Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. október 11.)

 A SmackDown Live eheti adása a kaliforniai San Jose-ból jelentkezett, érkezik is az új Interkontinentális Bajnok, aki a címet vasárnap a No Mercy-n vette el Miz-től, Dolph Ziggler:
Megcsináltuk! - kiáltja el magát, miközben a nézők azt harsogják, megérdemelte. - Muszáj volt kimondj, hogy én is elhiggyem. [...] Feltettem az egész karrierem erre a címre, és most már csak nevetünk, de nem voltam benne biztos, hogy én ma itt lehetek veletek, és ha ezt nem hiszitek, nyomjátok meg az info gombot a TV távirányítókon - a műsorleírás szerint többé már nem fog megjelenni. - Mindent feltettem egy lapra, és csak egy kiutat hagytam magamnak,  győzelmet. Nem tudtam, a No Mercy-n lesz-e az utolsó alkalom, hogy láthatom a rajongókat, az utolsó alkalom, hogy benézek az edzőterembe, hogy az aréna backstageében összerakom a mérkőzéstervet, vagy hogy lefújom barnítóval Zack Ryder hátát. Vagy egyáltalán az utolsó alkalom, hogy megteszem a bejárattól a ringig az utat. Az elmúlt 12 évben először magamba néztem és azt mondtam, talán hibáztam. Hadd jöjjek az érzelmekkel, vannak barátaim, családom, a WWE Univerzum azt mondta nem kéne ezt tennem,m de én bevállaltam. Meg kellett tennem, de számolnom kellett azzal, mi lesz ha nem nyerek. Mikor lesétáltam a rámpáról és betettem a lábam ebbe a ringbe, tudtam, hogy én idetartozom. Ez az én otthonom és nem számít mivel próbálkozik Miz, Maryse vagy a Spirit Squad, akármit tesznek, Interkontinentális Bajnokként fogok távozni! És a fenébe is, megcsináltuk! - Miz érkezik.
A volt bajnok és felesége a ringben csendben meghajtják a fejüket, mint akik gyászolnak. Dolph érdeklődik, hogy mondanak is valamit, vagy mi lesz, de Miz lecsitítja, majd arra kér mindenkit, ragadjuk meg a pillanatot és emlékezzünk meg az IC övről. Ezután megkérdezi Ziggler-t, most örül-e, majd ugyanezt a közönségtől, a válasz pedig igen. Úgy véli, nem csak elvesztette a címet, ez a cím halálát jelenti, 188 nap tragikus vége, mivel nem Daniel Bryan, nem Dolph adott jelentőséget a bajnoki övnek, hanem ő, a Miz, senki más. Megígéri, visszaszerzi, majd ismét a SmackDown Live legfontosabb címévé teszi. Szerinte az új bajnok győzelme az Interkontinentális Cím örökségének temetése volt, de ha Ziggler azt hiszi, ez a történet vége, hát téved, mert ez csak a második felvonás, a film azon része, ahol ő a hős, akinek felül kell kerekednie a látszólagos esélyeken, Ziggler győzelme olyan, mint mikor a Birodalom Visszavág, de attól még ugyanúgy végződik, a hős viszi az aranyat és a lányt, és a lány már ott van neki, az aranyat pedig kéri vissza.
Dolph örül, hogy itt van Miz, mert van még valami, amit szeretne megosztani a WWE Unierzummal, és így legalább riválisa is hallhatja. Bejátszatja a jelenetet vasárnapról, mikor két vállra fekteti Miz-t, aki ezután könnyezik a kötélen lógva. A bajnok észreveszi, nem csak akkor pityeredett el Miz, de most is. Miz szerint ez nem vicces, mert az az arc mutatja, miért küzdött, miért hozott annyi áldozatot, amit elvettek tőle. Nem tudja folytatni, mert a tömeg az skandálja, te most pityeregsz. Erőt gyűjt, majd kijelenti, az embereknek fogalmuk sincs az igazi áldozathozásról, ami vonatkozik Ziggler-re is. Figyelmezteti a bajnokot, mennyire védelmezte eddig azt a címet, és ehhez képest gondolja át, mennyit hajlandó megtenni azért, hogy visszaszerezze. Nem végzett Dolph-fal, ahogy a következő pankrátorok sem.

Dolph Ziggler vs Spirit Squad - a győztes az Interkontinentális Bajnok. E meccs után a csapat és Miz megtámadták Ziggler-t, aki segítségére Rhyno és Slater érkeztek.

Megtudjuk, hogy Alexa Bliss november 8-án kap lehetőséget az addig remélhetőleg felépülő Becky Lynch ellen.

Daniel Bryan és Shane arról beszélnek, hogy tennék az idei Survivor Series-t az eddig legjobb SS-zé. Ehhez kihívja a RAW-t egy 5 az 5 elleni mérkőzésre és egy 5 tag team az 5 tag team elleni mérkőzésre, valamint egy 5 az 5 elleni női mérkőzésre, mindhárom kieséses szabályokkal zajlik majd, hogy megtudják, melyik brand a jobb.

Carmella vs Naomi - a győztes Naomi, miután ellenfelét Nikki Bella megzavarta.

Alexa Bliss azt nyilatkozza, bármikor képes legyőzni Naomi-t, ezért a GM kiír jövőhétre egy meccset a két lánynak.


Jimmy Uso vs Chad Gable - a győztes Jimmy.


AJ Styles győzelmi beszéde következik:
A bajnok befutott! [...] Megvertem Dean Ambrose-t és John Cena-t is, aztán együtt kettejüket a No Mercy-n. Ez nem csak nagyszerű, de fenomenális! Igen, hallassátok a hangotokat, éltessetek, ettől még egy rakás vesztesek vagytok. [...] Csak egy embernek van hely a vagonomban. Szóval miért nem ujjongtok inkább John Cena-nak? Avagy mégse, John Kelly Ripa társműsorvezetője próbál lenni, tehát ez lehetetlen, lehet éltetni Dean Ambrose-t! Habár, ti ujjonganátok egy beteg lúzernek? Hát akkor szánalmasabbak vagytok, mint azt gondoltam. De tényleg. Ne is rólatok beszéljünk, rólam van itt szó. [...] AJ Styles ezt csinálta, azt csinálja, de hadd mondjak el valamit AJ Styles-ről. Győztes vagyok, és a győztesek mindig megtalálják a módját, hogyan nyerjenek. Így tettem, mikor megvertem Cena-t és Ambrose-t egyszerre - megismétli, majd arról beszél, egy ekkora győzelem után sokaknak időre van szüksége, akár egy évre, hogy helyre jöjjenek, ő viszont itt van a Smack Down Live-on, a lehetőségek földjén. És éppen ezért, egy igazi main eventer-nek ad lehetőséget ezen az adáson. Dean Ambrose zenéje szólal meg, bár nem valószínű, hogy a bajnok őt várta.
Ambrose tudja, hogy nem őt várják, AJ meg is kéri, hogy épp ezért távozzon, de Dean nem tesz így, ehelyett emlékezteti, őt nem sikerült Styles-nek legyőzni, hanem ő kényszerítette a bajnokot kopogásra. AJ felhívja a figyelmét a szabályokra, miszerint a hármas összecsapásokon nincs feladás, így Ambrose-nak semmi keresnivalója nincs itt. Dan leszögezi, befejezetlen ügye van, nem távozik, és senkinek nem adja el az ő lehetőségét a roster-ből. AJ szerint nem is kell, mert ez a srác nem a roster tagja, újra kéri ellenfelét, jöjjön be. James Ellsworth érkezik. Styles bejelenti, hogy kap a srác egy tét nélküli mérkőzést. James nagyon hálás, hogy miután Miz megalázta, most lehetőséget kaphat ismét. AJ ismét megkéri Dean-t  távozásra, mert kezdenék az összecsapást. Ambrose viszont látni akarja ezt a meccset, figyeli a ring mellől. Styles tiltakozik, mert úgy véli, ezzel elnyomja James Ellsworth-t, kinek ez élete legnagyobb lehetősége. Nem ronthatja el senki ezt a pillanatot, mikor James szembenéz a WWE Bajnokával. Daniel Bryan zenéje csendül fel.
A GM tisztázza, ő intézi a meccseket, attól, hogy AJ a bajnok. Viszont szerencséjére Bryan egy hatalmas James Ellsworth rajongó, tehát helyt ad a mérkőzésnek. Elindul a kijárat felé, de visszafordul, és azt mondja, AJ-nek igaza van, Dean nem lehet a kötelek mellett. Hozzáteszi, azért, mert Ambrose lesz a sztárvendég bíró! Dean lerántja a mérkőzésvezető pólóját, majd belebújik. Daniel figyelmezteti a bajnokot, nem nyúlhat a bíróhoz, különben megbírságolják, vagy felfüggesztik.

AJ Styles vs James Ellsworth - a győztes James, avagy Ellsworth 3:16 egy elég érdekes mérkőzésen.

A backstageben Randy beszélget Kane-nel. Orton szerint a Vörös Szörny megjárta már a poklot, szóval ismeri ezt a helyzetet A Vipera fáradt, belefáradt abba, hogy Bray Wyatt világában él, azt kérdezi Kane-től, mi lenne, ha Bray élne Randy világában? Ott nincs játék, csak fájdalom, káosz, őrület, hangok stb.. Abból nem lenne kiút. Kane azt mondja, segít neki, majd hosszáteszi, a Viperának problémái vannak.

Styles kéri számon a SmackDown Live vezetőin a történteket, de azok leszögezik, AJ akarta a meccset, szóval ne hibáztasson senkit, csak magát, és vegye tudomásul, hogy a fenomenális AJ Styles ezúttal kikapott, James Ellsworth-tól. A bajnok megértette, megígéri, ezek után saját kezébe veszi a dolgokat.

A főesemény előtt a heel-ek beszélnek. Luke azt mondja, ez a világ aludni küldte. De végre felébrend és megpillantotta a fényt. Bray szerint ez a fény erősebb, mint valaha, de ettől még nem pusztítja el a sötétséget. Van ez a fekete lyuk, ami minden beszippant, ami az útjába kerül. Belőle pedig az uralkodó élőlények jönnek ki, az istenek. Szóval hozza csak Randy a szörnyet, mert Bray-nek is van.

Randy Orton & Kane vs Bry Wyatt & Luke Harper - a győztesek Wyatt-ék.

Part 1Part 2

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.