Header Ads

Hulk Hogan saját pénzén fizettet néhány problémát a TNA-nél!


Bruce Prichard legújabb podcastjében néhány érdekes dolgot hozott nyilvánosságra a múltból ami a TNA-t érinti.

Az első amit meg említett az, hogy Brooke Hogan-t nem édesapja Hulk vitte a TNA-hez sőt a papa nem is örült Brooke szerepvállalásának. Hogan lányát a TNA kereste meg és Hulkster csak azután vett részt a tárgyalásokban miután megtudta, hogy lányát felkeresték.
Majd azzal folytatta, hogy a TNA-nél először 2013-ban voltak gondok a pankrátorok kifizetésével. Prichard elmondta, hogy Hogan azokban az időkben több problémát is saját zsebéből fizetett. Csodálkozik, hogy a pénzügyi problémák nem hamarabb jöttek elő. A szervezet pár vezetője akkoriban úgy tekintett a pankrátorokra mint vízvezeték és villanyszerelőkre akiket bármikor lelehet cserélni. A TNA elüldözött embereket, Mick Foley például saját elbocsájtását kérte, Ric Flair pedig SMS-ben jelentette be távozását.
Sting TNA-s pályafutásáról is beszélt. Dixie Carter megasztárként kezelte őt és egyenes könyörgött neki minden évben azért, hogy a következőre is aláírjon. Sting az utolsó éveiben már part-timer lett volna eredetileg, de a cég megkérte őt, hogy szerepeljen többet.
Mondott egy történetet arról, hogy egy meg nem nevezett sztárt a TNA 120 szereplésre szerződtette le egy évre holott a szervezetnek egész évben mindössze 76 műsora volt. Ez úgy hangzik mintha a WCW-ban történt volna.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.