Header Ads

Del Rio csak kitalálta a késeléses sztorit? Paige is jelen volt?

Visszatérve Alberto Del Rio előző heti késeléses történetéhez, jelenleg úgy tűnik, hogy a volt WWE sztár csak kitalálta a történetet!


Ryan Satin a Prowrestlingsheet.com-tól, és Dave Meltzer a F4WOnline.com-tól felkeresték a San Antonio-i rendőrkapitányságot, és mindketten azt a választ kapták, miszerint semmiféle bejelentést nem kaptak a támadásról, annak ellenére sem, hogy Del Rio híresnek számít.

Meltzer viszont arról is beszámolt, hogy a rendőrség nem is tagadta az esetet, viszont, hogy jobban utána tudjanak járni kellene az eset pontos helyszíne.

Jelenleg két verzió kering az interneten. Az MLW rádió arról számolt be, miszerint Paige nem volt jelen az esetnél, Meltzer viszont arról számolt, hogy Ő már úgy ismeri a történetet, hogy Paige is jelen volt.

Paige segíteni próbált Del Rio-nak, majd a támadó fellökte. Miközben Del Rio Paige-nek próbált segíteni, a támadó elmenekült. Egyes hírek már arról is szóltak, hogy a támadó egy egyszerű ittas hajléktalan volt.

A másik érdekes vonala a történésnek az, hogy Del Rio nem tudta értesíteni az AAA szervezetét a történtekről, mert elvesztette a mobilját. Amennyiben Paige valóban vele volt, így nála biztos, hogy kellett mobilnak lennie. Az eset az elmondások szerint vasárnap történt, ám az AAA csak hétfőn szerzett tudomást róla.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.