Header Ads

Lehetséges meglepetés szereplők a Royal Rumble-ön!A WWE 2017-es Royal Rumblet az Alamodomeban tartja a Texasi San Antonioban. 20 évvel ezelőtt ugyan ebben az arénában rendezték a Rumble-t. Akkor Shawn Michaels megnyerte a WWF Világbajnoki címét, Stone Cold Steve Austin pedig a Rumble mérkőzést.
Lássuk, kik lehetnek az esetleges meglepetés szereplők a Rumble mérkőzésben:

Samoa Joe
 A korábbi NXT Bajnok várhatóan debütál a main rosteren miután túl van a Nakamura elleni mérkőzésén a következő Takeover-en. A debütálásra talán a legjobb helyszín a Royal Rumble lenne meglepetés érkezőként.
Finn Bálor
 Finn Bálor sérülése miatt leadni kényszerült az Univerzális Bajnoki Címet, tehát soha sem vesztette el azt. Hol lenne ennél jobb hely a sérülésből való visszatérésre? 

Goldberg
 A WWE-nek valahogy meg kell töltenie a 65 ezres arénát és ehhez sztárok kellenek. A WWE rajongói nagyon örülnek Goldberg visszatérésének és nagyon szeretnék látni azt, hogy szétrúgja Lesnar hátsóját. A pozitív fogadtatás miatt Bill talán úgy dönt, hogy marad még és rendez egy spear partit az Alamodomeban.

Triple H
 Ha Seth Rollins is szerepel a mérkőzésben, akkor ez lenne a legjobb hely a viszájuk folytatásához. Triple H itt újra megfoszthatná Seth-et a lehetőségtől, hogy Univerzális Bajnok lehessen.

Brock Lesnar
 Ha Lesnar végzett Goldberg-el minden bizonnyal célba veszi majd az Univerzális Bajnoki Címet ehhez neki is a legkönnyebb út a Royal Rumble mérkőzés. Lesnar jelenlegi ring stílusa pont ehhez a meccs típushoz illik.

The Undertaker
 A Rumble idén Texas államban lesz ez elég ok a szerepeltetésére, hiszen otthonáról beszélünk. Még ha esélye nem is lenne megnyerni a Rumble-t valaki orra alá borsot törhetne, akivel végül megküzd a WrestleMania-an. Ez akár fordítva is történhet.

Shawn Michaels
Szintén Texasi ráadásul San Antonioban töltötte élete legnagyobb részét. Az aréna felrobbanna zenéje hallatán. Ha nem is a Rumble meccsen, de AJ Stlyes ellen mindenképp szerepelhetne egy egyéni mérkőzésben 65 ezer ember előtt.

Kurt Angle
Angle korábban elmondta, hogy szeretne visszatérni par-timer szerződéssel a WWE-be. A WWE jelenleg pont veteránokat szeretne így nem teljesen lehetetlen Kurt visszatérése. Szerintem ő lesz majd a WWE 2K18 pre-order bónusza.

Te kit látnál közölük a legszívesebben?

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.