Header Ads

Mi történt a No Mercy-n? Rövid áttekintés, szegmensfordítás, visszanézhető adás

A SmackDown Live No Mercy PPV-je a kaliforniai Sacramento-ból jelentkezett,  2016. október 9-én éjjel, vagy magyar idő szerint 10-én hajnalban. Érkezik is John Cena, ugyanis rendhagyó módon - többek között az elnökjelöltek vitája miatt - a főmérkőzéssel kezdünk. Előtte még megtekintjük Ric Flair Twitter bejegyzését, aki azt írta, Cena-nak nem lesz könnyű dolga megszerezni a 16. címet, hisz ott van Ambrose és Styles is.

AJ Styles vs John Cena vs Dean Ambrose - a győztes és továbbra is a WWE Bajnok, AJ Styles, mivel a szabályok értelmében nem lehet feladással nyerni.
Nikki Bella vs Carmella - a győztes Nikki.

A backstageben Shane és Daniel követik az eseményeket, akik eddig elégedettek az adással. Miz és Maryse érkeznek, a bajnok egyetért, a show szerinte is hatalmas, sőt király. Ami pedig szerinte ezt az egészet megkoronázza, mikor ő, az Interkontinentális Címvédő visszavonultatja Dolph Ziggler-t. Miz felelőssé teszi Bryan-t is, aki egymás után adta Dolph-nak a lehetőségeket, amiket az mindig elbukott. Ezután a GM karrierjéhez hasonlítja ellenfele történetét. Shane próbálja csillapítani a kedélyeket, miközben a közönség jól hallhatóan nem tetszését fejezi ki a bajnok felé. Miz szerint Ziggler-ben és Daniel-ben sok lesz a közös a gála után, mert mindketten visszavonultak lesznek. 188. napja ez az uralkodásának, ezután pedig úgy érzi tényleg ideje lesz módosítani a szerződését.

The Usos vs Heath Slater & Rhyno - a győztesek, és továbbra is Tag Team Bajnokok Rhyno és Heath.

Bray Wyatt jelentkezik be egy kissé bizarr szegmenssel, ahol először önfeledten kiáltozik, aztán leülk a hintaszékébe és dúdolja, majd énekeli a He's got the whole world kezdetű, már jól ismert dalt.

Baron Corbin vs Jack Swagger - a győztes Baron Corbin, aki ezúttal másképp kezelte a feladásos fogást. A ring szélét takaró szőnyeget fogta, meg, ami akadályozza a mérkőzést, így el kell őt engednie Jack-nek. Ezután jött az End of Days...

Dolph Ziggler vs The Miz - a győztes és karrierjét továbbra is biztonságban tudhatja, az új Interkontinentális Bajnok, Dolph Ziggler. Pedig ellenfele és annak felesége mindent megtett a vereségéért, a Spirit Squad is megjelent, egy spay is előkerült, stb..

Randy Orton-t láthatjuk, akinek tükörbe nézve eltorzul az arca.

Alexa Bliss érkezik. Ahogy arról mi is beszámoltunk itt a Ringside-on, Becky Lynch egészségügyi állapota miatt nem jelenhetett meg a No Mercy-n, kihívójára egészen más várt:
Szóval a GM, Daniel Bryan és az igazgató, Shane McMahon azon vannak, hogy megvédjék tőlem azt a szánalmas Becky Lynch-et és az ő címét. Azt mondták, az egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy ringben szerepeljen. Ki tudja, talán szálka ment a körme alá, vagy kihullott a narancssárga lobonca? Bármi is a kifogás, az igazi oka ennek én vagyok. Egész egyszerűen Becky megijedt, hogy elveszítheti ellenem a Női Címet. Mert senki sincs eben a roster-ben azon a szinten, mint... - nem tudja befejezni, mert Naomi szakítja félbe.
Alexa Bliss vs Naomi - a győztes Naomi.
Randy Orton vs Bray Wyatt - az utolsó (fő?) mérkőzés győztese Bray Wyatt, miután Luke Harper megjelent és ezzel megzavarta a Viperát. Bray ezután vitte be a Sister Abigail-t.

A No Mercy záróképein Bray Wyatt és Luke Harper ünnepel.

1. rész2. rész


3. rész


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.