Header Ads

A Tough Enough-ból a Total Divas-ba, onnan az NXT-be - Mandy Rose

A WWE.com készített interjút az NXT új lányával, a Golden Goddess-szel, Mandy Rose-zal. Előre felhívom a figyelmet, hogy ez nem egy kayfabe interjú, tehát Mandy tartja a heel szerepét.

Az NXT televíziós adásain augusztusban debütáltál, és úgy tűnik nem sokat vesztegetted az időt, hogy megmutasd, milyen sokra tartod magad. Mi különböztet meg a többi nőtől az NXT-ben?
Egyértelmű, hogy az NXT-nek egyfajta áldás egy ilyen sportoló. A tehetségeink nagyszerű arcok, karizmatikusak és gyönyörűek - a maguk módján. Viszont én vagyok a tökéletes kivonat. Megvan  testem, az arcom, az edzettségem, az erőm, a személyiségem és a sztár minőségem. Egyszóval minden. Senki nem néz ki úgy vagy ad elő az NXT-ben, mint én. És a legjobb, hogy  az egészet csak most kezdtem.
Ha már említetted, reagálnál azoknak, akik szerint túl sokat el vagy telve a külsőddel?
Nem reagálok efféle megjegyzésekre. Akik szerint így van, azok vagy féltékenyek, vagy szemüvegre van szükségük. Csak nézz rám és mondd, hogy nem vagy lenyűgözve. Az elismerések, a teljesítmény és az adatok önmagukért beszélnek.
Beszéljünk erről a teljesítményről. A legtöbb rajongó nem felejti el a legelső WWE megjelenésedet, ami a tavalyi Tough Enough-ban volt, majd folytatódott a Total Divas szereppel. Mit adtak neked ezek a tapasztalatok?
Hálás vagyok ezekért a lehetőségekért és megőrzöm magamban az életem végéig. Egyértelmű, hogy ha a WWE meglát egy tehetséget, arról tudja, hogy ő valóban tehetség. Két valóságshow indította el a WWE-s karrieremet. Rövid idő alatt lehetőséget kaptam, hogy a kötelek közt edzhessek, együtt dolgoztam Hall of Famer-ökkel, és olyan kapcsolatokat építettem ki, amik majd segíthetik az itteni karrieremet. Egyszerűnek hangzik, de végső soron mindenki úgy nő fel, hogy a TV-ben akar szerepelni. Nos, nekem megadatott és hihetetlenül örülök, hogy megtapasztalhatom ezt.
Milyen érzés, hogy egy valóságshow szereplőből teljes értékű NXT sztár lettél?
A valóságshow-nak megvannak a maga előnyei, amiből nekem jutott bőven, nem csak a WWE-ben, de a teljes mainstream médiában. Viszont az NXT rabul ejtette a szívem és a lelkem. Tudom, hogy egy nap, mikor majd visszanézem a karrierem, minden pillanatot értékelni fogok, amit az NXT-ben töltöttem. A bajtársi szellem a sportolók és az edzők, a személyzet között felbecsülhetetlen. Nincs is izgalmasabb, mint közönség előtt fellépni és látni a rajongók arcát. Röviden, jöttem és nem hátrálok amíg nem leszek a valaha volt legnagyobb női NXT szupersztár a roster-en.
Azok kedvéért, akik nem ismernek, mesélj a hátteredről.
Egy olasz-amerikai családban nevelkedtem Westchester megye kertvárosaiban, egy kicsit New York City északi részénél. Négy gyerek közül a legfiatalabb vagyok, 3 igazán őrült fivérrel megáldva. Ne tévesszen meg ez az arc, ez a haj, a testvéreim segítettek, hogy igazán harcias és kemény nő legyek. Nem fogok letérdelni senkinek. [Amerikai] focin nőttem fel és a testvéreim bokszzsákja voltam, mondhatni enek köszönhető az agresszióm és a sportosságom. Kosaraztam, softball-oztam - női baseball féle - , lacrosse-oztam - hasonló a gyeplabdához, de durvább, a játékosok kb. úgy öltöznek be, mint az amerikai focisták -, tornáztam és táncoltam évekig. Logopédiai diplomát szereztem az Iona College elvégzése után.
Mesélj nekünk a fitneszmodell karrieredről.
Egyenesen főiskola után jelentkeztem egy amatőr fitneszversenyre a WBFF-fel, ahol első helyezést szereztem, ahol hogy őszinte legyek igazán azt sem tudtam mit csinálok, de hát összehoztam. Egy évre rá indultam a világbajnokságon is, ahol szintén első lettem, szemben több száz nővel különböző országokból. Nők ezre versengenek egy életen keresztül, hogy egy ilyen show-t megnyerjenek. Nekem csak egy év kellett. A szponzoroknak köszönhetően egyre sikeresebb lettem, aztán felfigyelt rám a közösségi média, fotózásokra hívtak, címlapokon szerepeltem. Jó tapasztalat volt, de én többre vágytam, valami kihívásra. Amit sokan nem tudnak, hogy én már jóval a Tough Enough előtt elkezdtem edzeni a WWE-vel. Modell lettem, számos magazin címlapján szerepeltem, és kikiáltottak a világ legszebb lányának. Ez nem vélemény, hanem tény. Van egy koronám, ami ezt bizonyítja.
Hogy változott azóta az edzési rutinod?
Mikor fitneszversenyekre vagy fotózásokra edzel, tisztán a külsőre mész. A szimmetria, az arányok, a test felépítése, megjelenése. Most másképp van. Sportolóként kell előadnom, közben továbbra is modellnek kell kinéznem, nem egyszerű. Továbbra is heti ötször emelek, kardiózok, most ehhez jött a ringbéli edzés és a Performance Center kondi. Szeretek az edzőteremben lenni, úgy érzem megerősödtem mióta Sean Hayes-szel edzek. Nemrég több egyéni rekordomat is felülmúltam. Háttal 300 fontot (kb. 136 kg) emelek, ami két és félszerese a súlyomnak, szóval ne becsüljétek alá ezt a szőke bombázót!
Mire számíthat az NXT Univerzum Mandy Rose-tól a jövőben?
A legjobbra, csakis a legjobbra. Mindenem megvan, hogy a feje tetejére állítsam az NXT női divízióját. Egyenesen a csúcsra török. Az NXT áldott lehet, hogy itt van neki a Golden Goddess, Mandy Rose.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.