Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. október 18.)

 Az adás elején a képeken James Ellsworth, akihez Dean Ambrose lép oda, és adja át neki az arcképével ellátott pólót, biztatva, hogy ez az ő estéje lesz és mindenki vele van.

Randy Orton érkezik az arénába, mire a közönség felhagy az eddigi Goldberg skandálásnak. A Vipera a démonokról beszél, melyek szerinte mélyebben gyökereznek Bray Wyatt-ben, mint azt ő hitte, hogy lehetséges. Ebből pedig nehéz elmenekülni, olyan ez, mint a futóhomok: minél jobban küzdünk benne, annál mélyebbre süllyedünk. Randy megőrül ettől, ami nagy probléma, de nem neki, hanem Bray-nek. Orton úgy érzi, csak veszélyesebb lett és bosszút ígér, mire Wyatt megjelenik a kijelzőn.
Bray egy koporsóban fekszik, körülötte a feketebárányok. Hirtelen kinyitja a szemét, majd elkezd nevetni és Randall-t szólítja (Randy). Azt mondja neki, nem kell keresni őt, mert Wyatt majd keresi. Búcsúképp annyit mond, itt van ő, majd megszólal Luke Harper zenéje.

Randy Orton vs Luke Harper - a mérkőzés közben megjelent Bray, továbbra is a koporsóban volt, abban tolták be. A szünet után már nem volt benne, a koporsó a ring széléhez volt helyezve. Hamar vége is lett a meccsnek diszkvalifikációval, mikor Orton-t mindketten támadták. Bray felnyitja a koporsót, hogy belelökjék a Viperát, de meglepődik, mikor Kane fekszik benne. Rövid harc, hirtelen sötétség, majd a Wyatt család eltűnik.

AJ Styles-szel készítenek interjút, a Bajnok nem érti, hogy harcolhat egy tehetségtelen, puhány valakivel, mint James Ellsworth. AJ úgy hiszi, Ambrose megpróbál majd valami módon közbeavatkozni, de még nem tudja hogyan, csak hogy mindent megtesz majd. Megígéri, ha Dean miatt veszíteni fog, megtalálja őt bárhol is legyen, és darabokra tépi.

Alexa Bliss vs Naomi - a győztes Alexa, aki a Harley Quinn outfit-et egy Freddy Krueger-esre cserélte. Az összecsapás utáni interjúban azt ígérte, három hét múlva vége lesz a tündérmesének. Kijelenti, hogy új bajnok lesz, miután megküzd Becky-vel.

Apollo Crews vs Curt Hawkins - nem született eredmény, mert Curt megijedt egy ütés után és távozott.

Carmella érkezik a kötelek közé, aki azt mondja, nagyon idegesítette, mikor első PPV-jén Nikki zenéjét kellett hallgatnia. Hamarosan a Bella lány is csatlakozik hozzá. Azért jött, mert nem szereti, ha háta mögött támadják, akár fizikálisan mint múlthéten, akár verbálisan, mint most. Ha Carmella akar valamit, mondja ki itt előtte. Staten Island hercegnője nincs meglepve, szerinte Nikki megint el akarja lopni tőle a rivaldafényt, akárcsak a SummerSlam-en tette, hozzáteszi, a Bella lány azért kap meg mindent, mert John Cena a barátja. Nikki úgy véli, Carmella beállt a gyűlölködők és irigykedők sorába, mint azt sokan tették az elmúlt 4 évben. Nem szégyelli, hogy Cena-val van együtt, csak azért nem hangoztatja a SmackDown Live-on, mert itt csak egy sportoló szeretne lenni, és nem akarja, hogy támadják "sikerei" miatt, és hogy Carmella ezt teszi, szerinte szégyellni kellene magát. Carmella sznobnak nevezi, bizonyításképp pedig jeleneteket játszat be a Bellák valóságshow-jából. Nikki úgy reagál, ő fizeti a maga számláit, ő vívja a saját harcait, sőt ő hordja a nadrágot ebben a kapcsolatban. Mikor nem hittek benne, keményebben edzett, hogy megmutassa, nincs igazuk az embereknek. Kiemeli, hogy azt mondták, a nyaka miatt sosem harcolhat többet, mégis itt van, Carmella-nak pedig fogalma sincs milyen érzés ez. Nm fél ezután semmitől és senkitől, sem egy Boss-tól, sem egy Queen-től, sem pedig egy hercegnőtől Staten Island-ről.
Carmella szerint Nikki a külsejét használja arra, hogy előrébb lépjen. A testvérét használja, hogy ringbe léphessen. És John Cena-t használja, hogy celeb legyen.

Az öltözőben James Ellsworth azt mondja, izgul kicsit de azután szerinte bármi lehet, hogy a múlthéten megtalálta önmagát és túlélte. Aztán olyan dolog történt, amit sose várt, beszélhetett a Talking Smack-en Daniel Bryan-nel, aki címmérkőzést is írt ki neki. Talán nem lesz bajnok, de már nyert, hogy e WWE címéért küzdhetett, és ezt boldogan meséli majd az unokáinak.


The Miz & The Spirit Squad vs Dolph Ziggler, Heath Slater & Rhyno - a győztes a heel csapat, miután Miz pofon vágja Slater-t, akit Kenny két vállra fektet.


Natalya lép oda a M-hez, és önként vállalná, hogy a RAW elleni Survivor Series-en ő szeretne kezdeni. Szeretne inspiráció lenne másoknak. Közben Daniel szerint Whitney Houston-tól idézett a nő, aki ezt tagadja. Bryan megígéri, számításba veszi a kérést.

Jack Swagger vs Baron Corbin - a győztes Corbin.

Dean lép oda Daniel-hez, bírónak van öltözve, már teljesen beleéli magát, mikor a GM közli vele, ezen a mérkőzésen már nem ő fog bíráskodni. Bryan azt mondja lehet kommentátor, időmérő, ütheti a gongot, lehet felkonferáló is akár. Dean annyit mond rendben, majd megy. Daniel utána szólna, mert a szupersztár elfelejtette hozzátenni, melyiket vállalja a sok közül.

AJ Styles vs James Ellsworth - Dean közölte a meglepett AJ-jel, hogy összetett munkája van, tehát Daniel szavait úgy értette, minden ő lesz, csak a bíró nem. Megvolt a felkonferálás Dean által, majd a gong is Dean által. HAmarosan leállítja a mérkőzést, mert reklámszünet lesz. Folytatódik, de ismét meg kell állni, mert Dean bejelenti, 24 dollár 99 centért kapható a James Ellsworth póló a WWE shop-ban. Megy tovább az összecsapás, majd jönnek bejelentések, hirdetések Ambrose-tól, és James elvétett Splash-je is. AJ kihajítja James-t a kötelek közül, majd Ambrose visszateszi, és ezt ismétlik egy ideig. Styles leáll vitatkozni, James erőre kap és Sweet Chin Music a bajnoknak! Két és félig lent is tartja. Ismét támadja, de AJ beviszi a Spine Buster-t. Ambrose tovább hergeli mikrofonon, miközben ő tovább veri James-t. Teszi ezt ötig, így a győztes DQ-val Ellsworth.
Ambrose bejelenti a vesztest, AJ Styles-t, majd a győztest is mondaná, de AJ megtámadja, amit hárít és Dirty Deeds!
A győztes, aki többször győzte le Styles-t, mint John Cena: James Ellsworth!Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.