Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. október 25.)


A kék csapat eheti adásának elején Dean Ambrose beszélget valakivel, majd odalépp hozzá James Ellsworth, akinek a korábbi WWE Bajnok gratulál múltheti sikeréhez. A kisember azért jött, hogy személyesen megköszönje, amit Dean tett érte az elmúlt hetekben, hiszen senki nem győzte le ezelőtt kétszer is a jelenlegi bajnokot. Emellett James szeretne ott lenni a szupersztár mellett, mikor a főmérkőzésen szembenéz AJ-vel, hogy viszonozhassa a szívességet. Ambrose megköszöni, de úgy érzi, mivel van két keze, így harcra kész, ez minden, amire szüksége van. A szupersztár azt javasolja, Ellsworth maradjon az öltözőben, majd keresi.

Bray Wyatt vs Kane - ez a diszkvalifikáció nélküli mérkőzés elég jól sikerült; egész addig átlagos - de ettől még élvezhető - összecsapás volt, míg nem jelent meg Luke Harper. A meccs ennek ellenére folytatódott, a Vörös Szörny dominálni is tudott, majd mikor mindketten földön voltak, érkezett Orton is. Randy berohant a kötelek közé, Luke pedig kilépett onnan. Kane felkel, majd a két face készül saját finisher-jére. Wyatt is feltápászkodik, arra számít megtámadják, de a Vipera a démonnak ad R-KO-t. Döbbenet látszik a bíró, Bray és Harper arcán is. Orton elsétál, Wyatt pedig megyeri a mérkőzést.

AJ Styles a backstageből üzen Dean-nek, hogy elintézi, ha pedig Ellsworth-szel összefut, a srácnak nem csak az álla fog hiányozni az adás végére.

A visszatérő Becky Lynch érkezik az arénába. Renee köszönti, azt mondja neki, az Univerzum örül, hogy visszatért a bajnok. Becky is örül, de nem tudja kifejteni, mert máris megszólal Alexa Bliss zenéje. A kihívó azt mondja, egy friss gerincműtéthez képest jól néz ki a bajnok. Becky tájékoztatja, nem volt semmiféle műtétje. Alexa megkéri Renee-t, hogy távozzon, aki enne eleget tesz. A kihívó azzal folytatja, mióta lehetőséget kapott a női címért, azóta Becky gyáván viselkedik,, mert tisztában van vele, hogy a tündérmese véget ér, amint ringbe lép ellene. Mikor küzdeni fognak, azt ígéri megszerzi az övet.
A bajnok azt mondja, nem fél, annyiról van szó, hogy az orvosok nem engedték, hogy elhagyja a kórházat. Bliss úgy érzi, könnyű hülyének nézni a nézőket, de őt nem, többre számított, hogy Becky jönni fog ételmérgezéssel, vagy hogy dobta a barátnője, esetleg rájött, hogy a szánalmas élete nem ér semmit. Szerinte egyszerűbb lenne, ha megkapná a címet és megkímélnék egymást a kellemetlen szituációktól.
A bajnok kineveti, mert nem fog lemondani arról, amiért egész karrierje során küzdött. Glasgow-ban harcolni fog és legyőzi Alexát. A kihívó azt javasolja, Becky jó szorosan fogja azt az övet, amíg teheti, mert ő két hét múlva megszerzi. Megtámadja a bajnokot, de az visszatámad. Az adok-kapok végén mégis Alexa maradt talpon, majd lefújta ellenfele hátát sárga festékkel.

The Hype Bros vs The Ascension - a győztes Mojo és Ryder.

Randy Orton-t kérdezik arról, miért fordult Kane ellen. A Vipera azt mondja, ha valakit nem tudsz legyőzni, akkor csatlakozz hozzá. Valószínűleg Bray Wyatt-re utalt.

Natalya panaszkodik Brryan-nek a RAW háromszoros főeseménye és az első női Hell in a Cell mérkőzés miatt. Szerinte van megoldás, hogy a vörösekkel szemben továbbra is nagyok legyenek, ehhez a GM-nek ki kell őt neveznie a SurvivorSeries-re női csapatkapitánynak. Daniel megköszöni a javaslatot, de elmonja, Niki Bella és valami hasonlót javasolt korábban, Bryan azt javasolja, nézzen szembe egymással a két nő és a győztes vezeti csatába a kék csapatot a RAW ellen. Viszont mivel ötnél több lány van a roster-en, a vesztes egyáltalán nem küzdhet a vörösek ellen.

Nikki Bella vs Natalya - a győztes feladással és a lányok kapitánya Nikki. Nem sokáig ünnepelhetett, mert megtámadta Carmella.

Dean Ambrose azt üzeni Styles-nek, most már vége a mókáknak, ez most már komoly, mert kihívó akar lenni, visszaszerzi, amit AJ ellopott tőle.

Miz és Maryse érkezik a kötelek közé a Spirit Squad kíséretében. A volt bajnok szerint sötét napokat élünk, mert 16 napja már nem az övé az IC Cím, ám ez szerinte egyben Ziggler ideiglenes uralkodásának 16. napja. A legendákat sajnálja, akik értelmet adtak ennek az övnek. Dolph szakítja félbe.
A bajnok inkább a nézőket sajnálja, akik az elmúlt hónapokban Miz marhaságait kellett hallgassák. Most végre valódi, harcra kész címvédőjük van, aki akár azonnal készen áll feltenni a bajnoki övét egy visszavágóra. A hollywoodi sztár a publikumot kérdezi, szeretnék-e látni ezt a meccset. A válasz igen, mégsem lesz mérkőzés, mert Miz kijelenti, akkor lesz visszavágó, mikor ő is készen áll. Ettől függetlenül harc lehet, mindhárom pankrátor a bajnok felé indul, de Rhyno és Slater érkeznek.
Maryse áll a két csapat közé. Heath mikrofont kap. A Tag Team Bajnok nem épp férfias húzásnak tartja, hogy Mr Awesome a feleségét állítja maga elé a harctéren, aki erre úgy reagál, kínos, hogy Rhyno-ék bajnokok, kínosabb, mint Ziggler uralkodása az IC övvel. Slater szerint viszont az igazi bajnok nem hátrál ki a kihívástól. Miz rekciója, hogy a Spirit Squad kihívja őket egy Tag Team címmérkőzésre. Heath kihátrálna, de a Man Beast elfogadja.

Heath Slater & Rhyno vs The Spirit Squad - a győztesek és továbbra is bajnokok Slater és Rhyno.

Dean Ambrose tart az aréna felé, mikor meglátja a szomorú Ellsworth-t. Az a problémája, hogy nem viszonozhatja a Lunatic Fringe segítségét. Egész életében lúzer volt, most viszont végre győztesnek érezheti magát. Dean az feleli, hát legyen, jöjjön ki vele a ringhez, de legyen óvatos.

AJ Styles vs Dean Ambrose - egy egész jó mérkőzést láthattunk, aminek Ellsworth vetett véget a No Chin Music-kal, amit a bajnoknak adott a köteleken kívül, így a bíró diszkvalifikálta Ambrose-t, aki nem lett kötelező kihívó.

Az eheti SmackDown Live záróképein James Ellsworth sajnálkozik Dean Ambrose-nak, AJ Styles pedig ünnepel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.