Header Ads

Több csapatot is hirdetnek a Dusty Rhodes Tag Team Classic-ra

Az NXT GM-e, William Regal bejelentette, hogy a Dusty Rhodes-nak emléket állító, immáron annuálisnak nevezhető Tag Team viadal idei tornája jövőhét szerdán kezdődik.

Akárcsak tavaly, idén is 16 csapat próbálhat szerencsét a viadalon, amit a következő 7 hét folyamán láthatunk képernyőn, a döntőt pedig élőben is megtekinthetjük, az NXT torontói TakeOver-én, november 19-én.

A szervezet idén is a világ legjobbjai közül válogatott, lássuk is az eddig bejelentett tag team-eket:

Hideo Itami & Kota Ibushi
Igen, Japán két hatalmas szupersztárja egyesíti erejét a Tag Team Classic idejére. Ibushi nagy falakat mozgatott meg az elmúlt nyáron a cirkálósúlyú viadalon, ahol egészen az elődöntőig jutott. Most talán felkerülhet a neve a trófeára. Itami-nak is fontos, hogy bizonyítson, hiszen elég hosszú időt hagyott ki a rotátorköpeny sérülése miatt.

Tino Sabbatelli & Riddick Moss
Mindketten az NXT újoncai, akik a Dusty Rhodes Emlékviadalt használják ki, hogy nevet szerezzenek maguknak. Akik követték a WWE Network Breaking Ground adását, azok már ismerik Sabbateli életmódját, ami a sorozat után sem változott, továbbra sem sajnálja a pénzt. Régóta várta a megfelelő alkalmat, hogy debütáljon a sárga kötelek közt, és ez a torna talán a megfelelő alkalom.
A korábbi NFL játésok hasonló magabiztossággal bíró partnerre talált Moss személyében, aki nem fél megmutatni mit tud a ringben, menyire tehetséges. Nem hiába a Performance Center kiemelkedő alakja.

Bobby Roode & Tye Dillinger
Kétséget kizárólag a legdicsőségesebb duó a Classic-on, akik nem mellesleg az elsők közt fognak harcolni. Roode azzal kereste meg Tye-t, hogy egyik legfontosabb dolog, amit meg szeretne szerezni, az a viadal győztesének járó trófea. Dillinger örült az ajánlatnak. A Perfect 10 egyébként közel állt az American Dream-hez, ki is jelentette, hogy ezt Dusty-ért csinálja. Mindkét félnek különböző, de nyomós oka van részt venni a tornán, így megtalálják majd a közös hangot.

Johnny Gargano & Tommaso Ciampa
Egy évvel ezelőtt, mikor ez a csapat még új volt az NXT-ben és a Dusty Rhodes Tag Team Classic első fordulójában kiütötték az akkor esélyesnek számító Tyler Breeze és Bull Dempsey csapatát, a sportszórakoztatás világa hirtelen felkapta a szemét, mert megmutatták, oda kell figyelni rájuk. Érdemes is volt követni őket, hiszen mára a szervezet legjobbjai között vannak, augusztusban már címmérkőzést is kaptak a Tag Team Címekért. Mindketten nagyon várják, hogy elkezdődjön a viadal, ahol remélik, a Revival-lel is megmérkőzhetnek majd. Nem lehet tudni meddig jutnak el, de biztosan remek meccseket mutatnak majd.

The Revival
Akárcsak a jelenlegi bajnokok imént említett ellenfelei, úgy Dash és Dawson is a tavalyi tornán mutatkozott be, bevésték nevüket az emberek emlékezetébe, mikor legyőzték a második fordulóban az akkori bajnokokat, a Vaudevillains-t, még mielőtt elbuktak volna az akkori győztesek, Samoa Joe és Finn Bálor ellen. A Revival azóta kétszeres és jelenleg is uralkodó tag team bajnoki csapat. Azt állítják, ők a legjobb tag team a bolygón, ha ez igaz, akkor jó eséllyel akár nyerhetnek is.

Andrade "Cien" Almas & Cedric Alexander
Ismét egy teljesen új és meglepő párosítás. A cirkálósúlyú viadalon egymás ellenfeleként szerepeltek, akkor Alexander bizonyult jobbnak. Almas eleinte zaklatottnak tűnt, viszont elismeri, hogy társa kiérdemli a tiszteletet. Egyébként Cien-t hamar megkedvelte az NXT, Cedric-et pedig a WWE, és maga Triple H is. Vajon csapatként képesek lesznek működni?

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.