Header Ads

Sting interjú a WWE.com-ról


Még márciusban elkészítettem Sting egyik interjújának a fordítását, akkor a cikk nem jutott el sok emberhez így úgy döntöttem megosztom veletek. Azóta semmi új dolog nem történt vele azon kívül, hogy bekerült a WWE Hall of Famebe.


WWE.COM: Több interjúban elmondtad az elmúlt hónapokban, hogy lehet, műtétre lesz szükséged a nyaksérülésed miatt, amit Night of Champions-on szedtél össze Seth Rollins elleni meccsed alatt. Megműtöttek végül?STING: Nem műtöttek meg. Két neurológus [Dr. Joseph Maroon és egy másik Houston-i] ugyanazt mondták. A mellékhatások közül nem érzek egyet sem. Jól és teljesen normálisan érzem magam.


WWE.COM: Ezt szem előtt tartva, azt jelentették, hogy gerinc szűkülettel diagnosztizáltak. Ez a diagnózis akkor helytelen?

STING: Nem mondom, hogy helytelen. Egyetértek ezzel, valószínűleg gerinc szűkületem vagy nyaki gerinc szűkületem van. Voltak bizonyos orvosok akik azt mondták nekem: "Tudod, hogy sok sportoló bajlódik ezzel. " Volt egy orvos, aki azt mondta nekem:" Te jól vagy, minden rendben van, nincs semmi okod az aggodalomra! A pankrátorok ezt mondták: "Én ehhez az orvoshoz mennék."  "Nem, én a másikat látogatnám meg." Mondom, ez őrület. Tehát azt gondolom, amíg jól érzem magam, nem kell semmit sem tennem. Mindenki azt mondja, hogy addig ne feküdjek kés alá amíg nem feltétlenül szükséges.


WWE.COM: Ha nem sérülsz meg szeptemberben, szerepeltél volna az idei WrestleMania-n? Vagy egyszerűen túl nehéz megválaszolnod ezt a kérdést?


STING: Ó nem, erre könnyű válaszolnom: Igen. Ha rajtam múlott volna akkor igen, persze. Szerettem volna még egy WrestleMania-t, egy The Undertaker elleni mérkőzéssel. Ez az, amit csinálni akartam.

WWE.COM: Sérülésed előtt voltak megbeszéléseid arról, hogy mi lehet a szereped a WrestleMania 32-n? Vagy ez csak a fejedben volt?

STING: Igen, ez ​​a fejemben volt, persze mindenki tudta, hogy én mindenképpen szeretnék még egy mérkőzést. És persze a WrestleMania lett volna a legjobb hely rá. De megsérültem, így az egész már csak történelem.


WWE.COM: Izgulsz a WWE Hall of Fame ceremónia miatt?


STING: Igen, abszolút. Kaptam egy nagyon jó WrestleMania hétvégét, mint múlt évben, és az ezt nem érheti, aki nem vesz részt ebben. Mindenhol találkozok olyan emberekkel, akik a Hall of Fame-ről beszélnek. Ez óriási. Úgy értem, az American Airlines Center-ben telt ház lesz? Ez őrület.


WWE.COM: Mi volt a reakciód, amikor megtudtad, hogy beiktatnak?


STING: Nos, erről a WWE és én beszéltünk már. Triple H ezt mondta: "Ha ez és ez történik, szeretnéd, hogy beiktassunk?" Én erre ezt mondtam: "Igen, természetesen." Tehát tudtam, hogy beszélnek róla, de a lényeg az, hogy ez megtiszteltetés számomra.

WWE.COM: Furcsa ha belegondolsz, hogy évekig a WCW szupersztárja voltál és mégis bekerülsz a WWE Hall of Fame-be?


STINGEz így sokkoló lehet, ha belegondolsz. Évek, - pontosabban több mint egy évtized után végül kaptam egy WrestleMania meccset Triple H, és egy WWE Nehézsúlyú Világbajnoki címmeccset Seth Rollins ellen. majd a Hall of Fame-be is bekerülök, és mindez a WWE égisze alatt történik. A WWE Hall of Fame nagy jelentőséggel bír. Nagyobbal, mint valaha is gondoltam. Tudtam, hogy nagy, ne érts félre de ez óriási dolog. Ha jól tudom, Vince szereti úgy kezelni ezt az eseményt mint a WrestleMania-t.


WWE.COM: Ha tudtad volna, hogy a Night of Champions-on Seth Rollins ellen lehet az utolsó mérkőzésed, belementél volna?

STING: Nos, természetesen igen. Tudod, egy Seth kaliberű ellen ... Világbajnoki cím ... WWE ... pay-per-view. Másképp nem is lehetne befejezni.

WWE.COM: Utolsó kérdés: Mit gondolsz láthatunk még valaha téged birkózni?

STING: Azt kell mondanom, hogy az egyetlen dolog ami biztos Sting-ről az, hogy semmi sem biztos.

Szeretnétek látni még egy meccset a legendától?

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.