Header Ads

Lucha Underground 2016. október 5. - A herceg és a szörnyeteg

Az első képeken kivételesen máris a Templomban vagyunk, Dario Cueto lép oda a Végzet Kerekéhez. A hívők "jefe", azaz főnök kántálásba kezdődnek.
Így is van! Eljött az ideje mindenki kedvenc játszmájának! Ez itt Dario Végzetkereke! Mindenki tudja már, hogyan is működik. Megpörgetem a kereket, és amelyik luchador, vagy épp luchadora nevénél megáll, nyer magának egy címmérkőzést a testvérem, Matanza Cueto ellen, itt ma este.
Pörög a kerék, ki tudja hol áll meg, s Matanza kit hogyan zabál meg. Prince Puma!!!
Íme, a legelső Lucha Underground Bajnok, Prince Puma megkapja lehetőségét, hogy visszaszerezze címét. - a hívők Puma nevét skandálják. Nem is lenne ezzel semmi problémám. Mert Puma, bár te voltál a legelső bajnok, az én testvérem a leghatalmasabb bajnok! - ezután kijelenti, hogy a főesemény után csak Matanza következő áldozata lesz.
Ivelisse vs Mariposa - a lucha győztese Ivelisse egy sunset flip powerbomb után, de nem volt sok ideje ünnepelni, mert megtámadta Maty Martinez.

A helyszín Dario irodája, a főnök valakivel telefonon tárgyal, épp megnyugtatja, nincs oka aggodalomra, hiszen Matanza is egy isten, ezért Puma nem győzheti le bármilyen jó is. Le kell tennie, mert kopognak. Mundo lép be:
Dario, ez kész röhej. Prince Puma kap ma címmérkőzést? Mármint Mr Vereséget Vereségre Halmozó kap egy lehetőséget, hogy a Lucha Underground bajnoka lehessen? - Cueto úr leszögezi, ez nem az ő döntése volt. A hit döntött így. Johnny megmutatja a hasát, majd elmondja, nem hisz az isteni beavatkozásban és a hókuszpókuszokban. - Egy kézzel fogható lehetőséget akarok a címért. - Dario kijelenti, ilyen lap nincs a pakliban. - Akkor a Gift of the Gods... Adj lehetőséget Sexy Star ellen. Múlthéten az ellenem veszítő csapatban volt. - Ezzel egyetért Cueto. Viszont Jack Evans fektette két vállra a lányt, így ő küzdhet ezért az övért, a főnök meg is közöni az ötletet. Mundo feldúltan távozik.
Cage vs Texano - a győztes Cage, így ő vezet 2-0-ra a Best of 5-on.

Nem más siet késve az öltözőbe, mint az NXT-ben Solomon Crowe-ként ismert Sami Callahan. A Lucha Underground-nál Jeremiah névre hallgat. Elnézést Ivelisse-től, hogy nem tudott ott lenni a lucha-n. Nem tudja mire vélni, hogy a lánynak baja van, ha egyszer nyert, későb tudj meg, hogy megtámadták. Erre a srác felkapja a vizet, elkezd kérdezősködni, hogy ki merészelt ilyet tenni, máris betöri az arcát. A lány nyugtatja, mondja nem fontos, nem kell vigyázni rá, meg tudja védeni magát.
Valóban? Nekem úgy tűnik el kellene egy kis segítség. Amúgy is úgy hallottam, a Templom kapui bárki előtt nyitva állnak. - Ivelisse tisztázni szeretné, hogy számára a magánélet és a biznisz két külön dolog. Szóba kerül Son of Havoc, akivel láthatóan Jeremiah nincs jó viszonyban, talán féltékeny. A lány azt akarja, vigye haza a férfi, és adjon neki valami piát. Crowe előveszi a flaskáját, meghúzza, majd felajánlja barátnőjének is, de ő inkább nem kér.
Prince Puma vs Matanza Cueto - a győztes, és továbbra és Lucha Underground Bajnok Matanza. Érdekes lucha volt, Puma földre kényszerítette az isteni származású Matanza-t, de mielőtt kopogtathatta volna, Mil Muertes megtámadta. Az összecsapáson nincs DQ, Cueto úr mégis azt követelte, mert úgy vélte, testvérében már nem maradt erő, hiszen a herceg valóban leterítette. A bíró nem akart engedni, közben megjelent Catrina. Muertes tovább kínozta a tehetetlen herceget, közben a fenevad éledezett, így Mil inkább kihátrált a kötelek közül. Az isten ezután hamar legyőzte már ellenfelét, de közben a másik hatalmas teremtményt, Catrina szolgáját figyelte. Dario átadja a címet Matanza-nak a hívők pedig azt skandálják bullshit.

Killshot az edzőteremben a fekpadon. Ryan nyomozó jelenik meg. A luchador érdeklődik, esetleg segíthet-e valamiben. Nem, de Joey segíthet neki. Egy sárga dossziét nyom a kezébe. Nem árulja el kitől van. Kinyitja Killshot, vérrel van ráírva egy tépett lapra: hagytál meghalni. Ezekel a képekkel véget is ér az adás.Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.