Header Ads

Bayley eddigi main roster tapasztalatairól, 2k17 szerepléséről és az NXT jelenlegi női divíziójáról

A nemrég main roster-ben debütált Bayley a Channel Guide Magazine-nak adott interjút, most ebből szemelvényezünk.

Arról, hogyan látja magát a WWE 2k17-ben:
Megjelöltek egy tweet-ben, a hivatkozásban viszontláttam az arcom, mikor megnyitottam elindult a bevonulózeném és a többi. Egy kicsit leblokkoltam. Ott ültem a díványon, a tweet-ek között olvasgattam és egyszer csak megláttam. Egy elég furcsa, meleg érzés töltött el. Ráírtam a tesómra, aki szintén izgatott lett. Szerintem semmi játékot nem vett az elmúlt két évben, ezt viszont megveszi és az én karakteremmel fog játszani, amint újra találkozunk.
Eddigi main roster és RAW tapasztalata:
Épp csak visszajöttem Dél-Amerikából és még a turné járt a fejemben. Őrületes volt, mennyien tudták ki vagyok annak ellenére, hogy mennyire új voltam a roster-ban, frissen az NXT-ből. Valami őrület... Jó buli volt, nehéz csak úgy hátradőlni és végig gondolni. Annyi helyre megyünk. Egy részemnek hiányzik az NXT családot, de sok NXT-s van itt. Hihetetlen. Sok mindent elértünk itt, de még csak most jön a java.
A mostani NXT-sek előretöréséről:
Liv Morgan lépett előre, hogy szembenézzen Asuka-val. Magamra emlékeztet, még a korai FCW-os és az első NXT-s időkből, mert egy életfogytig rajongó, és amit kifelé mutat ő olyan a backstageben is. Úgy látom eljött az ideje. Peyton Royce és Billie Kay is elindultak. Láttam a legutóbbi epizódokat és mind nagyon ígéretesek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.