Header Ads

Mi történt az NXT-n? Rövid áttekintés, visszanézhető videó (2016. október 19.)


Az adás egy visszatekintéssel indul Samoa Joe és Nakamura összetűzésére, majd Dusty Rhodes Tag Team Classic-kal folytatódik.

Rich Swann & No Way Jose defeated Tony Nese & Drew Gulak - a győztesek Swann és Jose.
A face-ek a meccs után üzentek az Authors of Pain-nek, ne gondolják, könnyű lesz átjutni rajtuk.

Az orvosiban Tye Dillinger-t vizsgálják a múltheti történtek miatt, majd a riporter az esetről kérdezi. Tye nem szégyelli, hogy megverték, erről Bobby Rooe tehet szerinte, aki ellen a torontói TakeOver-re szeretne egy mérkőzést. Ezután az ápolónak az egészségügyi alkalmazottnak azt mondja jól van és távozik.

Austin Aries-t arról kérdezik, ki lesz a partnere a Tag Team tornán, de nem mondja meg, hanem hibáztatja Itami-t, amiért lesérült, majd arról beszél, nem akárki kaphat efféle lehetőséget, hogy ilyen célért küzdjön, a választottja az egyetlen aki megérdemli, és vele úgy véli nyerni fog, mert csak a legnagyobb és a legerősebb élheti ezt túl.

Bobby Roode vs Sean Maluta - a győztes Bobby, aki ezután mikrofont kért:
Öt hét múlva az NXT legfényesebb csillaga, azaz Bobby Roode, beveszem Toronto-t. Az ellenfelem, Tye Dillinger úr folyton csak panaszkodik a közösségi médián, és hadd mondjam meg, nem értem miért. Tye Dillinger, ön térden állva könyörgött nekem, hogy legyek a partnere a Dusty Rhodes Classic-ban. És megsajnáltam önt. És jó ember révén kezet nyújtottam, és megpróbáltam felemelni a szánalmas kis életéből, hogy a saját szintemre emeljem önt. Az én szintemre, ami egyszerűen dicsőséges.
Folytatta, de érkezett Tye, egymásnak estek, végül Bobby megfutamodott.

A backstageben Liv Morgan adna interjút, mikor Peyton Royce és Billie Kay támadják meg, majd húzzák az arénába. A két lány üzen a női roster divíziónak, kiemelik Asuka-t is. Kijelentik, hogy a női részleg hozzájuk tartozik.

Austin Aries & Roderick Strong defeated Tucker Knight & Otis Dozovic - a győztes Austin és választotja, Roderick Strong.
Nikki Cross vs Danielle Kamela - Nikki pillanatok alatt elintézte ellenfelét, majd rövid ideig ünnepelt a SAnitY-vel, aztán folytatta Denielle kínzását. Eric Young szedi le róla, de a lány őt is megtámadja. A bemondó mikrofont ragad és azt mondja, a bíró megváltoztatta a döntését és Danielle Kamela nyerte a mérkőzést. What!?

Nakamura érkezik a ringbe:
Samoa Joe, még nem végeztem veled! Akarod az NXT Bajnoki Címemet? Az NXT TakeOver-ön? Gyere és vedd el! Vesd csak be az apró kis trükkjeidet, nem érdekel, úgyis elverlek, kegyelmet nem ismerve.
Patrick Clark szakítja félbe. Mond pár zagyvaságot, majd kihívást intéz a bajnokhoz. A kötelek közé lépett, de Shinsuke két rúgással földre kényszerítette. Joe jelent meg a rámpán. Nézték egy darabig egymást, majd Nakamura az erőt gyűjtő Clark-nak adott egy Kinshasa-t.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.