Header Ads

Hell in a Cell 2016 - Beharangozó


Újabb PPV érkezik, amit ezúttal a RAW szállít nekünk. Történelmi eseménynek nézünk elébe, hiszen megrendezésre kerül minden idők első női Hell in a Cell mérkőzése, valamint duplán történelmi, mivel ez lesz a főmérkőzés is (két másik mellett). Nézzük csak, hogy mi mindent tartogathat még nekünk ez a gála!

Cedric Alexander, Lince Dorado és Sin Cara vs. Tony Nese, Drew Gulak és Ariya Daivari
A Cruiserweight Division kellemes csalódás és üde színfolt a RAW-n, gondoljunk csak Kendrick és Perkins mostani feudjára. Bizonyítási vágytól égnek a srácok, tehát nem valószínű, hogy unatkozni fogunk a mérkőzés alatt. Sin Cara is a divíziót erősíti, szóval plusz egy húzónév az amúgy is elég erős mezőnyhöz.
A győztes kilétét megjósolni is nehéz, ám előzetesen a face csapatnak van nagyobb esélye a győzelemre.


Bayley vs. Dana Brooke 
Minden bizonnyal csak és kizárólag azért szerepel a cardon ez a mérkőzés, hogy Bayleyt még egy kicsit lent tartsák, amíg le nem cseng Sasha és Charlotte feudja, és megindulhasson az övért. 
Dana nem nyújtott semmi maradandót, mióta felkerült a főrosterre, de ez nem is nagy meglepetés, ismerve a többi hölgyet, akik itt vannak. 
Egy erős Bayley győzelem várható, ez nem vitás.


Enzo Amore és Big Cass vs. The Club
Enzoék nem arról híresek, hogy minden feudukat megnyerik. Az NXT-ben is így volt, és fent, a RAW-n is sokszor szaladnak késbe, elég, ha csak a Shining Stars elleni vesztes meccsükre gondolunk. Bármi is van, a közönség szereti őket, a reakciók rendben vannak, később pedig rendkívül jó bajnokok lehetnek, de van még idejük. A Club viszont más... Mióta a pirosakhoz lettek draftolva, egyszerűen semmi említésre méltót nem csinálnak, teljesen beleszürkültek a mezőnybe, pedig nem így indítottak... Nos, ha ezt is elvesztik, talán már nem is lesz többé kiút a süllyesztőből. 
A Club győzelme lenne az ésszerű, de itt bármi megtörténhet.


The New Day vs. Cesaro és Sheamus

Egyértelműen üde színfoltja a Tag Team divíziónak Cesaro és Sheamus párosa. Nos, hogy ők lehetnek-e, akik megszakítják a New Day régóta tartó uralkodását? Talán... Rengetegszer hitte már mindenki, hogy na, most már elvesztik a bajnoki címeket, ám az még mindig rajtuk pihen. A kelta és a svájci Superman csapata kicsit a Team Hell No-ra emlékeztethet minket, akik hasonlóan indítottak, majd később bajnokok lettek, eléggé jól összedolgozva. 
Ha valaki, akkor ez a furcsa páros az, aki elveheti az öveket a régóta regnáló bajnokoktól!


TJ Perkins vs. Brian Kendrick
Mióta vége a CWC-nek, és felkerültek a főrosterre, azóta ez a két szupersztár harcol az övért. Ez a csata minden bizonnyal a záró mérkőzés lesz köztük, hisz másnak is meg kellene adni az esélyt, hogy a bajnokságért küzdhessen. A következő kihívó Rich Swann, vagy Cedric Alexander lehet, ennek a mérkőzésnek a győztese pedig minden bizonnyal Perkins. 


Seth Rollins vs. Kevin Owens
Elérkeztünk a tripla főmérkőzések harmadik legfontosabbjához. Nos, szinte a US bajnoki cím is előrébb van már helyezve, mint az elméletileg főövnek számító Universal Championship...
Talán meglepő, hogy a mérkőzésbe nem lett bookolva Jericho, így mindenképp számíthatunk tőle egy kis beleavatkozásra, amivel vagy Kevint segíti a győzelemhez, vagy pedig elkezdik végre építeni a feudjukat a Survivor Seriesre. 
Mivel a cellában minden megengedett, ezért egy elég kemény küzdelemre van kilátás, legfőképp annak tudatában, hogy ezek a srácok mire képesek a ringben. 
Triple H és Jericho beavatkozására nagy esély mutatkozik, ám a meccs végén talán Owens győzelme az esélyesebb.


Roman Reigns vs Rusev
Talán kezdenek rájönni a kreatívok, hogy Reignst végre a csendes pusztító szerepében kellene eladni, az már teljesen mindegy, hogy face vagy heel szerepben teszi mindezt. Amikor szabadon engedik, nem szokott csalódást okozni, és jelzem, Rusev sem az a fajta, aki egy kis agresszióért a szomszédba menne. Egyértelműen az este legbrutálisabb mérkőzését várom ettől a mérkőzéstől. Reméljük, hogy megmutatják, miért is az ördög kedvenc jászótere a cella. 
Reigns címvédésére akár sok pénzt is fel mernék tenni, de itt nem az a lényeg, hogy ki nyer, csupán hozzanak össze nekünk valami rendkívülit!


Sasha Banks vs Charlotte Flair
Ha már történelmi eseménynek nézünk elébe, minden bizonnyal rendkívül emlékezetessé fogják tenni a nézők számára az első női Hell in a Cell mérkőzést. A két hölgy tudása garanciát jelent a minőségre, és ha hinni lehet a híreknek, extrém pillanatokban is bővelkedni fog az összecsapás. A két hölgy minden bizonnyal itt zárja le feudját, és elindulhatnak más-más irányba, de most még történelmet kell írniuk!
Charlotte névváltoztatása talán a győzelmet jelentheti, ám Sasha hirtelen megszakított nyári uralkodása után megérdemelne egy hosszabb regnálást.


Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.