Header Ads

Hivatalos! Tommy End, Big Damo és “Crazy” Mary Dobson a WWE-ben!


Az első cikkem egy korábban azaz tegnap elkészített lesz!

A WWE weboldalán bejelentette, hogy három független pankrátor is csatlakozik a WWE Performance Centerhez, hogy elkezdjen edzeni a WWE szupersztárrá váláshoz. Ez önmagában nem lenne nagy hír, csakhogy a három név közül kettőt nagyon jól ismerhetnek a magyar rajongók! Tommy End és Big Damo is szerepelt már a HCW-ben. A holland Tommy End azaz az "Anti Hős" eddig négyszer járt hazánkban és a magyar rajongók körében független legendának számít. Tommy nem olyan rég, szeptember 17.-én lépett utoljára a HCW ringjébe az Utolsó Emberig gálán Michael Dante társaként az Arrows of Hungary ellen (Dover és Icarus). End a június 6.-ai Vendetta gálán is ott volt akkor Renegade volt az ellenfele.

Big Damo jobb oldalt.

Az ír Big Damo egyetlen alkalommal lépett a HCW ringjébe, idén az Áttörés gálán Nitro ellen a HCW Bajnoki címéért. A "Belfasti Fenevad" Damo nem sokkal ezután a TNA-ben is fellépett. “Crazy” Mary Dobson még nem járt Magyarországon, ő mindössze 23 éves észak-ír hölgyemény nagy tehetséggel megáldva. Az "Őrült" lány a múltban Samoa Joe-val és Shinsuke Nakamura-val is szembe került. Tehát ők hárman elkezdik a kiképzést, hogy előbb vagy utóbb debütálhassanak az NXT-ben és ha ott sikerül befutniuk akkor előbb vagy utóbb a main rosteren.


Mindenképp dicséret jár a HCW-nek azért amiért ilyen nagy nevű független sztárokat tudnak idehozni akiktől sokat tanulhatnak hazánk pankrátorai. Ne feledjük El Generico a későbbi Sami Zayn kétszer is járt hazánkban ráadásul még a HCW kezdetén azóta pedig befutott WWE szupersztár lett belőle. Idén Matt Cross is járt itt aki jelenlege a Lucha Undergroundban szerepel és 2011-ben szerepelt a WWE Tough Enough-ban is. Mindez jele annak, hogy a HCW-t Európa szerte elismerik és az egyik legjobban fejlődő pankrátor szervezet Európában. Reméljük hamarosan az amerikaik is nevezetesen a WWE is észreveszik őket és magyar pankrátorok is hívást kapnak a WWE-től.

Te szívesen látnál magyar pankrátorokat a WWE-vel? Ha igen, mi lenne az álom párosításod?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.