Header Ads

Mi történt a SmackDown Live-on? Rövid áttekintés, szegmensfordítás (2016. szeptember 13.)

Az eheti, Philadelphiából jelentkező adást a WWE bajnoka, AJ Styles nyitja:
A bajnok befutott! Utálom ismételni magam, de talán halkan mondtam eddig, szóval most kiabálni fogok: megmondtam nektek! Minden pontosan úgy történt, ahogyan azt megmondtam. Megmondtam, hogy megverem John Cena-t, meg is vertem a SummerSlam-en, ezért már én vagyok az úr a környéken. Megmondtam, hogy megverem Dean Ambrose-t és a Backlash-en meg is vertem, amivel én lettem a WWE új világbajnoka. Ha azt mondom, hogy megverem Cena-t és Ambrose-t egy kezemel hátrakötve, akkor jobb ha elhiszitek, mert ez az igazság, az új evangélium. Ha azt mondom zöld az ég, felesleges is kinézni az ablakon, mert az bizony zöld. Nem beszélek marhaságokat, a bizonyíték erre pedig ez a trófea. Én vagyok az arc, aki uralja a környéket, és most már a bajnok, aki uralja ezt a tábort. - ezt még elismétli párszor, majd megszólal a My Time Is Now és persze a John Cena Suck kántálás is.
Cena:
Hallhatod ezeket az embereket, jól tudják, amit én is tudok. Van nálad valami, ami az enyém és ahogy arra számíthattál, eljöttem érte.
Styles:
Ja, kell a karpereced? Tessék, nekem már úgyse kell, itt van nekem ez az öv, a bajnoki cím.
Cena:
Még mindig van nálad valami, ami az enyém. És ami számodra rossz hír, hogy úgy döntöttem, vissza akarom kapni. A bajnoki címről beszélek a derekad körül, mert a legnagyobb bajnok azt mondta, hogy férfi légy, meg kell verned a férfit, és ha még egyszer újra bajnok lehetek, én is így tárgyalhatok. Szóval ahogy ezen agyaltam, ehhez a történelmi pillanathoz nem tudok elképzelni jobb személyt, mint téged. Mert te vagy az arc, aki uralja a környéket, de én vagyok az, aki sosem hagyja el ezt a környéket. De van még egy cél, amit el akarok érni a WWE-ben, ez pedig a tizenhatodik bajnoki cím, és büszkén konferálhatom magam úgy, hogy a tizenhatszoros bajnok befutott! - Ambrose érkezik.
Dean:
Életed legnagyobb hibáját követted el vasárnap, haver. Nem halok bele, hogy elbuktam a címet, ezek a címek jönnek és mennek, de te tökön rúgtál és megloptál! Az ellenségeddé tettél! AJ, az életed fenekestől felfordul onnantól, hogy én az ellenséged vagyok. Most ebben a pillanatban fogadom, hogy elviselhetetlenné teszem az életed és nem csak hogy visszaveszem a címem, de a földbe döngöllek, visszaveszem, ami az enyém... - Cena ér hozzá, majd azt mondja neki, csodálkozik, hogy egy övön aluli fáj neki, hiszen ő is azt hitte, amit Stone Cold, hogy Ambrose töketlen. - Sajnálom, azt hiszem összetévesztesz valakive, akit érdekel mit hordasz itt össze, mert én teszek rá. Nem vagyok kíváncsi, nincs türelmem a nyers beszédeidre, szentimentális baromságaidra, mert tudod mi vagy, John? Egy lusta részmunkaidős! Jobb ha visszamész a kis tévéműsoraidhoz, filmjeidhez, mert ide már nem kellesz. A WWE csak azért használ téged, mert jó vagy a reggeli műsorokban, a gabonapelyhes doboz oldalán, de mind tudjuk, hogy a kötelek közt már nem vagy a régi. Még ezen a szerencsétlen AJ-n sem tudtál győzelmet aratni, akkor honnan veszed, hogy rajtam keresztüljutsz? Ilyen nem történhet meg, mert nem borulok földre egy ilyen hollywoodi részmunkaidős senki előtt, mint te! - Shane McMahon érkezik.
Shane:
Mikor a ring tele van ilyen szupersztárokkal, gyakran elszabadulnak az indulatok, akárcsak most, ezért muszáj volt kijönnöm. Hadd kezdjem azzal, hogy Styles és Cena a SummerSlam-en ledöntöttétek a házat, és AJ...két vállra fektetted John-t ennek a ringnek a közepén, lent tartottad háromig, teljesen tisztán, ez hatalmas dolog. [...] Hasonlóan felrobbantottátok az arénát Ambrose-zal a Backlash-en. Mindenki remegett a székében az izgalomtól egészen a végéig, mikor AJ....a könnyebbik utat választottad. Én nem szeretem, ha így koronáznak meg egy új bajnokot, márpedig ez történt. De ettől függetlenül kétségkívül te vagy a WWE bajnoka. [...] Ambrose, jár neked a visszavágó, jogod van hozzá, megkapod egy az egy ellen, de nem most azonnal. Mert AJ Styles, a No Mercy-n megvéded a címed John Cena ellen....és Dean Ambrose ellen egy Triple Threat mérkőzésen. De a No Mercy,ég messze van, beszéljünk a mairól. Az érzelmek igazán elszabadultak és ezt ki is használjuk. [...] Ma este Cena és Dean egy tag team vagytok, ketten szembenéztek AJ Styles-szel és az általa választott egy másik pankrátorral. Feltéve ha találsz valakit, AJ. De mivel te vagy a a környék ura, ez gondolom nem jelent problémát, ha mégis, akkor a GM kijelöl valakit melléd. Sok sikert uraim!
The Hype Bros vs The Uso's - a győztesek az Uso ikrek

Miz:
Az elmúlt hetekben Daniel Bryan, Dolph Ziggler és mások az Univerzumból gyávának neveztek. De hívjatok ahogy akartok, nem érdekel, mert a Backlash-ről a gyönyörű feleségemmel és oldalamon az Interkontinentális Címmel távoztam. És ez a 162. napja a soha véget nem érő Interkontinentális Bajnoki Világkörútnak. És már most régebb óta birtokolom a címet, mint 132 ember volt képes. Tovább, mint Pat Patterson, Triple H  vagy a kis kedvencetek, Dolph Ziggler. Értékesebbé tettem ezt a címet, mint valaha volt a WWE történelmében. Én egy main eventer vagyok, minden alkalommal, mikor belépek ide a... - Ziggler szakítja félbe.
Dolph:
Elég vicces, ahogy az övvel az oldaladon kijössz ide és megpróbálod eladni magad, mint egy bajnok. Magadat is szeretnéd meggyőzni, hogy az vagy. Mindenkinek el akarod adni magad. De legbelül tisztában vagy azzal, tökmindegy mit teszel, [...] sem az öltöző, sem a rajongók nem fognak úgy nézni rád, mint a legjobbra.Sose leszel igazi main eventer, mert a WWE Univerzum átlát rajtad, Miz.
Miz:
Megpróbálom úgy mondani, hogy te is megértsd. Bármikor, amikor feltűnök itt, vagy gy másik adáson, én vagyok magam a főesemény. Ha ezeken a rajongókon múlna, valóban vagy hat lábbal lejebb volnék, akárcsak a te karriered.
Dolph:
Figyelj..., igazad van. valóban eléggé padlón van a karrierem, viszont te most zúzol. Keresztül a világon, mindenhol. [...] Szeretnéd elérni, hogy tiszteljenek? Akarsz bizonyítani? Kapsz egy utolsó esélyt. Nincsenek barátok, beugrók, barátnők, stb., sem elnézés. Csak te és én.
Maryse:
Lássuk jól értem-e, mert lehet nem egészen tiszta, amit mondasz. Most egy visszavágót kérsz a férjemtől az Interkontinentális Címért? - a közönség pfujol, ezért Miz megpróbálja lecsendesíteni őket, majd érkezik Daniel Bryan.
Daniel:
Sajnálom, Miz, de én sem tudta csendben tűrni, ahogy a feleséged beszélt, mert Maryse, te csaltál a Backlash-en, te vagy az egyetlen oka, hogy Miz továbbra is Interkontinentális bajnok, ezért Dolph Ziggler megkapja a visszavágóját.
Miz:
Nem, nem, nem... Nem érdemelte ki hogy kötelező kihívó legyen, nincs abban a helyzetben, és megmondtam neked a Backlash-en, hogy a szerződésemet is újra kell tárgyalnunk, szóval amíg nem teszed meg amit én akarok, addig én sem teszem amit mondasz! Sehol nem vagyok hajlandó címet védeni, amíg nem teljesíted a követelésemet! Én szabom a feltételeket és te nem tehetsz ez ellen semmit!
A backstageben Styles Corbin-t próbálja rávenni, hogy legyen a társa, de a Lone Wolf nem lesz, mert nem vel, hanem ellene akar harcolni, igényt tart a WWE bajnoki címére.

Baron Corbin vs Apollo Crews - nincs győztes, Swagger pedig kijelenti, hogy a SmackDown Live az új otthona, Azt mondja, csak hisszük, hogy tudjuk a képességeit a ringben, de nem ismerjük Jack-et. Felejtsük el, mit tudtunk róla eddig, mert a lehetőségek SmackDown Live-ján ő nagy probléma lesz a többieknek, illetve mi együtt leszünk azok, ahogy fogalmaz.

Becky:
Köszönöm. Nagyon úgy néz ki, hogy az első hely, ahol ezzel az övvel Becky Balboa bemutatkozhat, az Philadelphia! Vasárnap életem legnagyobb csatáját vívtam, öt másik harcos ellen. Akárhányszor kerültem földre, tudtam fel kell kelnem, mert az életemben semmit nem akartam ennél a címnél jobban. [...] A mondás úgy tartja, a megtett út hatalmasabb, mint maga a cél, de csakhogy ennek az utazásnak még nincs vége ezzel a sikerrel. [...] Philadelphia egy harcos város, én pedig egy harcos csaj vagyok, szóval gyertek csak srácok!
Naomi vs Alexa Bliss vs Nikki Bella vs Carmella vs Natalya - a győztes és a kihívó Alexa Bliss

Styles ezúttal Kane-nél próbálkozott, de a démon csak kinevette.

Shane:
Egy igazán különleges alkalom miatt vagyok itt. Mint tudjuk, a SmackDown Live a lehetőségek brand-je. Épp ezért választottam magam mellé Bryan-t, aki gondoskodik arról, hogy mindenki lehetőséget kapjon. És ki is szemeltünk valakit, aki kapott a lehetőségen, vasárnap pedig a SmackDown Live történelmének egyik első Tag Team bajnoka lett, ezzel bebiztosítva helyét a kékek rosterében, hölgyeim és uraim, köszöntség Heath Slater-t! - bejön a két bajnok. - Uraim, ismét gratulálok. Heath, én megtartom a szavamat, szóval lenne itt egy kis üzleti dolog. Nos uram, tegyük ezt hivatalossá, szignózza a szerződését. Megkérdőjelezhetetlenül ki lett érdemelve, csak alá kell írni és máris hivatalos. Gratulálok!
Heath:
Szeretném megköszönni Shane McMahon-nek, Daniel Bryan-nek, bárhol is van, hogy ez megtörténhetett, hálás vagyok a gyönyörű feleségemnek, Beulah-nak, és ideje csomagolni, mert végre egy nagyobb lakótrélerbe költözünk!!! És köszönettel tartozom Rhyno-nak. Igen, ECW, így is van! Sokan azt mondták mehet ez egyedül is, de én nem hittem el, ezért együtt csináltam Rhyno-val. Ő a barátom, a társam és most már SmackDown Live Tag Team Bajnokok vagyunk, bébi!!! Megküzdünk bárhol, bárkivel, ugye? És mielőtt elfelejtem, szeretném megköszönni minden gyerekemnek. - elkezdi sorolni őket, ám az Ascension közbeszól.
Konnor:
Bárhol? Igazán? Mi lenne ha itt?
Viktor:
Bármikor? Mi lenne, ha most azonnal? És ha bárki, mi lenne, ha az Ascension lenne az?
Heath:
Egy kicsit várjunk, srácok, Nézzétek, most írtam alá a szerződést, asztal van itt, gyönyörű szőnyeg, bíró sincs itt, ugye Shane? Mondd meg nekik, hogy ez most nem lehetséges.
Shane:
Igazából nem is tudnék jobb alkalmat elképzelni, néhány srác itt mindjárt rendet tesz és mehet is. Vigyétek az asztalt, tekerjétek fel a szőnyeget. Ez lesz a legelső SmackDown Live Tag Team címvédés. Ja, jöjjön egy bíró is.
Heath Slater & Rhyno vs Viktor & Konnor - a győztesek és továbbra is bajnokok Slater és Rhyno

Daniel:
Hello, AJ. Sikerült társat találni?
Styles:
Tudod mit? Nincs szükségem társra.
Daniel:
Sajnálattal hallom, de szerencsére mi találtunk. James, ő itt AJ. - igen, ő az, James Ellsworth, mire Styles elmegy. - Jó lesz, James, nagyszerű leszel.
Randy Orton:
Bray, csak beszélsz össze-vissza. Magadat a rettegés arcának nevezed, én pedig végre rájöttem ez mit jelent. A rettegés arca vagy, mert félsz. Félsz tőlem. Ez a félelem vett rá téged, hogy hátba támadj a Backlash-en. Megpróbáltál elintézni, véget vetni a karrieremnek, de nem jött össze. Nem te vagy az első, aki ezzel próbálkozott és nem is az utolsó. Szóval, Bray, itt állok ebben a ringben, egyedül, védtelen, de kész vagyok harcolni. Bray Wyatt, ha elég tökös vagy, akkor gyere és nézz szembe a félelmeddel.
Bray Wyatt:
Egy bölcs ember tudja mikor kell leállni, Randy. Kegyetlen világban élünk, nem fair, tudom. De adtam neked egy ajándékot. Ajánlotam egy kiutat. És semmit nem kellett tenned, csak leállni, de nem tetted. Helyette feszélyeztél, amit én nem szeretek. Most tudom mit kell tennem. Most  már nem állok meg, Randy, nem, amíg a halál el nem választ minket, esküszöm neked. Nincs tűz, kard vagy lőszer, mi véget vethet ennek. Ne aludj el, Randy. Ne aludj el, Randy!
Miz megtámadja James-t, a kamerába méz és azt üzeni Daniel-nek, ilyen srác nem szerepelhet a főeseményen, mert ő a main eventer.

The Miz & AJ Styles vs John Cena & Dean Ambrose - a győztesek Cena és Dean

Az eheti SmackDown Live záróképein az iménti csapattársát megtámadó, immáron heel Dean Ambrose ünnepel.

Szegmensfordítással legközelebb holnap jelentkezünk, akkor az NXT-t hozzuk el nektek magyarul és szöveges összefoglaló készül a Lucha Underground harmadik évadának második adásáról is! Maradjatok velünk!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.