Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember. 20.)

Az eheti SmackDown Live-ot Daniel Bryan nyitja, aki épp szerződést készül aláíratni:
Hölgyeim és uraim, már csak alig három hét és a No Mercy PPV-n első alkalommal kerül megvédésre a SmackDown Live Női Bajnoki Cím. Ma pedig sor kerül a SmackDown Live történelmének legelső női címmérkőzésről szóló szerződésének aláírására. Tudom, hogy mibe torkolnak a hasonló dolgok, de ez egy másik era, ahol civilizáltan fogjuk megoldani. - felkonferálja a lányokat. Alexa kijelenti, nem látja bajnoknak valónak Becky-t, aki készül az összecsapásukra. Becky viszont úgy gondolja, igen is illik hozzá ez a cím. Bliss úgy véli, ellenfele néha nyer, aztán szánalmasan veszít, egy olyan szupersztár, akit szeretnek, de sosem képes teljesíteni a feladatát.
Alexa:
Látod, Becky... Erről szól az életed, ahogy azzal te is tisztában vagy, akárcsak én. Tisztában vagy azzal is, hogy elveszíted a címet ellenem, mert te nem bajnoknak születtél, hanem csak egy lúzernek!
Becky:
Tudod mit, igazad van. Nem születtem bajnoknak. [...] Dublinba születtem, ahol a munkám épphogy elég volt, hogy kijöjjek. Ez nem épp egy bajnoki kezdet. De tévét azért elég sokat néztem, és elhittem egy-két dolgot, minthogy bármi lehetsz, bármit elérhetsz, ha igazán akarod. Bajnok akartam lenni és az is lettem. Nem születtem bajnoknak, de ahogy azt minden szupersztár tette, testemet lelkemet beleöltem, hogy megszerezzem ezt az övet és magasba emelhessem. Nem bajnoknak születtem, de kell nekem ez a cím, joban, mint neked, és ha azt hiszed megkaparinthatod tőlem a No Mercy-n, letépem a fejedet. Nem születtem bajnoknak, de kivívtam a jogot, hogy annak hívjam magam.
Alexa:
Ó Istenkém, ez... ez igazán inspiráló volt. - ironizál. - Ettől még te mindig csak az örök második leszel, hisz én már bajnoknak is születtem, Becky. A No Mercy-n megszerzem a címet és előhívom belőled ami valójában vagy legbelül, egy egypofonos álom.
A backstageben Miz panaszkodik a GM-nek, hogy problémái vannak, most nem is a szerződésével, hanem hogy címet kell védjen. Bryan felajánlja, hogy visszavonja a meccset, majd hozzáteszi, akkor a szerződést is megsemmisíti. a bajnok meggondolta magát, most már inkább harcol.

The Usos vs American Alpha - a győztes az ikrek csapata.
Az Uso-k ezután a backstageben futnak össze a bajnokkal és azt mondják, ami a Backlash-en történt, az csalás, mert ők kétszer kellett harcoljanak aznap. Most viszont készen állnak egy visszavágóra. Szidalmazni kezdik Slater gyerekeit, mire Rhyno-nál felmegy a pumpa, így jobbnak látják távozni.

Apollo Crews vs Baron Corbin - a győztes Corbin

Naomi-t és Niki-t interjúvolják, előbbi azzal kezdi, minden kedden nagyszerűen érzi magát, mert ragyog, aminek a lényege a magabiztosság. Hogy nem érdekli mit mondanak mások, az önkifejezése sokkal fontosabb. Ez szerinte megvan Nikki-ben, Natalya-ban is ott volt valamikor, de már kialudt és erkölcstelen lett. A Bella lány inkább Carmella-ról beszél, aki szerinte azért támadja őt hátba, mert nevet szeretne magának. Úgy véli viszont, ő már nem az a Nikki, aki egy éve volt, megváltozott, a sérülése miatt úgy kezel minden meccsét, mintha az az utolsó is lehetne. Emellett Carmella szerinte csak egy stílus tolvaj.

Renee Dolph-ot kérdezi közelgő címmérkőzéséről, aki megígéri, mindent beletesz majd, mint mindig:
Ez a SmackDown Live, ahol bármi megtörténhet. Maryse és Miz a WWE Brad-je és Angelina-ja. Sok mindennel illethetnénk Miz-t. Hangoskodó, utálatos, gyáva, csaló..., de nála van a cím és tény, hogy ő a bajnok. Kétségbeesetten ragaszkodik ahhoz az övhöz, de én is. És bizonyítani szeretnék, hogy idetartozom. Nem várták el, hogy világbajnok legyek, mégis az lettem. Nem várta senki, hogy a Kent State Egyetem hírnév csarnokában kötök ki, de képzeld Renee, ott vagyok! Ma pedig úgy érzem, bármit megtehetek. Be akarom bizonyítani, hogy elég jó vagyok, és ezt úgy tehetem meg, ha végleg befogom a Miz száját és megszerzem a címet. Már csak egy dolgom van, nyerni. Halljuk a zenémet!

Dolph Ziggler vs Miz - a győztes és továbbra is Interkontinentális Bajnok, Miz.
Randy Orton vs Erick Rowan - a győztes Orton.
Bray:
Bravo, bravo! Randy Orton-t láthatták, hölgyeim és uraim! A Vipera újra támad. [...] Szeretnek téged, Randy. Kettőnk között viszont hatalmas diszharmónia van.[...] Az a baj, hogy te továbbra is csak egy ember vagy, egy halandó, aki bármikor elvérezhet. Én pedig egy isten vagyok, az istenek pedig halhatatlanok. Fuss!
Natalya & Carmella vs Nikki Bella & Naomi - a győztesek a face-ek dq-val.

A backstageben Styles tisztítgatja a címét, mikor a főeseményről kérdezik. Leszögezi, nem verseng senkivel, főleg nem Ambrose-zal vagy Cena-val. Legyőzte őket, épp ezért ő az arc, aki uralja a környéket, a bajnok, aki uralja a területét. A WWE Világbajnoka. Szerinte a No Mercy-n azért lesznek hárman, mert őt senki nem tudja megverni és így abban reménykednek, talán nem is kell. Most pedig végignézi, ahogy ellenfelei szétpüfölik egymást.

John Cena vs Dean Ambrose - a győztes Ambrose.
Bryan jelenik meg, aki megszólítja Styles-t:
Ez aztán fenomenális volt, de ne feledjük vel, hogy múlthéten Shane ígért Dean-nek egy meccset egy az egy ellen a címért. Megtartjuk ezt a meccset, méghozzá jövőhét kedden a SmackDown Live-on! - AJ hőbörög, közben Dean beviszi neki a finisher-jét.
A záróképeken Ambrose üzeni Styles-nek, viszlát jövőhét kedden!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.