Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, visszanézhető videotartalom

Ismét az F4WOnline írásából szemelvényezünk, de a hét többi adása, illetve jövőhéttől a piros és kék brand adása is szegmensfordítással érkezik.

Bray Wyatt nyitja az eheti SmackDown Live adását, arra számítanánk beszéddel készült, de a felkonferáló máris megszólal és bejelenti a mérkőzést, ami tulajdonképp egy visszavágó.

Kane vs Bray Wyatt - a győztes Kane, kiszámolással. Ennek oka, hogy Orton megjelent a képernyőn, aki elterelte Bray figyelmét. Ezután a Vörös Szörny számítása ellenére nem tudta kélt vállra fektetni, azonban Wyatt jobbnak látta valódi dolgával foglalkozni és elhagyni a ringet, keresni a Viperát. Randy még a kijelzőn azt mondta neki, a feje tetejére állt életét visszabillenti a hlyes irányba a No Mercy-n, ugyanis ő jobb az elmejátékokban, mint Bray.

Charly állította meg Corbin-t a backstageben, megemlítette neki a RAW-ból átigazolt Jack Swagger-t. Baron úgy véli, ha Jack egy pillanatig is elhiszi, nagy vizet mozgathat a kékeknél, hát teljesen idióta, még annál is, aminek kinéz. A Real American meg is jelenik mellettük. Swagger most akarná lerendezni az ellentétet, a Lone Wolf viszont ragaszkodik a ringhez, amitől Jack sem húzódik el, ezért megkeresi Danial Bryan-t.

Wyatt eközben egy kihalt folyosón keresi Orton-t.

Nikki Bella vs Alexa Bliss - a győztes Nikki diszkvalifikációval. Carmella volt a kommentátorok vendége, aki leállt volna a Bella lánnyal veszekedni, mikor az a köteleken kívül volt, majd a Kardashian-ekhez hasonlította. Nikki felborította őt, mikor hozzá lökte Alexa-t. Carmella ezután nem sokkal megtámadta az így DQ-val győző Bella-t. Becky Lynch érkezett, kiegyenlítődtek az erőviszonyok, mire Daniel Bryan kiírt egy Tag Team mérkőzést.

Carmella & Alexa Bliss vs Nikki Bella & Becky Lynch - a győztes a heel csapat, az összecsapás végén, miután Carmella elmenekült a backstagebe Nikki elől, Alexa fektette két vállra a Női Bajnokot. Vajon a No Mercy-n is ezt láthatjuk?

Ismét a sötét folyosó, Bray Randyt keresi, nevén is szólítja. Végül meglátja a hintaszékét, amin először meglepődik, majd nem tudja mire vélni. Ez minden? Ez Orton nagy terve? Hirtelen lecsapódik egy garázsajtó, Wyatt pedig bezárva találja magát. Randy megkérdezi még, milyen érzés, mikor elkapják a vadászt? Végül azt mondja, az Úr kegyelmezzen...., vagy mégse.

Daniel Bryan a kötelek között, egy RAW-on már látott, illetve ahhoz hasonló Susan G. Komen szegmens következik. Ismerteti a More Than Pink, azaz Több, Mint Rózsaszín kezdeményezést, ami jelenti azokat az embereket, akik a Susan G. Komen alapítványán keresztül segíti a mellrákkal küzdőket. Bemutatja az öt túlélőt, akik a programban is részt vesznek, majd hősöknek nevezi őket, amivel az Univerzum is egyetért. Akárcsak a piros csapat adásán, a nők itt is bajnoki címet kapnak egyfajta gesztusként.

Hype Bros vs The Vaudevillans - a győztes a Hype Bros csapat. A mérkőzést az Ascension is végignézte a rámpáról, akik nem voltak épp lenyűgözve.

A Miz TV következik. A műsorvezető nem vesztegeti az időt, felkonferálja vendégét, hiszen lehet ez az adás és ez a megjelenés lesz annak az utolsó. Egy kudarc felemelkedése (szabad fordítás) címmel tekintjük meg a Ziggler karrierjéről készült összeállítást. Valóban minden részletet összeszedtek, mikor Kerwin White csicskája volt, a Spirit Squad tagja, de a sok megaláztatás után bajnok lett...néhány percre.

A videó után Dolph kijelenti, rég leléphetett volna, de addig nem tehet ilyet, amíg ennyien támogatják, szóba kerül a make-a-wish, azaz kívánhatsz egyet alapítvány és a gyerekek, akik ennek segítségével találkozhattak vele a backstagben. Megemlíti, mikor a MITB táskáját beváltotta és bajnok lett. Nem mehet el.

Viszont most egyfajta válaszút elé került, ezért tette fel a karrierjét. Szolgálni fog vasárnap, beleteszi magát, megszerzi az Interkontinentális Címet. Mert túl a kemény munkán, a fent és lent időszakokon, ez szerinte egy pokoli jó hajsza volt idáig, de még nincs vége az útnak.

Miz azt mondja vége, mondjon búcsút a támogatóknak, a gyerekeknek, mindenkinek, mert véget vet a karrierjének. Kihívja a Spirit Squad két - rég nem látott - tagját, Kenny-t és Mikey-t. Jön egy kis jelenet, majd a korábbi csapata Dolph ellen fordul, aki viszont mendkettejüket leteremti egy-egy Super Kick-kel. Miz még támadna, de inkább mégsem.

Jason Jordan vs Jey Uso - a győztes Jordan, a rövid mérkőzés után elszabadultak az indulatok, amiknek Heath Slater és Rhyno vetettek véget.

A képernyőn Bray, ül a hintaszékben, motyog. Majd hirtelen meglátja Abigail nővért, akit üdvözöl - mi nem látjuk. Wyatt azt mondja, most már készen áll, hogy hazatérjen. A következő jelenetben Orton nyitja fel a kaput, de Bray már sehol sincs, csak a szék. Randy nem boldog.

Jack Swagger vs Baron Corbin - a mérkőzés győztese hivatalosan Jack Swagger feladással. Amit Corbin csinált, az a szabály szerint valóban kopogást jelent, pedig valójában csak a kötél után kapkodott. Jack örült, hogy őt hirdették ki győztesnek, Baron viszont először nem értette mi a helyzet, aztán dühöngött és elkezdett pusztítani a ring körül. Ennek a történetnek itt még nem lehet vége.

Elérkeztünk a főeseményhez, ami ezúttal nem meccs, hanem szembesítés, a No Mercy főcímmérkőzésének három tagja között. Először a bajnok, AJ Styles érkezik. Azzal kezdi, teljes mértékben egyetért azzal, hogy a SmackDown Live a lehetőségekről szól, hiszen lehetősége volt megverni John Cena-t, így lett az arc, aki uralja a környéket. Aztán lehetőséget kapott megverni Dean Ambrose-t, így lett a WWE Bajnoka. Most pedig itt a lehetőség, hogy együtt verje meg mindkettejüket.

Dean Ambrose szakítja félbe, aki a bajnok szó helyett egy angolban ehhez hasonló hangalakú, de teljesen más jelentésű jelzővel, a tuskóval illeti. Azért nevezi így, mert bár tiszteli, amit az elmúlt másfél dekádban elért a bizniszben, ehhez a címhez viszont nem az egyenes úton jutott hozzá. Ennél viszont jobban dühíti, hogy viszajött John Cena, és máris bekerül a képbe, méghozzá címlehetőséggel. Szerinte Cena-nak inkább hálásnak kellene lenni, amiért ő idecipelte az övet a RAW-ról, így legalább van esélye beállítani Ric Flair rekordját.

Cena is érkezik, de nem jut szóhoz, Styles lép elé és rákiált, hogy fogja be. AJ is Flair-ről beszél, és felelősségre vonja John-t, miszerint hogy merészeli magát ekkora legendához mérni, hasonlítgatni, és honnan jön az ötlet, hogy beállítsa a birkó történelem egyik legnagyobb ikonjának a rekordját. Úgy véli, Cena Ric közelébe sem ér. Hozzáteszi, hajszolja csak a történelmet, de ő, AJ lesz az, aki megírja.

Rövid csend, majd Cena reagálna, ám ezúttal Dean csitítja el azzal, hogy pontosan tudja mit akar mondani. Eladja magát egy buzgó szöveggel, mint egy politikus, hiszen ehhez ért, kezdi majd azzal, miért is fontos neki ez a mérkőzés. Ambrose úgy látja, bárki ki veszélyt jelent John-ra és a karrierjére, azt elteszi láb alól, vele is ezt akarja tenni az első perctől fogva, hogy idekerült. Tisztában van vele, hogy nem tiszteli őt Cena, mert ő nem fog a tanácsaiért kuncsorogni és segget csókolni neki. Dean ha fake akar lenni, ha egy "műanyag felszopót" akar játszani, hát inkább adja saját magát, minthogy John Cena legyen a TV kijelzőkön.

Cena-nak most már lenne esélye beszélni, de elutasítja, inkább támad, és kiteremti mindkét ellenfelét, majd felemeli a címet. Ekkor erőre kap Styles, majd ő küldi földre John-t és elkezd ünnepelni. Nem sokáig, mert mikor távozna, Ambrose lepi meg.

Az eheti adás záróképein Dean Ambrose ünnepel. Hogy lesz ez a No Mercy-n és egy hét múlva a SmackDown Live után?

Első rész:


Második rész:

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.