Header Ads

5 mérkőzés amelyek várhatóan megtörténnek a WrestleMania 33-on!


A WrestleMania 33 2017. április 2-án kerül megrendezésre a Florida állambeli Orlandoban a Camping World Stadionban. Bár addig még hónapok vannak hátra a WWE már elkezdte tervezgetni a show top mérkőzéseit.

Sasha Banks vs. Bayley - Raw Női Bajnoki Cím mérkőzés

A pletykált tervek között szerepel egy Raw Női Bajnoki cím meccs Sasha Banks és Bayley között. Sasha várhatóan addig marad bajnok és valamikor jövő év elején heel turnt vesz. Bayley év legnagyobb eseményén győzné le "The Boss"-t és megszerezné első Bajnoki címét a fő rosteren.

Big Show vs. Shaquille O'Neil

A WWE már évek óta tervezi Big Show és Shaquille O'Neil összecsapását amely végül most megvalósulhat. Shaq egy meglepetés szereplő volt a 2016-os André the Giant Memorial Battle Royal-on ahol volt egy kisebb összenézése Big Show-val. A meccs után egy backstage interjúban Shaq kihívta Big Show-t. Ezután a 2016-os ESPY-n Big Show a vörös szőnyegen kihívta Shaq-ot a WrestleMania 33-ra amelyet az NBA Hall of Famer el is fogadott. Később Big Show elmondta, hogy ez lehet karrierje utolsó meccse.

Triple H vs. Seth Rollins

"The Game" Triple H és "Az Építész" Seth Rollins mérkőzésére eredetileg a WrestleMania 32-n került volna sor, de akkor ez Seth térd sérülése miatt elmaradt. Kettejük viszálya egy hónapja kezdődött el a Raw-n amikor Hunter rátámadt Rollinsra a Fatal 4 Way Univerzális Bajnoki Cím mérkőzésben közben ezzel segítve Kevin Owens-t. A legújabb pletykák szerint a Wrestlemanián már a visszavágóra kerülne sor miután az első mérkőzést a Royal Rumble-ön rendeznék meg.

The Undertaker vs. Kevin Owens


Sok pletyka lát arról napvilágot miszerint The Undertaker azt mondta a WrestleMania 32 után, hogy befejezte, azonban ezt soha nem vehetjük biztosra. A Halottember várhatóan 2017-ben is visszatér. A jelenlegi állás szerint Kevin Owens fog ringbe lépni a Fenomén ellen az eseményen. Owens jelenleg az Univerzális Bajnok, de még a WrestleMania 33 előtt elvesztené a címet, majd viszályba kezdene Undertaker-el.

John Cena vs. AJ Styles WWE Világbajnoki Cím mérkőzés
 


A WWE nagy terveket szövöget John Cena számára a WrestleMania 33-ra. Itt állítaná be Ric Flair rekordját a bajnoki címek számát illetően. Az ellenfél pedig nem más lenne mint Aj Styles aki egészen addig magánál tartaná a WWE nehézsúlyú bajnoki címét.

A cikk több pletyka és forrás ötvözéséből készült biztosra semmit se lehet venni, hiszen a WWE tervei nap mint nap változnak!

Ti milyen meccseket látnátok még szívesen a WrestleMania 33-on?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.