Header Ads

Alberto és Angela Velkei még mindig házasok

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Paige megkérte Alberto-t, legyen a férje. Házasság azonban nem várható az elkövetkezendőkben, ugyanis Alberto továbbra is házas.

A Pro Wrestling Sheet jelentette, hogy Angela Velkei ügyvédje, Raymond Rafool azt mondja, még nagyon messze van a válás, Angela és Alberto a törvény értelmében feleség és férj. A képviselő emellett megjegyezte, Paige-nek jobban kellene figyelnie, hogy választ partnert, vegyen példát arról, hogy a korábbi WWE Bajnok hogy bánik egy nővel és a gyermekeivel egy házasságtörésben. Figyelmezteti, hogy a történelem ismétli önmagát.

Paige édesapja, Ricky Knight is reagált az eljegyzésre, egy azóta eltávolított Facebook bejegyzésben:
Kiteszem ezt ide - Facebook-ra -, aztán erről semmi többet senkinek. Teljes mértékben ellenzem, hogy a lányom összeházasodjon egy ilyen alakkal. Kijelentés vége.

1 megjegyzés:

  1. Az élet jó, ha van a szeretet is körül van, mondom ezt, mert mikor volt kérdés a szeretőm soha látott életét, mint egy jó dolog, de hála Dr. AGBAZARA a AGBAZARA halánték, hogy segítettél, hogy egy varázslatot, hogy hozta a szeretőm vissza hozzám leforgása 48hours. A férjem elhagyott egy másik nő után 7years házasság, de Dr.AGBAZARA segíteni egy varázslatot, amely hozta vissza hozzám belül 48hours. Nem fogom elmondani, további részleteket magam helyett én csak tanácsot azoknak, akik miután kérdésekről van kapcsolat, vagy házasságok kapcsolatba Dr.AGBAZARA halánték keresztül ezeket a részleteket keresztül; ( agbazara@gmail.com ), vagy hívják a ( WhatsApp: +2348104102662 )

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.