Header Ads

Lucha Underground 2016. október 12. - Nyílt út a bosszúhoz

Az adás elején az öltözőben Chavo Guerrero kegyetlenül elveri Azteca-t egy székkel, akire Rey Mysterio talál rá és kiált segítségért. Chavo nem szeretné, hogy bárki az ő bosszúja útjába álljon.

Dr. Wagner Jr. & Famous B vs Son of Havoc & Mascarita Sagrada - a győztes a heel csapat.

A következő lucha előtt Evans a bajnokhoz intézett pár szót, figyelmeztette, nem lesz fair, tehát nem veszi figyelembe, hogy nő, és gyakorlatilag elpusztítja, ez lesz az utolsó mérkőzése, véget vet a karrierjének.
Sexy Star vs Jack Evans - a győztes, és továbbra is Gift of the Gods Bajnok Sexy Star, annak ellenére, hogy a World Wide Underground megpróbálta kiiktatni őt az összecsapásból, hiszen a Trios Bajnokok érkeztek a segítségére.

Dario irodájában vagyunk, a főnök épp egy telefont intézett. Chavo áll az asztalánál, Cueto úr mondja el, hogy jó darabig Azteca kórházban marad, ezért kénytelen Guerrero-t a főeseménybe tenni Pentagon Dark ellen. Rey Mysterio ront be, aki meg szeretne küzdeni Chavo-val, sőt, azt a lucha-t tenné main event-be. A Lucha Libre királya kórházba akarja Guerrero-t küldeni, mert az odajuttatta a tanítványát. Chavo nem érti, 25 év barátság után hogy mer elé állni efféle kéréssel, Ütne, de Mysterio hárít. Dario eddig csak hátradőlve mosolygott, most előre hajolt és figyelte az eseményeket. Kisebb dulakodás kezdődött, amiből Rey jött ki jobban. A főnöknek új ötlete támad. Mivel Pentagonnak megígérte a főeseményt, és már a ring felé közeledik, nem veszi el tőle, Chavo szembenézhet vele, viszont Mysterio és Chavo-val, mert hármas lucha-t láthatunk a main even-en. Cueto úr szerint ha minden rendben alakul, valaki más is kórházba kerül Azteca után.

Pentagon-t felkonferálják, majd Cueto úr érkezik mikrofonjával. Elnézést kér a luchador-tól, amiért Azteca nem lehet itt, mivel kórházba kellett szállítani. Viszont Dario-nak mindig van B terve, ezért lesz főesemény, méghozzá három fővel, amin Pentagon meglepődik. Melissa-t rendeli magához, hogy tájékoztassa.

Chavo Guerrero vs Rey Mysterio Jr vs Pentagon Dark - a győztes egy hatalmas viadalban Pentagon Dark, a Pilledriver után.
A lucha vége nem a harc végét jelentette, a győztes el akarta törni Mysterio karját, aki viszont már nem volt sebezhető, íg lerázta magáról Pentagon-t, de Chavo is érkezett, aki földre küldte, majd székel támadta a Lucha Libre királyát, korábbi egyik legjobb barátját. Nem kímélte az egyébként is sérült térdet. A bíró próbálta védeni Rey-t, de ő is kapott. Hiába követelte a közönség Pentagon-t, ő nem jött vissza.

Így ért vissza az eheti adás, valószínűleg beigazolódik Cueto úr szava, és a történet szerint még valaki kórházba kerül Azteca után, aki Rey Mysterio lesz.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.