Header Ads

Mi történt a RAW-n? Rövid áttekintés (2016. október 3.)

A részletes szegmensfordítás ezúttal elmarad, viszont áttekintés most is lesz, amihez az F4WOnline összefoglalóját hívjuk segítségül, ebből szemelvényezünk.

A nem mellesleg Los Angelesben rendezett RAW-t Roman Reigns nyitja, aki megosztó reakciót kap Hollywoodtól. A bajnok büszkének érzi magát, mert ő az első a vérvonalában, tehát az Anoa'i családból, aki megszerezte a US Címet. Lana szakítja félbe, akinek ezt megköszöni a publikum egy thank you Lana chant-tel.

Roman szerint Lana az egyetlen nő, aki egy kis figyelmet is szentel Rusev-nek, mire bolgár felesége ironizálva viccesnek nevezi őt, majd férje nevében kihívja Reigns-t a US Címért. A bajnok úgy reagál, Rusev ne bújjon a nő szoknyája mögé, ha akar valamit. Azt mondja, Lana menjen az öltözőbe és küldje ide a férjét. Nem kellett azonban hívni, mert máris érkezett, amar egymásnak eztek, amiből először Rusev, majd Roman jött ki jobban.

Reigns mikrofont kért, majd megadta a visszavágót a bolgárnak, méghozzá egy Hell in a Cell mérkőzés formájában.

Brian Kendrick vs T.J. Perkins - a győztes és új Cirkálósúlyú Bajnok Brian Kendrick.

Michael Cole interjúját tekinthettük meg Seth Rollins-szal, amit még a RAW előtt vettek fel. A korábbi WWE Bajnok kijelenti, nem kellene itt lennie, az orvosai kérésének ellent mondva jött el, mert ki nem állhatja a pihenést. Szerinte KO, aki kézbe kapta a címet, tipikusan az az ember, aki az irodában csak félmunkát végez, mégis megkapja az előléptetést. Rollins magát más embernek nevezi, mikor ő a WrestleMania-n beváltotta a MITB táskáját, senki nem adta a kezébe az övet. Úgy véli, Owens nem tudja pótolni őt, hisz nem több, mint egy kis fogaskerék egy gépezetben, egy olyan gépezetben, amit Seth darabokra fog törni. Szerinte mikor a Clash of Champions-ön Stephanie másik bírót hívott elő, akkor épp Kevinnek volt esélye, de hozzátette, ha megkapja az újbóli visszavágó lehetőségét, akkor megmutatja, ő az igazi férfi.

Braun Strowman vs Chase Silver - Strowman győz, majd felszólítja Foley-t, találjon hozzá méltó kihívást, vagy hagyják az egészet.

Kevin Owens és Chris Jericho érkeznek a ringbe. A bajnok szerint az imént látott interjúban Cole szörnyű volt, Rollins-nak pedig hallgatni kéne az orvosaira és otthon kellene maradnia, ha nem így tesz hát elég idióta, ahogy idióta azért is, mert a bírót hibáztatja a vereségéért, pedig arról KO tehet. Owens arra kéri barátját, ha lesz visszavágó, akkor legyen ő a vendég bíró, mert úgy látja, Jericho a legalkalmasabb ember erre a feladatra.

Chris megköszöni a bizalmat, viszont inkább az egységüket erősítené, mert az a véleménye, hogy a Team Chris and Kevin a világ legjobb tag team-je. Kis hezitálás után eldöntik, hogy célkeresztbe veszik a New Day címeit, a bajnok csapat ezt meghallva meg is jelenik.

A New Day mindhárom tagja hamar a Jericho Listáján találja magát, Woods kétszer is. Végül a bajnokok elfogadtak egy tét nélküli mérkőzést, amire később kerül sor, mert KO és Chris nincsenek megfelelő öltözetben.

Sheamus és Cesaro érkeznek meg, akik veszekednek, mert elkéstek. Az ír szerint Cesaro a hibás, mert elkésett, a svájci szerint Sheamus, mert ő vezetett.

Sami Zayn vs Titus O'Neil - a győztes Zayn.

Luke Gallows & Karl Anderson vs The Golden Truth - a győztes a korábban még Club-nak nevezett csapat.

Kevin Owens és Chris Jericho Ashton Kutcher és Danny Masterson párosával futott össze, a hollywoodi legjobb barátokkal. Jericho figyelmeztette őket, könnyen felkerülhetnek a Jericho Listájára. Masterson kikapta a kezéből a jegyzetet, majd gúnyolódott vele Bon Jovi külseje miatt, és mert Fandango ellen veszített a WrestleMania-n. Kevin sietteti Chris-t, de Ashton-ék közlik, ott lesznek a kommentátoroknál a meccsük idejére. Egyébként a közönség jobban megőrül Y2J Chris Jericho-ért, mint Ashton Kutcher-ért.

New Day vs Kevin Owens & Chris Jericho - a győztes a New Day, miután Seth Rollins megjelent. Owens elmenekült, cserben hagyva állítólagos legjobb barátját, akinek Seth adott egy Pedigree-t. Közben Kutcher és Masterson azt mondták, a barátokat nem szokás hátra hagyni.

A backstageben Stephanie találkozik Rollins-szal, aki szerint a szupersztár őrültséget csinál, hogy orvosi utasítás ellenére itt van. Főleg, hogy mióta it van először érezheti magát egyedül. Nincs Shield, nincs a Vezetőség, senki, csak ő maga. Így hamar rá fog jönni, ő is pótolható, mint bárki más. Seth szerint csak a második legrosszabb döntése volt Triple H-nek, hogy Owens-nek adta a Universal Címet, az első az volt, mikor Stephanie-t választotta. Megígéri, a földbe döngöli az egész RAW-t és elkapja O-t és Jericho-t is.

Tony Nese vs Rich Swann - a győztes Nese.

Sheamus & Cesaro vs helybéli kihívók - kisebb veszekedés, civódás után a győztesek Sheamus és Cesaro.

A főmérkőzést Bayley egy Trish - Lita magasságú meccshez hasonlítja, mikor Sasha-val beszélget a backstageben, történt ez az adás korábbi részében. Most Charlotte-tal és Dana-val találkozik. A bajnok Dóra a felfedezőhöz hasonlítja Bayley-t, aki szerinte túl gyerekes.  Charlotte távozott, Dana még maradt, fenyegetőzött, stb., majd a falhoz lökte Bayley-t, aki hárított, így Dana-nak megsérült a lába, ennek eredményeképp nem lesz képes ott lenni a kötelek mellett a főmérkőzésen.

Sasha Banks vs Charlotte - a győztes és a piros csapat új Női Bajnoka Sasha Banks.

A 14 perces főmérkőzés végén Charlotte feladta címét a Bank Statement-ben, a záróképeken pedig Charlotte értetlenkedik, miközben a Bo$$ és a hollywoodi tömeg ünnepel.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.