Header Ads

Sting még visszatér? Elevenítsük föl karrierjét!


Egy újabb korábbi cikkemet olvashatjátok! (2016. október 9.)

Már egy éve, hogy Sting-et utoljára WWE ringben láttuk. Még tavaly a Night of Champions-ön, Az Ikon megsérült a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Cím meccsén Seth Rollins ellen. A meccs után két dolgot mondtak:
 1. Nyak sérülést szenvedett.
 2. Szerencsés volt, hogy a saját két lábán távozhatott az arénából a meccs után.
  Később kiderült, hogy gerinc csatorna szűkülete van ami ugyanaz a tünet ami Edge-nek is a karrierébe került. Azonban hiba lenne elfelejteni azt, hogy milyen nagyszerű pankrátor is volt ő.
  Mint tudjuk Sting két jelentős szervezet top arca volt a már megszűnt World Championship Wrestling-é (WCW) amely a WWE legnagyobb kihívója volt  1994 és 2001 között, és a Total Nonstop Action Wrestling-é (TNA). Sting az egyik legnagyszerűbb pankrátorként van elismerve, hatalmas örökséggel és három évtizedet felölelő karrierrel. Gyakran csak úgy emlegetik mint a "The Franchise of WCW" amit magyarul nagy félre fordítással úgy mondanék, hogy a "WCW Koronaékszere". 15 bajnoki címet nyert ennél a szervezetnél amelyben benne van a 6 Nehézsúlyú Világbajnoki Cím, 2  Nemzetközi Nehézsúlyú Világbajnoki Cím, és egy NWA Nehézsúlyú Világbajnoki Cím is. Egyetlen pankrátor sem szerepelt cégnél több PPV-n a mint ő. A Pro Wrestling Illustrated négyszer is megválasztotta őt mint az "Év Legnépszerűbb Pankrátora", ez egy rekord amelyen jelenleg John Cena-val osztozkodik. Milyen nagyszerű pankrátor is ő annak ellenére, hogy nem a WWE-ben lett ismert.
  Az év elején bejelentették egy Raw epizódon, hogy Sting lesz az első beavatottja a WWE Hall of Fame 2016-os osztályának. Ő volt a második olyan pankrátor akit még aktív pankrátorként avattak be az első még épp a beavatója Ric Flair volt. (2005-ben Hulk Hogan mint visszavonult lett beavatva, de aztán visszatért.)  Így ő lett az első pankrátor aki a TNA és a WWE hallhatatlanjai között is szerepel. Azonban a Hall of Fame ceremónián beszédében bejelentette visszavonulását a pankrációtól. Ennek ellenére nm olyan rég elmondta, hogy ez még nem az az idő, hogy végleg befejezze mivel úgy érzi, hogy van még egy befejezetlen ügye a WWE-ben. Sting azt is elmondta, hogy nem műtetti meg nyakát mert az azt jelentené, hogy végleg be kellene fejeznie a pankrációt. És ahogy mindig elmondja, a saját lábán állva akarja befejezni üdvrivalgás kíséretében. Jelenleg 57 éves és a Texasi Dallasban él élvezve idejét a családjával és arra vár, hogy Vince McMahon leszervezzen neki egy meccset The Undertaker ellen. Azonban a cég feje ellene van a meccsnek mióta értesült Sting állapotáról. És nem tiszta, hogy a WWE valaha is leszervezi a Sting vs. The Undertaker meccset. mivel többen is azt mondják, hogy The Undertaker azt mondta, hogy befejezte a pankrációt Shane McMahon elleni meccse után a WrestleMania 32-n. Persze ez valószínűleg megváltozik és részese lesz a WrestleMania 33-nak. Nekünk csak várni kell és figyelni, hogy mi történik. Remélhetőleg Sting valamilyen formában megkapja az utolsó mérkőzését mivel ő és a csalódott WWE rajongók is akarják látni azt a dicső befejezést. Ezután jobb lesz Sting egészségének, ha végleg befejezi az aktív karrierjét, talán már most is ez lenne a legjobb döntés ebből a szempontból.

   Örülnél ha Sting visszatérne egy utolsó mérkőzés erejéig? Sting vs. The Undertaker?

  Nincsenek megjegyzések

  Üzemeltető: Blogger.