian. - 15 év után a bizniszben Dwayne-nek és nekem is voltak nagy találkozásaink, tapasztalataink, amik amilyen hihetetlennek tűnnek, annyira feledhetetlenek is. Alig várjuk, hogy bemutassuk a projektet a rajongóknak.

A sorozat egyetlen kamerával készített, egy órás részekkel jelentkező komédiának lett hirdetve, további producerei még Adam McKay és Will Ferrell.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.