Header Ads

Tammy Sytch (Sunny) update

A carbon megyei bírósági tisztviselők jelentése szerint Sunny lemondott első meghallgatásáról ügyében, miszerint az állam petíciót gyűjtött próbaideje felfüggesztésére. Ez a meghallgatás döntött arról, hogy a következő tárgyalásig szabad lábon lesz-e Tammy.

Mivel nem szólt semmit érdekében, így a következő kitűzött meghallgatásáig biztosan börtönben marad, egészen november 18-ig. Ha a bíróság akkor úgy ítéli, a nő próbaidejét megsértette, akkor hosszú ideig maradhat rácsok mögött és egyéb következményekkel is számolhat.

Sunny-t néhány nappal azután kellett őrizetbe venni, hogy kijött a kórházból, számunkra ismeretlen erőszakos cselekmény miatt, amire a bírósági jegyzőkönyv nem tér ki. Többszöri ittas vezetésért még augusztus 18-án kapott 5 év próbaidőt, amit elég hamar megszegett. Büntetése eredetileg "97 naptól akár 5 évig tartó börtönbüntetés" volt - igen, amerikai törvények, ne keressétek a logikát -, amit kiválthatott 95 nap rehabilitációval és 2 nap börtönnel. Ezután jött a próbaidő.

A bíró figyelmeztette, kéthetente ellenőrzik drog- és alkoholtesztekkel, és ha egyszer is poztív lesz, felfüggesztik a próbaidejét. Emellett 2100 dollárra büntették, kifizettették vele az 1000 dolláros bírósági költségeket, amihez még hozzá kell járuljon ezen felül havi 50 dollárral, hogy fedezni a tudják a felügyeletét. A jogosítványát 30 hónapra bevonták és 125 óra közmunkára ítélték.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.