Header Ads

Road Warrior Animal a továbbiakról

Animal Jim Ross Ross Report nevű podcast-jén jelent meg, az ott elhangzottakból szemelvényezünk:Arról, hogy fia, James elkezd-e birkózni az NFL futássa után:

Nem hiszem, hogy azt a 10 év NFL-t csak úgy elúszni, aztán még egy évet gyógyulgatni. Ez egy harc, minden egyes nap. Minden héten újabb csaták kezdődnek, amiket azért vívsz, hogy megtartsd a munkád. És mindig vannak mások is, akik a helyedre pályáznak, de azért ő egy igazi sportoló. Tud birkózni a gyerek, elég jól. Emlékszem, mikor Ohio-ban a folyosón sétáltunk Mr McMahon azt monda neki, hé James, a WWE-ben te mindig lesz számodra otthon. Talán csak viccelt, de mégis az ő poénjaiban van egy kis realizmus, hiszen ő Vince. Ezt hadd meséljem el neked, Jim. Egyszer Steve Austin-nal voltunk a Paul Civic Center backstage-ében. Ott volt a helyszínen James egész focicsapata, nekünk meg ki kellett menni a ringbe, hogy megmutassuk milyen érzés a kötelekről ugrálni és egyáltalán köztük lenni. Volt ott egy játékos, Marion Barber III, a Cowboys játékosa volt. Austin azt mondta játszuk be a zenéjét, mindenki tünjön el a ringből, kivéve James. Steve pedig a kötélnek hajítja majd és ad James-nek egy Stunner-t, aki ezt profiként veszi. James tiszteli ezt a bizniszt, sose tudni mi lesz az NFL után.
Arról, hogy a pankrátorok nagyszerű sportolók:
Mindig ezt mondom, mikor interjút adok, és arról kérdeznek milyen volt. Azt mondom nekik, hé hadd mondjak valamit..., úgy megyek sírba, hogy meghajtom a fejem azok előtt, akik elődeim voltak a birkó bizniszben, megköszönöm azt, hogy megjárták már ezeket az utakat, járhatóvá tették őket, akárcsak a srácok az én generációmból, vagy az utánalévőből. Ezek a világ legnagyobb sportolói, és kellő alázattal mondom, nem arról van itt szó, hogy jobbak lennénk, mint más sportok arcai, de voltak akik más sportból jöttek át hozzánk, mint Ron Simmons, akit minden idők egyik legjobb főiskolás focistájának tartottak, és könnyen lehetett volna profi, ha nem jön neki az a térdsérülés. Dolph Ziggler és Brock Lesnar, kiváló birkózók voltak. Tehát sokan nagyszerűek a mi sportunkban és máshol is.
Arról, mit szeretne még a pankrációtól:
Szerintem egész jó vagyok edzőnek. Elég jól el tudom magyarázni a sportolóinknak, mit hogyan csináljanak és ők ezt megértik. Az az elvem, nem mondhatod meg a srácoknak hogyan jusson el a Super Bowl-ig, hacsak te nem játszottál ott. Nem bántásképp, de ha nem voltál benne a bizniszben és nem voltál sikeres, nem tudod edzeni őket. Szerencsésnek érzem magam, mert ott volt nekem Dusty Rhodes, Ric Flair, Tully Blanchard és a többi nagy, mint Junkyard Dog, Ernie Ladd. Sok igazán nagyszerű emberrel dolgoztam együtt és sokat tanulhattam tőlük. Szeretnék ott lenni a színfalak mögött, vinni a céget, segíteni a meccseket, főleg a tag team divízióban, sima ügy lenne nekem. Megmutatni a srácoknak, hogy legyenek nagy srácok. Mindennek megvan a maga helye és ideje, valaki tesz valamit, akkor a másiknak tennie kell valamit, így mesélsz el egy történetet. A nap végére elszórakoztatod az embereket, nem amiatt kell aggódni ekkor már, hogy ellősz-e minden mozdulatot, inkább a történeten van a hangsúly, érted? Ezt szeretem csinálni. A háttérben lenni, az irodában ülni, a srácok segítségére lenni. Persze szeretném járni a világot, kutatni a tehetségeket, elnézni Oroszország cégeihez, ennek lenne értelme. Szeretem ezt a bizniszt, jót tett velem. Sportoló vagyok teljes szívemből, sportolóként halok meg, és tudod, szeretnék ebből minél többet átadni.
Arról, milyen tanácsot adna azoknak a kezdőknek, akik most vágnak ebbe bele:
Azt tanácsolom a kezdőknek, a legelső dolog, amit meg kell tanulniuk, hogy tiszteljék a bizniszt. Fogjátok be a szátokat és figyeljetek. Saját tapasztalatból mondom. Bementem az öltözőbe, mikor ott volt Stan Hansen és Bruiser Brody. Befogtam a számat. A srácoktól rengeteget tanultam, amire lehetett építeni. A másik, amit meg kell tanulni, hogy építsd fel magad. Ne akarj rögtön birkózni, aztán lelépni anélkül, hogy megnéznéd az adás folytatását. Tanuld ki rendesen. Ott van például az én powerslam-em. Az emberek elismerték és megpróbálták jobban csinálni. Igazából Buzz Sawyer-től szedtem, nem új mozdulat volt, csak kicsit személyre szabtam. Tedd magadévá a mozdulataidat. Ne azért csinálj egy mozdulatot, mert láttad a tévében, és jól nézett ki. Tedd a saját mozdulatoddá, formáld a te stílusodra. És figyelj a card legtapasztaltabbjára. És én azt vallom, nem létezik hülye kérdés - merjetek kérdezni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.