Header Ads

Lucha Underground 2016. október 26. - Az istenek ajándéka


Az adás elején Sexy Star lép be Dario irodájába. Nem fél sem Cueto úrtól, sem a testvérétől. Jövőhéten szeretné a Lucha Underground címmérkőzést. DArio azt mondja, ha egy szexi nő kér valamit, a legjobb teljesíteni azt, így a következő heti adáson Sexy Star szembenéz Matanza-val, persze ha Mundo-val el tud bánni előtte. A Gift of the Gods Bajnok úgy érzi, Johnny jó lesz bemelegítésnek a szörnyeteg ellen. A főnöknek tetszenek a bátor szavak, viszont megtiltja, hogy a Trios Bajnokok megjelenjenek a ring körül, mert az végleges eltiltást von maga után. Sexy Star kijelenti, nem kell neki a segítség sem most, sem pedig jövőhéten. Reméli, Cueto készen áll, hogy kikiáltsa a Lucha Underground első nőnemű bajnokát.

A Templomban ezúttal a Slapbak zenél, a már megszokott Chimpz helyett. Máris kezdődik az első lucha:

Marty "The Moth" Martinez vs Ivelisse - a győztes a spinebuster után Moth, aki kigurítja ellenfelét a kötelek közül. Az érdekes rész ezután jött, mikor megjelent Jeremiah (Solomon Crowe), és megtámadta Marty-t és Mariposa-t. Ivelisse nem örült, mert ahogy korábban is mondta, nem szeretné összekeverni a magánéletet és a munkáját. Martinez-ék megfutamodtak, Jeremiah pedig bocsánatért könyörgött barátnőjéhez.
A jelenet a parkolóban folytatódott.
Jeremiah:
Hé, kicsim, hova rohansz?
Ivelisse:
Megmondtam, hogy nem akarlak itt látni!
Jeremiah:
Sajnálom. [...] Tudod, Dario felajánlotta, hogy esetleg dolgozhatnék itt.
Ivelisse:
És te igent mondtál!?
Igent mondott, szeretné, ha társak lennének itt is, a lány szerint viszont ez nem így működik. Jeremiah azt mondja, ez más lesz, mint azzal a bizonyos sráccal - azaz Son of Havoc-kal. Ez a Templom megerősíti őket. Ivelisse azt feleli, rendben, de figyelmezteti, Dario egy barom, aki akár arra is kérheti őket, hogy egymás ellen küzdjenek, de akkor a Baddast Bitch nem kíméli majd Jeremiah-t, hanem szétrúgja a valagát.

Dario száll be egy limuzinba, Delgado-hoz. Szó esik az istenekről, akik hamarosan újra egyesülnek. A tanácsadó érdeklődik, van-e már új házigazda, mire Cueto úr azt mondja, két emberen is gondolkodik. Delgado egy ládát ad neki, amit a végső lehetőség győztese kap meg.

Texano vs Cage - a győztes Texano, mikor egy óvatlan pillanatban a machine vállai földre kerültek. Ezzel az állás 2-1, továbbra is Cage vezet.

Rey Mysterio lép Dario irodájába. A szupersztár egy nem túl jó hírt közöl, lehet hogy nem sokáig marad már. Régőta ismeri Chavo-t, akivel végleg le akarja rendezni a dolgokat. Egy olyan lucha-t akar jövőhétre, ahol a vesztes elhagyja a szervezetet. Nem akar távozni a Lucha Underground-ból, de kockáztatnia kell, mert véget szeretne vetni Guerrero karrierjének. Cueto úr úgy reagál, akkor meg is van a következő adás főmérkőzése.

Johnny Mundo vs Sexy Star - egy jó összecsapást láthattunk, amíg nem jelent meg a World Wide Underground két másik férfi tagja, akik megtámadták a címvédő lányt, miközben a bíró a padlón feküdt. Johnny viszont akkor sem tudja lent tartani a bajnokot, mikor új bíró érkezik, ezért azt Jack Evans-ék el is távolítják. A ring alól előkerül a szék, amit Mundo a lány nyakára rögzít, két társa pedig lefogja Sexy Star-t.
The Mack érkezik, aki elkezdi osztani a Stunner-öket. Sexy Star talpra áll és a székel leüti Johnny-t, de csak kettőig marad lent. A bajnok ezután túlságosan nagy figyelmet fordít a köteleken kívüli eseményekre, így ellenfele ismét talpon és ő kerül földre, viszont Mundo már nem képes ráugrani a felső kötélről. Johny székel támadna a lányra, de nem engedi a bíró. Erre előkap egy boxert, amivel egyenesen a lány halántékára üt! Gyorsan elrejti, majd megszerzi a győzelmet, amivel ő az új Gift of the Gods Bajnok.

Prince Puma edz a backstageben. Vampiro lép oda hozzá, aki azt kérdezi, büszke-e magára. Az kellene legyen, mert megverte Mil Muertes-t, de ez csak egy első lépés volt. Még nem végzett Mil-lel. Emlékezteti, mit tett Konnan-nal, mire Puma-t elragadja az indulat. Azt feleli, nem feledte el, ahogy azt sem, Vampiro miket mondott róla. A legenda elismeri, nem kedvelte, de nem ő tette koporsóba, hanem Mil Muertes. Puma-nak meg kell tanulnia a benne rejlő energiát használni, és ugyanezt tenni Muertes-szel. Vampiro mielőtt távozik, bevallja, utálta Konnan-t, de Puma-t tiszteli a kezdetektől fogva.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.