Header Ads

Billy Corgan pereli a TNA-t és Dixie Carter-t

Hónapok óta mennek a találgatások, mi lesz a TNA-vel, ki veszi meg, ki tartja fent, stb.. Most a szervezet elnöke, Billy Corgan beperelte a TNA-t üzemeltető vállalkozást, az "anyavállalkozását", az Impact Ventures LLC-t, valamint Dixie Carter-t, a gazdasági vezető Dean Broadhead-et és Dixie férjét, Serg Salinas-t. Tette ezt október 12-én, a Nashville-i bíróságon.

A Smashing Pumrkins frontembere, aki régóta nagy pankrációrajongó, idén júliusban fektette pénzét a TNA-be, segítette anyagilag a Slammiversary PPV és az azt követő adások megvalósulását, mindezt annak a szerződésnek a részeként, amiben tártulajdonosa lett a szervezetnek. Ezután Corgan több beruházás révén nagyobb részesedésre tett szert, majd augusztus 12-én bejelentették, a TNA-é elnöki posztjában Billy váltotta Dixie Carter-t, ami azt jelenti, ő intézi a mindennapi ügyeket, míg Dixie a hosszútávú tervekért felel, segíti a stratégiai partnerkapcsolatokat és a globális növekedést.

A sajtóközleményben, ami Corgan kinevezéséről szólt, Dixie kijelentette, Billy egy látnok, egy ikonikus művész, és egy igazán hozzáértő üzletember, kreatív elmével. Felépített egy több évtizedig sikeres, világszerte ismert "terméket", és ezen kívül meg van a szenvedélye és belelátása a birkóbizniszbe is. 16 hónapon keresztül dolgoztak, együtt, mikor a nőt lenyűgözte, mikor arról tárgyaltak, legyen a szervezet stratégiai vezetője. Dixie úgy érezte, ez a pozíció illik Corgan-hez.

Nemsokkal elnöki kinevezése után, Billy bejelentette szándékát, hogy megvásárolná és teljesen átformálná a ma ismert TNA-t. Miközben a Bound for Glory-t promótálta, többször is elismerte, hogy ő finanszírozta az utolsó forgatásokat, amik utolsó pillanatban született döntések voltak, mivel ahogy fogalmazott "beszáradt a tinta" - tehát nem volt pénz.

Szóval Corgan megkezdte a tárgyalásokat a TNA megvásárlásáról, de nem tudták lezárni a bonyolult ügyletet, ami szerint nem csak Dixie részét venné meg, a többi tulajdonosét is, többek közt a The Fighting Network-ét és az Aroluxe-ét is.

Billy leszögezte, nem volt tervben, hogy saját zsebéből fizesse a Bound for Glory-t és az azt követő adásokat, bár mindent megtett ezért, hogy így próbálja megszerezni a többségi tulajdont. A PPV támogatása része volt a a tárgyalásoknak, az viszont nyitva maradt, mit kap a pénzéért aki támogatja? Egy dolog támogatni a vállalatot, más sikeressé és fizetőképessé tenni - mondta. Corgan azt állítja, a TNA tehetségei is mellette állnak, hogy megszerezze a szervezetet.

Az elnök múlthónapban azt mondta, elég levegőt engedtünk már ki a léggömbből, ideje visszatölteni és kihozni belőle a legtöbbet.

Végül volt Bound for Glory és utána felvételezések, de maradtak nyitott kérdések - kik támogatták ezt, milyen üzleteket kötött Dixie.

Mikor Dixie október 4-én találkozott az öltözőben a roster-rel, azt mondta nekik, nem volt kétség, a PPV meg lesz tartva, de jól meg kellett kavarni a dolgokat, hogy minden a helyére kerüljön. Hogy ez mit takar, nem került nyilvánosságra. Corgan nem volt jelen, annak ellenére, hogy oda meghívták.

A helyzet jobb nem lesz, várhatóan csak jobban, folytatás a Nashville-i bíróságon.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.