Header Ads

Scott Hall: az NXT-vel dolgozni álommeló lenne

A WWE két (hírhedt) Hall of Famer-e, Scott Hall és Kevin Nash (Diesel) voltak a Legends With JBL vendégei. Arról beszélgettek Layfield-del, milyen volt a birkós élet a kilencvenes években, szóba került a WCW, a WWF elhagyása, és természetesen az NWO sem maradhatott el.

Eric Bischoff-tól már egy ideje tudjuk, de most Kevin és Scott megerősítették, hogy tartaléktervként Sting is szóba jöhetett volna az eredeti NWO tagjaként. 1996-ban Hulk Hogan-nek kreatív szerződése volt, Nash pedig kiemelte, hogy mikor Hall-lal kimentek a ringhez azon a hírhedt Bash at the Beach PPV-n, nem voltak vele teljesen tisztában, mi fog történni. Eric azt mondta az Outsiders-nek, hogy Hogan az utolsó pillanatban talált ki valami olyat, hogy Sting készen áll betölteni a szerepet, ami kétségtelenül a pankráció történelmének legsokkolóbb pillanata lett volna.

Mikor Sting-et anno arról kérdezgették, hogy történt-e ilyesmi, letagadta, hogy emlékezne erre, de ez nem jelent semmit, főleg mivel Bischoff állítása után már úgy nyilatkozott, ami akkortájt történt a profi birkózásban, arról nagyon összefolynak a képek, ő pedig amúgy sem az a személy, akinek be kellene számolni arról, mi történt 20 évvel ezelőtt a backstageben.

Az adás további részében Scott Hall beszélt harcáról belső démonaival, hogy tiszta maradjon. Majd bevallotta, élete jelenlegi szakaszának álommelója az lenne, ha az NXT tehetségeivel dolgozhatna, de ős is belátja, csekély az esélye, hogy erre sor kerüljön.
Az álommeló az lenne, ha még egyszer visszajöhetnék. De meg kell értenem, hogy hé, még csak most lettem tiszta - és még hosszú idő lesz, hogy az is tudjak maradni. A legjobb amit magamért tehetek, ha sokszor megyek a nyilvánosság elé, teszem ezt józanon. Mert ha józan vagyok, megcsörren a telefonom és lehetőségeket ajánlanak. Végre anélkül mutatkozhatok, hogy lejáratnám magam, vagy azokat, akik támogatnak engem. Még mindig nem tartok ott ahol szeretnék, de Istennek hála már nem ott vagyok, ahol korábban. Most minden oké, jó úton haladok.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.