Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember 27.)

A kék csapat eheti adását Randy Orton nyitja:
Bray Wyatt, végre megértettem miért szeretsz ennyit beszélni félelemről. Azt hiszed, ha ilyen elmejátékokkal próbálkozol, akkor nem leszek képes összpontosítani. Csendesen támadsz az áldozataidra, mikor a legkevésbé várná azt. Akárcsak a Backlash-en. De pontosan tudom miért csinálod ezt. Egyszerű, mert te vagy az, aki fél. Nem kell ezt szégyellni, mindenki fél valamitől, ki ettől, ki attól, különböző dolgoktól. Magasságtól, pókoktól, kígyóktól... Egy dolgot viszont biztosan tudok, hogy igaz, Bray Wyatt.... Te tőlem félsz. Tehát elég az elmejátékokból, a csendes támadásokból, hordd ide a beled a kötelek közé, ha elég tökös vagy hozzá és nézz szembe a félelmeiddel.
Bray:
Mesélek neked valamit, Randy. Hallottad már már Jancsi és Juliska történetét? Még szép, hogy hallottad. [...] Két gyermek eltévedt a sötét rengetegben. Kenyérmorzsát hagytak maguk után, hogy hazatalálhassanak. Én is hagytam nyomot magam után, de ez nem vezet téged haza. Ez egy börtönbe vezet téged, a saját elméd börtönébe, mert ez az én világom, én vagyok ennek a világnak az istene. Keresztüllátok minden tetteden, én hozom a szabályokat, te nem vagy alku pozícióban. Hallani akartál, Randy? Gyerünk, de siess, mert az idő homokja nem vár halandó emberre. Ott volt a világ, a kezében... Az egész világ, a kezében...
Dean Ambrose-t kérdezték közelgő bajnoki mérkőzéséről:
Rengeteg dolog kavarog most a fejemben, de sajnos ez egy PG adás... Styles it hablatyoll arról, hogy így győzte le, meg úgy győzte le John Cena-t. Legyőzte, nagy cucc, mi van akkor? Most figyelj, én is legyőztem John Cena-t. Ez már csak a múlt, akárcsak maga Cena. Az a lényeg, hogy AJ ellopta a címemet a Backlash-en, tökön rúgott és elvette, de ma én a hitét zúzom szét, azt az öntelt egoista fajtáját. Az arc, aki uralja a környéket hamarosan egy sírós kis srác lesz, mikor jól belevágok és visszaveszem ami az enyém.
The Usos & The Ascension vs Rhyno, Heath Slater & American Alpha - a győztes a heel csapat, miután Slater kopog.

Charly Carusso ezúttal Cena-t interjúvolja, arra kíváncsi, John-t érdekli-e különösebben, hogy a No Mercy-n ki lesz a bajnok. Cena először is elismeri, hogy Styles most a csúcson van, viszont Ambrose-nak, aki egyébként szerinte csak járatja a száját, legalább vannak tökei. Azt mondja, igazán megfigyeli a mérkőzésüket, mert történelmi pillanatra készül a No Mercy-n, a 16. bajnoki cím megszerzésére.

Miz Lebron James képe helyére teteti saját képét a folyosón, így kipfujolják szülőhazájában.

Nikki Bella & Naomi vs Natalya & Carmella - a győztes a heel csapat.

Felesége konferálja fel az Interkontinentális Bajnokot, aki hazai közönség előtt szerepel. Miz a kivetítőre mutat, majd megtekintjük az egész karrierjét összefoglaló összeállítást.
Miz:
Cleveland, hazatértem. És a Cleveland Cavaliers megnyerte az NBA döntőt! 1, 2 millió ember ünnepli ezt a címet! - már szinte teljesen aga mellé állt a közönség. - De én csak ennyit kapok? [...] Pedig én vagyok az egyetlen clevelandi hős! - ezután LeBron James ellen is szót emelt, amivel ismét közutálat tárgyává vált. - 176 napja vagyok bajnok, és büszkén ünneplem ezt, a soha véget nem érő interkontinentális körutam keretében. Teszem ezt két ember előtt, akik méltóak az arénában, akik a szülei. Anyu és apu, álljatok fel kérlek. Tiszteljétek meg a szüleimet, Cleveland! [...] Maryse nemrég informált, hogy Dolph Ziggler szülei is itt vannak ma. Mr és Mrs Ziggler, ez valószínűleg nagyon nehéz most önöknek, mert a fiuk egy átlagon aluli lúzer. - a szülők, az amerikai édesanya és magyar édesapa rázzák a fejüket, közben megszólal Dolph zenéje.
Dolph:
Idefigyelj Miz, teszek rá hogy beszélsz velem, de nem hagyom, hogy így beszélj a szüleimmel. Nincs jogod így beszélni róluk, vagy a barátaimról vagy a városomról! Akarsz mondani valamit? Hát mondd a szembe!
Miz:
Elmondtam már mindent, amit akartam, miközben legyőztelek újra és újra és újra, és újra...
Dolph:
Igen, hiszen csaltál újra és újra. Gratulálok, bajnok, a címedhez, és az egész parádédhoz. - távozna.
Miz:
Hé... Csalás??? Ez kerülne a rekordok könyvébe, hogy Miz csalt? Nem! Az lesz ott, hogy Miz, Interkontinentális Bajnok, WWE Bajnok, Tag Team Bajnok, filmsztár, dögös feleség, hollywoodi személyiség... De mit fognak írni rólad? A karrieredről? Tudod, jó vagy, talán nagyszerű, de most csak veszítesz és veszítesz és veszítesz... [...] Már majdnem a csúcsra értél, main eventer lehettél volna, most meg itt vagy és most egy alig mid carder vagy, a segítőkész jófiú szerepét öltötted magadra, de csak egy vesztes vagy. Felfordul a gyomrom a karrieredtől. Rosszul érezném magam, ha az enyém lenne ilyen. Hadd magyarázzak neked el valamit, Ziggler... Szégyellned kellene magad, szégyenkezni kellene a szüleidnek, a barátaidnak úgyszintén, akárcsak a városodnak a karriered miatt, mert semmit sem tettél. Gondolj bele, mire vitted? Csak egy vesztes vagy. Igazából sajnállak, de tudod mit? Elegem van, ide jössz, hogy jaj, Miz adj már még egy meccset, csak még egy meccset... De most már nem, Dolph, mert az igazság az, hogy semmit nem tudsz felmutatni, lehet ez a ring ér neked valamit, meg ez a tömeg, de zzel itt vége szakad. Semmid sincs. [...] Megyek és ünneplek inkább Hollywoodban, majd találkozunk, kölyök. - még odalép Ziggler szüleihez. - Erre aztán büszkék lehettek!
Dolph:
Várj csak, Miz! Igazad van, ez a ring az, ami maradt nekem. Ez a pár perc, amikor itt lehetek, de nem adnám el semmiért, mert ennek élek, és valóban, néha nem szeretnek viszont azok a dolgok, amikért odavagy. Nincs semmi eredménye a befektetett munkának, aztán jönnek a család és a barátok, hogy miért csinálod még? Miért vagy még itt? Miért ölöd magad ezzel minden nap? Mert nem tudom abbahagyni, ez egy függőség, nem hagyhatom abba, és tényleg nem úgy jött össze a karrierem, mint azt az elején vártam, többre és jobbra számítottam, elhittem, hogy nagyobb sztár lehetek, de tudod mit? Nem állok meg, nem lehetek olyan, mint te. Te felteszed még egyszer az az övet... Idefigyelj rám, Miz! Adsz még egy esélyt a címért...., én pedig felteszem rá az egész karrierem. - Miz visszalép a kötelek közé, és tisztázni akarja, hogy ez nem valami trükk, ha Ziggler veszít, nincs NXT, nincs RAW, az egész WWE karrierjéről lemond. - A címed a karrieremért. Bajnokként távozok, vagy végeztem az egésszel. És végre vége lesz ennek az őrületnek.
Miz:
Két hét múlva, a No Mercy-n a tét a karriered és a címem. És ha szeretnéd szögre akasztani a karriered, hát segítek.
Orton még nem találta meg Bray Wyatt-et:
Mikor egy ajtó bezárul, egy másik feltárul, Randy. Tárva nyitva vár téged ez az ajtó! [...] Légy óvatos, Randy. - történnek dolgok, majd ismét ő van képernyőn. - Csalódtam, Randy. Azt hittem érdemes vagy az ajándékaimra. Méltó az intellektualistásomra. [...] Tévedtem. - beszélt arról, hogy a Viperának nincs mérge, majd kiálltott, hogy merre v van, és ekkor megjelent mögötte. Elintézte egész könnyen Wyatt-et, majd az ő dalát kezdte énekelni.
A főesemény előtt Styles-t is meginterjúvolják, a címvédő azt mondja, többször is legyőzte Ambrose-t is, Cena-t is, most is megteszi és minden szem és fül őt figyeli majd, mikor megvédi címét.

AJ Styles vs Dean Ambrose - a győztes és továbbra is bajnok Styles.

A SmackDown Live eheti adásának végén Cena marad talpon, miután kifektette Dean-t és AJ-t is.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.