Header Ads

Alexa Bliss közelgő címmérkőzéséről, a biznisz nehézségeiről

A WWE sztárja, a SmackDown Live Női Címének kötelező kihívója, Alexa Bliss a The Idaho Press-szel beszélgetett, hogy a vasárnapi, Nampa-ban tartandó Live Event-et népszerűsítse. Ebből az interjúból szemelvényezünk.

Arról, milyen kemény is a birkó biznisz:
Az emberek nincsenek teljesen tisztában azzal, min megyünk keresztül. Rengetegszer vérzett az orrom, voltak különböző sérüléseim, nem tudsz felkészülni a sok sebre, amit a birkózás okoz a testeden. Ez a legkeményebb dolog, amibe valaha belefogtam.
Arról, hogy legutóbb feldühített egy szülőt:
Most rossz kislányt játszom, és a legutóbbi Live Event-en odamentem egy kisgyerekhez, úgy tettem, mintha pacsit adnék neki, de végül nem csináltam semmit, ami nagyon megharagította a nőt. Egy kicsit meg is ijedtem tőle, de vicces volt. De ezért szeretem a sok utazást, mármint sok teljesen más emberrel kell találkoznom, a sok különböző hely, ahol még sosem jártam, ilyen Nampa is.
November 8-ai címmérkőzéséről Becky Lynch ellen:
Teljesen készen állok arra a meccsre. Voltam a Performance Center-ben és kicsit többet edzettem a ringben. Néztem felvételeket, tanulmányoztam az ellenfelem. Láttam mit tud, ő viszont közel sem látott tőlem mindent. Talán kikövezte az utat nekem, de elveszem a címet és az új korszak evolúciója leszek.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.