Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, visszanézhető videó (2016. október 24.)

A vörösök eheti adását Chris Jericho nyitja, amin Michael Cole meglepődik, mert Karl Anderson-t és Enzo-t várták az első mérkőzésre. Csendet és teljes figyelmet kér, mert szörnyű híre van, a triple threat közte, Owens és Rollins között törölve lett (ő így döntött). A publikum nem örül ennek. Egy felfoghatatlan, emberi életeket romokba dönteni képes dolog történt: ellopták Jericho Listáját. A szupersztár megfogadja, nem távozik a ringből, nem fog meccselni, nem tesz semmit, amíg nem kapja vissza a kezébe a listát. KO érkezik. A közönség azt kérdezi, hol a lista?

Chris kicsit bizalmatlanul megkérdezi legjobb barátját, ugye nem ő vette el a Jericho listáját, de nem. Sőt, Kevin leszögezi, tesz magasról a listára. Viszont érdekli mi van a barátjával, ezért úgy tesz, mintha a lista fontos lenne neki is. De nem hanyagolhatják el a meccsüket sem, egy oldalon kell állniuk. Jericho kijelenti, nincs mérkőzés Lista nélkül, mert ez a magántulajdona, érzelmi tulajdona, legféltettebb kincse, ahol a legsötétebb, legtitkosabb gondolatait jegyezte le.

Stephanie érkezik, aki azzal kezdi, nála sincs a lista, de minden tőle telhetőt megtesz, hogy az visszakerüljön jogos tulajdonosához. Senki nem mehet sehova az arénából, amíg nem lesz Chris kezei közt a lista. Arról azonban nem feledkezhet meg a szupersztár, hogy a főeseményen szerepel, szóval ne nevettesse tovább ki magát. Jericho hőbörögni kezd, nem érdekli a mérkőzés, a listáját akarja. Rollins zenéje szólal meg.

Chris azonnal kiszúrja a listát, Seth viszont gy tesz, mintha nem tudná miről van szó. Rollins színészkedik, majd hirtelen rápillant a listára, és azt mondja, megtalálta, mire a tömeg ujjongani kezd. Steph felszólítja Seth-et, vigye oda neki azonnal. Rollins inkább megosztaná a nővel, mit olvasott rajta, Bon Jovi és a többiek nevei alatt. Stephanie is felkerült, amiért HIAC meccset adott Owens-nek. KO szerint ilyen nem lehet rajta, ez csak uszítás, mire Seth azt mondja, van egy utolsó név is, akit a korábbi legjobb barát jelzővel illetett a szerző - Kevin Owens. Chris kijelenti ez kizárt, hogy ilyen név lenne rajta, mert ezen a listán olyan idióták, barmok és barbárok vannak, mint Rollins vagy Mick Foley. Steph meggyőződése, így ő sem lehet rajta. Jericho követeli vissza a listáját.

Seth visszaadja a listát, de nem most. Készíteni fog egy saját listát, ahol Owens roncsolt testrészeit sorolja fel, amiket a Hell in a Cell-en tesz tönkre vasárnap. Rollins úgy érzi előnyben van, mert a bajnokkal ellentétben volt már ilyenben része, ahol nyert is. Olyan verést ígér, ami után Kevin nem áll majd talpra, és az új bajnok Seth Rollins lesz. Az új listára kerül KO háta, szája - utóbbi, hogy ne tudjon többé segget csókolni Triple H-nek és Stephanie-nak. Az utolsó amit elpusztít, az Owens egója. Darabokra tépi Kevint, amivel üzen majd a vezetőknek, semmi nem állítja meg attól, hogy megszerezze a Universal Címet. Utoljára még megjegyzi, ha Chris-nek kell a lista, szerezze vissza.

A volt bajnok még a backstageben összefut Steph-fel, kicsit összezödülnek, majd Seth elárulja, már nincs nála a lista, az öltözőben hagyta.

Enzo Amore vs Karl Anderson - a győztes Enzo.

Rusev üzen Roman-nek, hogy mebosszulja, amit vele tett, hogy megalázta a családját. Azt ígéri, Roman bajnoként lép be a ketrecbe, de darabokban viszik ki.

Cesaro & Sheamus vs New Day - a győztes Cesaro és Sheamus.

Chris Jericho ront be az öltözőbe és kérdezgti az ott lévőket, látták-e a Listát. Jinder Mahal-lal találja szembe magát, aki szerint Jericho-nak először a belső békéjét kell meglelnie, azután megkapja a listát is. Chris tovább cirkuszol.

Dana Brook és Bayley összecsapására készülünk, ám előbbi bejelenti, nem rendes birkózás lesz, hanem szkander. Bayley-nek sérült a jobb keze, így azzal könnyen veszített. A publikum pankrációt végig követelt. Bal kézzel már Dana állt rosszul, ezért inkább megütötte ellenfelét. Egymásnak estek, amiből Bayley jött ki jobban.

Jericho tovább kutat a listája után, Stephanie-val fut össze. A nő megkéri, koncentráljon a meccsére, mert részt kell benne vennie. Chris továbbra is makacskodik, leszögezi, ha nincs lista, nincsenek meccsek. Stephanie azt mondja, ha nem lép ringbe, akkor felfüggeszti.

Bo Dallas vs Curtis Axel - a győztes Bo.

Chris Jericho búsan összecsomagolt, elhagyná a helyszínt, valószínűleg beletörődött, hogy úgysem lesz meg a listája. Ekkor valaki megállítja és közli vele, hogy amarra látta a listát. Jericho először nem tudja miről van szó, majd kitisztult a kép és nagyon megörült. Elindult, aztán Strowman-ba botlott, aki épp olvasta a listát:
Szia. - köszön kedvesen az óriásnak. - Ideadnád a listát?
Braun:
Talán légyszíves.
Chris:
Ideadnád a listát, légyszíves?
Braun:
Sami Zayn neve nincs is a listán. - ezzel az észrevétellel odanyomta Jericho-nak a listát.
Chris:
Mert a negyedik oldalon van. - ezt már Braun nem hallotta, mert messze volt. - És amúgy, Strowman... Tudod mi jár azért, ha a személyes tulajdonomhoz nyúlsz, mi? Felkerültél a listára!!!
The Golden Truth vs The Shining Stars - a győztes R-Truth és Goldust, akik Mark Henry-vel ünnepeltek.

Mick Foley érkezik, aki felkonferálja a női címmérkőzését, ami egy rendhagyó összecsapás lesz. Először a kihívót hívja be, akit Charlotte Flair-ként mutat be. Érkezik Sasha is, majd a GM arról beszél, menyire kegyetlen is ez a mérkőzés, stb.. Először kijelenti, hogy az új korszakban a nők is elérhetnek bármit, de figyelmezteti a lányokat, ha aláírják, onnantól nincs visszaút. A Bo$$ és Charlotte is készen áll, kérnék a szerződést, de Foley nem akarja odaadni. Mick úgy véli, fogalmuk sincs mire vállalkoznak, mekkora kockázatot is jelent a Hell in a Cell mérkőzés. Rémálmaikban fogja üldözni őket, tönkreteszi őket, kisgyerekként fognak pityeregni, mert nem csak egymással küzdenem, de a démoni találmánnyal, a ketreccel. A lányok nagy verést ígérnek egymásnak, majd a GM beszél fájdalmairól, hogy vége lett a karrierjének, szinte sírva fakad; beszél Charlotte-nak arról, hogy bár utálja az apját, abban régóta egyetértenek, a lány nagyon tehetséges és sokra viszi. Sasha-nak Eddie Guerrero örökségét említi meg, mert tudja, milyen sokat jelent a legenda a bajnoknak. Foley arra kéri őket, mielőtt aláírják a szerződést, nézzenek a szemébe, hogy láthassa fel vannak-e készülve a történelmi, de életveszélyes pillanatra. Megtörténik.

Charlotte:
Viszlát Boston-ban!
Sasha:
Viszlát a pokolban!!!
Rich Swann vs Brian Kendrick - a győztes Swann.

A Universal Bajn ok azt ígéri a főmérkőzés előtt, hogy Jericho-val egyesülve szétverik Rollins-t. Beszél arról, hogy bár először lép be a pokol kapuján, egészen onnantól vágyott rá, hogy az első ilyen mérkőzés történt. Ez egy izgató dolog számára, akárcsak Sasha-nak és Charlotte-nak - jegyzi meg. De megígéri, nem lesz a HIAC ilyen népszerű, miután darabokra szedte Rollins-ot benne. Megmutatja kihívójának az igazi poklot, amiről az emberek 20 éve csak beszélnek. Egy örök sebet készül ejteni Seth-en és mindenkin, aki nézi majd.

Sami Zayn és Braun Strowman összecsapása következne, az óriás mikrofont kér, majd elmondja, Foley-tól igazi kihívást kér, de még mindig nem kapta meg. Folytatná, de Sami hátba támadja. Kergetőzés, majd Strowman helyben hagyja Zayn-t és távozik. Sami aztán talpra áll, és visszahívná Braun-t harcolni, de ő már nem foglalkozik vele.

Brock Lesnar és Paul Heyman érkezik. Paul azt mondja, azért van itt, mert ügyfele megkérte, reagáljon ennek a wanna-be szuperhős, Goldberg szavaira. (A Fenevad face reakciókat, Goldberg heel reakciókat kap itt, Minneapolis-ban.) Heyman meglepődik, mert nem arra számított, hogy Lesnar rajongók lesznek itt. (Mint utólag kiderült, ez igaz, ezért is a zavarodottság mindkettejük arcán.) A képviselő megígéri, Goldberg sosem jön vissza, miután Brock áldozatává lesz. Heyman-t zavarja, hogy szerinte mindenki a visszatérő nevét skandálja - ehelyett mindenki Suplex City-t kántál, amivel nem tudnak mit kezdeni, a Beast is nevetni kezd. Ezután viccessé válik, hogy Paul arra kéri őket, ismételgessék a Goldberg skandálást, mert azután úgyse tudják, hogy az ügyfele elintézi.

Kínos, talán ez a szó jellemzi ezt a szegmenst.
Paul:
Brock Lesnar hazajön és az aréna Goldberg nevét kántálja, Goldberg ez a te hibád! - what?
 A teljes aréna Goldberg Sucks skandálásba kezd. Itt már nem lehetett folytatni, betették Lesnar zenéjét, ami jelzett neki és manager-ének, inkább lépjenek le.

A főesemény előtt megtudjuk, a jövőheti, halloweeni RAW-n ott lesz Goldberg.

Seth Rollins vs Kevin Owens vs Chris Jericho - a mérkőzés győztese Seth Rollins, miután a felső kötélről lehajítva ellenfeleit, mindkettejüket lent tartotta háromig. Ezután a hitetlenkedő bajnok és legjobb barátja megtámadja a győztest. Érkeznek a biztonságiak, hogy szétválasszák őket, majd Seth visszarohan, nekimegy a bajnoknak, mikor Chris már távozott.

Ment a főesemény után az adok-kapok, végül KO emelte magasra címét a záróképeken.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.