Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés, visszanézhető videó (2016. október 10.)

Az eheti RAW a kaliforniai Oakland-ból jelentkezett, az adás első szegmense pedig Bo$$ Time, hisz máris érkezik a Női Bajnok. Természetesen alig tud szóhoz jutni a megérdemelted skandálástól.

Sasha:
Srácok, úgy érzem ettől magam, mintha a világ tetején lennék. Pedig nem is olyan rég még én is csak a közönség sorainak tetejéről szemlélhettem mi történik. Vagy anyuval otthon a TV előtt néztük a WWE-t, a RAW-t, minden héten. Akkor még nem voltam ekkora Bo$$, de mertem nagyot álmodni, ahogy láttam a hősömet, Eddie Guerrero-t. - a közönség lereagálja egy Eddie chant-tel, Sasha pedig boldog születésnapot kíván a legendának, aki sajnos nem lehet ott közöttük fizikailag. - Néztem, ahogy Eddie Guerrero becsalta, belopta magát a WWE szívébe, és akkor azt mondtam magamnak, én is ilyen szeretnék lenni. Néztem, ahogy Trish és Lita küzdenek a főeseményen, és azt mondtam magamnak, én is ezt szeretném. És ez az álom valóra is vált, mikor múlthéten a RAW főmérkőzésén néztem szembe Charlotte-tal. A biztonságomat is veszélyeztetve loptam el a show-t és váltam kétszeres Női Bajnokká. Ez viszont nem csak az én érdemem, hanem minden nőé, akik már megjárták ezt az utat előttem, akik utánam jönnek, minden lányé, akik mos a képernyők előtt néznek, és valamikor eljutnak ide, mert olyanná szeretnének válni, mint én. Van számotokra egy üzenetem: ha akartok valamit, akkor tegyetek érte is szerezzétek meg, mert a női forradalom tombol. És ennek a következő szintje... Charlotte a visszavágóját a Hell in a Cell PPV-re kapta meg ellenem. Hát akor mi lenne, ha igazodnánk a névhez és azt mondanánk, Sasha Banks kontra Charlotte egy Hell in a Cell meccsen!!! - a közönség, de én magam is, teljesen megőrült ennek hallatán. - És ismét történelmet írunk. - Charlotte érkezik, de aztán Rusev zenéje szólal meg.
Rusev:
Abba lehet hagyni - ez még a közönségnek szól -, senkit nem érdekel az idióta női forradalom. Senkit nem érdekel, hogy múlthéten a RAW főeseményében szerepeltetek. Mert Rusev a főesemény, bármerre is megy. És a Hell in a Cell-en... - nem tudja folytatni, mert a lányok nem ijednek meg tőle, sőt Charlotte kitépi a kezéből a mikrofont.
Charlotte:
Lehet, hogy az én címem az ő - Sasha - dereka körül van, de te, [Rusev] ki a fenének képzeled magad? Senki nem lehet tiszteletlen a királynővel - magát nevezi így. - És te, Sasha. Hell in a Cell meccset akarsz? - a bajnok bólogat, a publikum Yes chant-be kezd. - Hát legyen. - Rusev visszaveszi a mikrofont, leszögezi, hogy ez az ő ringje, stb., de Sasha kiüti a mikrofont a kezéből. Lana is szitkozódni kezd, hogy a lányok nem tudják a helyüket, de a bajnok és Charlotte ellökik. Sőt, Rusev sem ússza meg, kirúgják a kötelek közül.
A bolgár visszatántorog a ringbe, de érkezik Roman Reigns. Rusev és Lana jobbnak látja távozni.

A New Day érkezik szórakoztatni a közönséget, majd kihívóikról is beszélnek, Cesaro-ról és Sheamus-ről. Már ekkor láthatjuk, hogy mérkőzés készülődik, hiszen Jojo a ring sarkában várakozik mellette a bíróval. A bajnokok győzelmet ígérnek a Hell in a Cell-re.

Cesaro vs Kofi Kingston - a mérkőzés alatt Sheamus a ringnek hátat fordítva jelentkezett be Facebook Live-on, #NotWatchingCesaro kiírással. A győzelmet Kofi szerezte meg, amíg a svájci tag team partnere és a New Day többi tagja összetűzését figyelte.

Goldberg múltheti nyilatkozatát tekintjük meg, miszerint Brock Lesnar-ral még szívesen megküzdene. Egyébként épp emiatt Paul Heyman fel fog tűnni ezen az adáson.

Bayley vs Cami Fields - a győztes a mondhatni hazai pályán fellépő Bayley. Távozásakor Dana Brooke támadja meg.

Lince Dorado & Sin Cara vs Drew Gulak & Tony Nese - a győztes Cara  csapata.

Mick Foley igyekszik az arénába, Stephanie éri utol, aki csatlakozna hozzá a ringben, mikor a GM átadja Hell in a Cell üzenetét.
A kötelek között Stephanie megemlíti a No Mercy-t, amit megígéri, hogy felül fog múlni a Hell in a Cell. Ezután átveszi Mick a szót, aki visszatér Sasha kijelentésére, hogy a női címmérkőzést ketrecben szeretnék vívni. A GM úgy gondolja, bár ez lesz az első ilyen meccs, a két lány megérdemli, hogy történelmet írjon. Azt mondja, Stephanie-val közösen döntöttek úgy, hogy jóváhagyják. Ez már a második Hell in a Cell meccs, hiszen Roman és Rusev is a ketrecben fog küzdeni. Most bejelenti, Seth Rollins és Kevin Owens is ott néznek egymással szembe. Stephanie megdicséri a vezetőt, de nem tudja befejezni, mert érkezik a JeriKO.
A bajnok szerint Foley felülmúlta saját hülyeségét ezzel a HIAC ötlettel, ami neki nem tetszik, nem venne rész benne. Azzal érvel, hogy hosszú karriert akar, nem lerokkanni és GM-nek állni, mint Mick. Chris nem érti, hogy van az, hogy bizonyos pankrátorok kérését csak úgy teljesítik. Mi lenne, ha ők magángépet kérnének, vajon megkapnák? KO szerint kijárna nekik, Seth-nek viszont semmi, mert már kétszer legyőzte a címért. Jericho úgy véli, ez az egész ő ellene van, mert mióta megismerkedtek Foley-val, azóta utálja őt, és most Kevinen bosszulja meg ezeket az érzéseket. Mick nem ért egyet, sőt emlékezteti, ő mutatta meg Paul Heyman-nek a meccsét, hogy szerepelhessen az ECW-n. Chris szerint úrültség az a HIAC mérkőzés, ami a GM karrierjének is véget vetett anno, ezért fel is írja a listára. Mick azt mondja, már úgyis rajta van a listán, vele kezdődött. Erre ismét felkerül.
Jericho Stephanie-t kéri meg, tegyen valamit, de ő csak tiszteletre kéri Chris-t. Jericho hamarosan lehúzza a nőt a listáról, akit titokban vett fel, ugyanis ha a szupersztár legyőzi Rollins-t, akor ő is bekerül a PPV mérkőzésbe a Universal Címért. Mindenki örül, csak Owens nem, akinek leesett az álla.

Rollins reakcióját hallhatjuk a bacstageben, mikor Charly-val beszélget. Szerinte nem lesz triple threat, mert legyőzi Chris-t. De nem tudja, vajon Kevin fejében mi járhat most. Jericho-t barátjának tekinti, vagy csak egy srácnak, aki igényt tart a Universal Címre. Ő már nem hagyja, hogy Stephanie manipulálja, nem lesz a gépezet tartozéka, férfi lesz, az a férfi, aki elpusztítja azt a gépezetet.

A következő mérkőzésen elvileg a Social Outcast megmaradt tagjai Enzo-val és Cass-szel néztek volna szembe, de őket a Club elintézte, így másképp alakultak a dolgok.
Sami Zayn & Neville vs Bo Dallas & Curtis Axel - a győztes a face csapat.

A backstageben Lana fenyegeti meg Charlotte-ot, ne próbáljon Rusev-vel kikezdeni, mert annak komoly következményei lesznek.

R-Truth vs Titus O'Neal - a győztes Truth.
Braun Strowman vs Steven & Clay Splash - a győztes Strowman, mindössze 57 másodperc alatt.
Strowman mikrofont ragad, és elégedetlenkedni kezd. Igazi ellenfeleket kért, hiszen szerinte ezekből a jobber-ekből 20 is kevés lenne őt leteremteni, mert mind így végzik. Utolsó felszólítást ad a GM-nek, találjon neki valami értelmeset, vagy megbánja.

Sasha Banks & Roman Reigns vs Rusev & Charlotte - a győztes a bajnokok csapata feladással.

Az öltözőben a JeriKO biztosít minket, bármelyikőjük is Universal Bajnok, mindketten azok, így nem számít melyikük nyer a közelgő PPV-n. A riporter közben felkerült a listára.

Paul Heyman:
Hölgyeim és uraim, és én képviselem a Fenevadat, aki a WWE 2k17 játék borítóján van, kinek neve Brock Lesnar. - ezután bemutat a most megjelenő játékból egy jelenetet, ahol Brock küzd Goldberg-gel. - Az elmúlt 12 éveben ugyanazt kérdezte az egész WWE Univerzum,  mi lenne, ha csak még egy estére átérezhetnénk azt a dominanciát, csak még egy Spear-t, még egy Jackhammer-t, ha csak egy éjszakára láthatnánk Goldberg-et. Gondoljatok bele, akárhányszor egy igazi faszagyerek debütált, mikor egy kiváló tehetség lépett a kötelek közé, szinte zengett a fejünk tőle, hogy Goooooooooldberg, Gooooooooooooldberg... - rákezd a közönség. - Gondoljatok Goldberg sikereire, a legendák, akiket legyőzött, hisz bárki aki a kötelek közé lépett és küzdött vele, jól el lett verve, fel lett áldozva, el lett pusztítva. - felcsendül egy CM Punk chant. - Szinte teljesen párhuzamosan emelkedett a karrierje Brock Lesnar-éval. És van egy dolog, ami nem hagyja aludni éjjel a Fenevadat, hogy Goldberg még mindig 1-0-ra veri Brock Lesnar-t. Ez vezetett engem arra, hogy kiálljak ide és tudassam az egész WWE Univerzummal, Goldberg-et kihívja az ügyfelem egy csatára. Egy az egy ellen, Fenevad a mítosz ellen, ikon az ikon ellen, bárhol, bármikor, Brock Lesnar kontra Goldberg!!! [...] Hallgasd csak Goldberg a rajongókat és élj aban a 2k17-es fantáziavilágban, ahol továbbra is győzhetsz Lesnar ellen, vagy lépj be ebe a ringbe, hogy elszenvedd a verést, a feláldozást, a pusztítást Brock Lesnar-tól, mert Suplex City-ben te nem Goldberg vagy, csak a KÖVETKEZŐ!
T.J. Perkins vs Ariya Daivari - a győztes a Cirkálósúlyú Bajnok feladással.
Seth Rollins vs Chris Jericho - a győztes Rollins, ám ünnepelni nem volt ideje, mert KO azonnal nekirontott.

KO támadása ellenére Seth maradt talpon a ringben, míg a bajnok a rámpáról figyelte, ahogy kihívója elbánt "legjobb barátjával".

1. rész

720p twothousand sixteen 10 Ten 1 by robert7grayr

2. rész

720p twothousand sixteen 10 Ten 2 by robert7grayr

3.rész

720p twothousand sixteen 10 Ten 3 by potragesace

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.