Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés, visszanézhető adás (2016. október 26.)


A sárga csapat adása szokásosan az orlandói Full Sail Egyetemről jelentkezik, az első szegmens pedig egy Dusty Rhodes Tag Team Classic mérkőzés.

#DIY vs Tian Bing & HoHo Lun - a győztes Ciampa és Gargano, ami azt jelenti, hogy megküzdhetnek a Rivival-lel, esélyük nyílt visszavágni a korábbi sérelmeikért a bajnokokkal szemben.

TJ Perkins azt nyilatkozza, legfőképp azért választotta a sérült Hideo Itami helyére Kota Ibushi-t, mert mikor egymás ellen harcoltak, a legjobbat hozták ki magukból, és úgy érzi, ez csapatban is működni fog.

Samoa Joe-t arról kérdezik, meg akarta-e támadni Nakamura-t, mikor kiment az arénába. Azt feleli, egyáltalán nem erre készült. Csak kíváncsi volt, a tetteinek lett-e hatása, és arra jutott, hogy igen. Shinsuke kiugrasztotta a helyéről az állkapcsát, ő pedig viszonzásul a vállát demolálta meg. A bajnok elmejátékot akart űzni vele, ezért ő pszichológiai háborút indított. És elvette a magabiztosságát, nem olyan, mint ezelőtt, most már a háta mögé figyel, nem jön-e Joe utána. Egy rémült embert lát Nakamura-ban, aki azért fél, mert tudja mi vár rá - az új bajnok, Samoa Joe.

Aliyah vs Billie Kay - Liv Morgan megtámadta Peyton Royce-t, ami megzavarta Billie-t, ami esélyt adott Aliyah-nak megszerezni a győzelmet. Liv megtámadja a vesztest, akinek Peyton siet segítségére. Aliyah is érkezett, mégis az ausztrál heel lányok jöttek ki jobban a helyzetből.

Tye Dillinger vs Noah Potjes - a győztes Tye, aki mérkőzése után a bejáratnál üzenne Bobby Roode-nak, akivel a torontói TakeOver-ön néz majd szembe, de az oldalról érkezve megtámadja, és Dillinger arccal a talajba kap egy Implant DDT-t.

Asuka vs Thea Trinidad - a győztes feladással Asuka. William Regal zenéje szólal meg, aki először is gratulál és elismeri eddigi dominanciáját, majd bejelenti, megtalálta az ellenfelét, akivel Torontóban fog szembenézni.
Mickie James jelenik meg a képernyőn:
Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára a WWE ringjében voltam. Viszont most visszatért. - a bajnok mosolyog, látszólag örül ellenfele személyének -  Asuka, azt mondják mindenkit megvertél, én azt mondom, engem nem vertél meg. Amíg engem nem győztél le, addig senkit sem, mert én minden idők legnagyobbjain tudtam felülkerekedni. Azokat, akikkel kitapostuk azt a talajt, amin ti és a többi női forradalmár álltok. Szóval jövök a TakeOver-re, és az NXT Női Bajnoki Címéért jövök. [...]
Asuka minden irónia nélkül el van ragadtatva az ötlettől, amit Mickie nemzetközi eseménynek nevezett.

Paul Ellering beszélt az Authors of Pain-hez, mikor interjúra szólították, ahol azt mondta, mikor az NXT-be jött, volt egy látomása, és a kép végre kitisztult előtte, a kirakós elkészült. Saját terve és stratégiája van, amit az Authors of Pain fog megvalósítani. Elismeri, hogy Jose-ra és Swann-ra szép jövő vár az NXT-ben, mégsem jutnak tovább a Dusty Rhodes TAg Team Classic-ban, mert erről a két ügyfele kezeskedik.

TJ Perkins & Kota Ibushi vs Lince Dorado & Mustafa Ali - a győztesek TJ és Ibushi, ami azt jelenti, jövőhéten ők nézhetnek szembe a SAnitY-vel, ami kétséget kizáróan a viadal egyik legjobb összecsapása lesz, tartsatok velünk!

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.