Header Ads

Bobby Roode TNA-ről és NXT-ről

Bobby Roode az RVA Mag-nek adott interjút, most ebből szemelvényezünk:

Arról, nehéz volt-r otthagyni a TNA-t:
Bizonyos értelemben elég szerencsés vagyok, úgy tűnik minden okkal történik. Igazából a TNA-ben a karrierem úgy nézett ki, hogy egyszer fent, egyszer lent. Sokkal több lent, egyrészt ezért is döntöttem úgy, hogy eljövök. Végül is a TNA jó volt hozzám, de abban az időben, ideje volt továbbállni.
Mit jelent számára az új bevonulózene (a Glorious):
Eredetileg volt egy egészen másik dal volt kiválasztva, mint a  Glorious Domination, amit mára már mindenki ismer. Triple H keresett meg, odajött hozzám és azt mondta az első theme song egyszerűen nem illik össze a karakterrel, ezután elég hosszú beszélgetés következett, hogy is látjuk a karakteremet. Vissza szerettem volna kapni a köpenyem és valamit aból a karakterből, amit régebben testesítettem meg. Ott volt ez a Glorious Domination, ami másnak készült, de nem volt használva, meg kellett hallgatnom. Teljesen más volt, mint amit én választottam, de tetszett Triple H-nek, tetszett nekem, tetszett Michael Hayes-nek, tetszett ez a dal mindenkinek. Úgy voltam vele, miért ne? Egy próbát megér, hiszen lényegében összefoglalta a karakteremet, meghatározta a bevonulásomat, meg mindent. És az a bevonulás Brooklynban... persze ott van a háttérben a sok kreatív elme, akik segítenek mindenben, de teljesen őszintén, ha én ki megyek a az emberek elé, azt teszem amit én teszek, érzem ezt a zenét, és egybeivódom a karakteremmel, sodor magával.
Mikor eljössz a WWE-be, nem tudod mire számíthatsz. Én csak egy lehetőséget kértem, és ez már most felülmúlta az elképzelésem. A bevonulás, a dal, azok az emberek, akik mind a 15 ezren éneklik a zenéd minden egyes szavát, az a reakció, valami elképesztően elektrizáló érzés. Az a [brooklyni] este hatalmas volt. Ha most megkérdeznéd, hát az volt életem eddigi legjobb pillanata. Olyasmi ez, mint amit akkor érzel, mikor elfogadnak. Ez volt az NXT és WWE debütálásom, és jobbat el sem tudtam volna neki képzelni.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.