Header Ads

Edge karrierjéről, sikereiről, új filmjéről

A WWE Hall of Famer-e, Edge a Sports Illustrated munkatársával, Justin Barrasso-val beszélgetett, ebből az interjúból szemelvényezünk:

Arról, át kellett-e alakítani gondolkodásmódját új filmje, az Interrogation miatt:
A színészetben teljesen másképp gondolkodsz. Ez sokkal árnyaltabb. A pankrációnak sokkal agresszívabbnak, nagyobbnak kell lennie, hogy eljusson minden a stadion másik végébe, míg a színészetnél mikor ott a kamera, még azt is látják, hogy rándul az orrszőröd, minden berögződést vissza kell fogni, hogy ne nézzenek hülyének. Egész más. Amit a pankrációban megtanulta, hogy lehessek egyik pillanatról a másikra egy agresszív vadállat. Egy fán terem a két dolog, csak másik ágon.
A WrestleMania 24-ről, ahol 74 ezer ember előtt lépett kötelek közé:
Sosem stresszeltem rá a meccseimre. Teljesen magabiztos voltam, megtettem mindent, ami tőlem telt, mentálisan felkészültem a mérkőzések előtt, elképzeltem előre a meccset, nem stresszeltem. Viszont ez volt az a pont, amire ha valaki azt kérdezné, mi volt a karriered tetőpontja, azt mondanám ez, mikor a WrestleMania főmeccsén megküzdöttem az Undertaker-rel. Ez volt a csúcs, de hálás vagyok, hogy ezen kívül is rengeteg emlékezetes pillanatom volt, ilyen mikor Christian-nel megnyertük a Tag Team címeket - szintén a WrestleMania-n, vagy mikor segítettünk bemutatni a ma csak TLC-ként ismert meccstípust, birkózhattam olyanokkal, mint Ric Flair, vagy Terry Funk, voltam egy csapatban Hulk Hogan-nel és ezek akora nevek ebben a bizniszben, hogy sose gondoltam volna, hogy közös dolgaink lesznek. A címvédés Ric Flair-rel, egy TLC meccsen, ahol ott volt a lánya is a ring mellett, aki ma már volt Női Bajnok. Rengeteg szinte szürreális és csodálatos pillanat, szerencsés vagyok, hogy ilyen karriert tudhatok magam mögött.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.